Anak perempuan Reese Witherspoon membuat kemunculan modelnya – lihat foto!

Anak perempuan Reese Witherspoon secara rasmi menjadi model!

Ava Phillippe, 18, muncul dalam siri potret baru untuk jenama Rodarte yang berjenama, yang menampilkan koleksi Fall / Winter 2018.

Phillippe, anak sulung Witherspoon dengan pelakon Ryan Phillippe, kelihatan halus dalam gaun tulle pucat pucat, sarung tangan renda dan hiasan bunga.

Ini was Ava Phillippe's first major modeling work.
Ini adalah kerja pemodelan utama pertama Ava Phillippe. Autumn de Wilde / Rodarte

“Terima kasih kepada satu-satunya (Rodarte) … untuk peluang yang luar biasa ini untuk memainkan pakaian dan menyokong kreativiti wanita!” Phillippe menulis di Instagram.

Dalam imej kedua, Phillippe kelihatan cantik dengan gaun polka-dot dengan gaun bunga, bersama dengan payung aneh yang dibuat bunga.

Phillippe's Rodarte photos were dreamy and whimsical.
Gambar Rodarte Phillippe adalah bermimpi dan aneh. Autumn de Wilde / Rodarte
18 gambar

Tayangan slaid

Ibu selebriti ini kelihatan seperti anak perempuan mereka

Dari Reese dan Ava ke Cindy dan Kaia, duos ibu-ibu ini membuat kami melakukan dua kali ganda.

Siri potret, yang memberi tumpuan kepada “wanita yang memberi inspirasi kepada kita,” juga termasuk tembakan yang menakjubkan dari Kirsten Dunst, yang mengendarai benjolan bayi yang menonjol. Ini kali pertama Dunst, 35, mengesahkan secara terbuka kehamilannya dengan tunangnya, Jesse Plemons.

Kirsten Dunst also appeared in the brand's images. Talk about a maternity photo shoot!
Kirsten Dunst juga muncul dalam imej jenama itu. Bercakap mengenai pemotretan bersalin! Autumn de Wilde / Rodarte

Ini adalah usaha pertama Phillippe yang hebat untuk memajukan diri, walaupun dia telah menjadi permaidani pada permaidani merah sejak beberapa tahun kebelakangan, sering muncul bersama dengan ibu yang kelihatannya.

Molly R. Stern X Sarah Chloe Jewelry Collaboration Launch Dinner
Seperti ibu, seperti anak perempuan!Getty Images

Pada bulan November, remaja itu melangkah keluar di Bal de Debutantes eksklusif di Paris, sejenis pesta glamor untuk wanita muda dari keluarga terkemuka di seluruh dunia. Phillippe melihat setiap inci bintang Hollywood.

Dia juga sering muncul pada suapan Instagram ibunya, termasuk dalam foto pengembaraan yang menakjubkan ini. Kita tidak dapat mengatasi mata biru yang sama!

Wow! Saya sangat teruja kerana mempunyai peluang untuk bertemu dengan begitu banyak wanita cantik, baik, yang menyokong dan bersemangat (dan lelaki!) Di Le Bal. Saya juga merasa sangat bersemangat untuk mengambil bahagian dalam acara ini dengan mengetahui bahawa ia menimbulkan wang untuk kedua-dua Institut Seleni dan Enfants d’Asie, dua organisasi yang menyokong sebab-sebab yang sangat penting. Minggu lalu berasa seperti mimpi, dan saya sangat bersyukur kerana mempunyai banyak kenangan indah dari pengembaraan ini. Terima kasih kepada semua yang terlibat! �� (Saya tahu post ini terlambat tetapi saya pulih dari beberapa jetlag utama / kembali ke sekolah!)

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ava Phillippe (@avaphillippe) pada

Witherspoon mesti sangat bangga, dan kami rasa kami akan melihat banyak perkara yang lebih menakjubkan dari anak perempuannya!

Reese Witherspoon atas cintanya: Anak-anak, pakaian syarikat Draper James .. dan Snapchat?

Oktober.21.201604:25