Alat rambut 1 yang digunakan pada model Victoria’s Secret – dan di mana untuk membelinya

Pameran Fesyen Rahsia Victoria pada tahun 2017, yang berlangsung di Shanghai pada minggu lalu, memaparkan Angels melancarkan catwalk dalam pakaian mewah dan persembahan muzik oleh Harry Styles, Miguel dan banyak lagi..

Sekiranya gambar-gambar menyelinap dari model-model ‘tebal’ yang berwarna-warni, telah memberi inspirasi kepada anda untuk menambah beberapa gaya rambut anda, maka anda telah datang ke tempat yang betul.

https://www.instagram.com/p/BbxTGSglEP8

Michael Angelo dari Wonderland Beauty Parlor di New York City berkongsi alat panas kegemarannya untuk mencipta gelombang pantai, rambut parti dan keriting retro. Ia sangat senang!

3 produk rambut untuk membantu anda mendapatkan keriting yang cantik

Oktober.04.201602:53

Membuat gelombang

Mencapai helaian impian Victoria yang seksi, melenting, berkemungkinan besar adalah kemungkinan terima kasih kepada selebriti selebriti Sarah Potempa. Her Beachwaver adalah alat tepat yang digunakan oleh model-model untuk pertunjukan fesyen tahunan.

“Jangan risau jika besi dan tongkat keriting biasa kelihatan menakutkan, Beachwaver keriting rambut secara automatik, menjadikannya” alat yang paling mudah di dunia, “menurut Angelo.

3 hair products to help you get beautiful curls
HARI INI

Petua Pro: Biarkan hujung rambut keluar dari besi untuk menghasilkan rupa yang lebih semula jadi dan santai.

The Beachwaver Pro Curling Iron

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

The Beachwaver Pro Curling Iron

$ 179Amazon

Rambut parti

Ya, rambut berkerut benar-benar membuat kemunculan semula, kecuali kali ini ia melompat keluar pada keriting. Phew!

Sekarang, ini semua tentang gelombang yang licin, ketat yang akan mewujudkan gaya rambut yang menyeronokkan untuk keluar malam. Untuk mendapatkan rupa, goyah yang mendalam akan menjadi alat pilihan panas anda.

Cukup pegang goyah yang mendalam di sekeliling rambut sehingga anda melihat sedikit stim keluar dan teruskan sehingga anda melihat rupa yang anda inginkan. Dan jangan bimbang tentang stim itu, ia hanya sisa produk rambut dan tidak menyebabkan apa-apa kerosakan sebenar, kata Angelo. Sebaik sahaja anda selesai, biarkan gelombang ditetapkan dan kemudian lekas tangan anda untuk memberikannya melihat telinganya.

3 hair products to help you get beautiful curls
HARI INI

Petua Pro: Gunakan penyembur rambut ringan atau pelindung haba sebelum membuat gaya untuk mengelakkan rambut merosakkan seperti yang anda crimping.

Gelombang Turmologi Profesional Hot Profesional

Gelombang Turmologi Profesional Hot Profesional

$ 48Amazon

Keriting Vintage

Rahsia untuk mendapatkan gelombang jari cantik yang terinspirasi vintaj (seperti Marilyn Monroe) mungkin mengejutkan anda. Petunjuk: Tidak ada besi atau penggelek yang diperlukan! Apa yang anda perlukan adalah pelurus atau besi rata. Siapa tahu itu mudah?

Pandangan ke hadapan fesyen ini dicipta dengan menolak gelombang ke dalam rambut dan kemudian mengetuk mereka dengan pelurus untuk ditetapkan.

Tip Pro: Adakah rupa ini berasa sedikit daripada set kemahiran anda? Buat temujanji di salon tempatan anda untuk mendapatkan tutorial cepat.

Remington Anti-Frizz Therapy Straightener

Remington Anti-Frizz Therapy Straightener

$ 36Amazon

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 7 Oktober 2016 di Today.com.

Ingin keriting yang terakhir? Cuba foil!

Ogos.30.201701:31