Adakah orang merawat blondes secara berbeza? Dalam pengalaman Allison Williams, ya

Adakah blondes benar-benar lebih menyeronokkan?

Persoalannya ialah bintang “Gadis” Allison Williams telah banyak mendengar akhir-akhir ini dari keluarga dan rakan-rakan, selepas dia menyamar rambut rambutnya yang ditandatangani untuk berambut pirang yang terang. Jawapannya? Tiada jalan.

“Saya habis,” kata aktres kepada James Corden semasa penampilan Selasa di acaranya. “Bagi kamu semua yang mempunyai rambut yang dicelup, kamu adalah pahlawan, ini meletihkan, ya Tuhan saya, ada banyak penyelenggaraan.”

Tetapi walaupun semua penjagaan yang datang dengan kunci yang lebih ringan, Williams telah tertarik dengan satu aspek yang mengejutkan untuk menjadi berambut perang: semua perhatian lelaki.

BERKAITAN: 5 petua untuk pergi dari berambut perang kepada si rambut coklat

“Saya akan mengatakan bahawa ia berbaloi jika hanya menyamar dalam jiwa lelaki,” kata Williams, 28 tahun. “Kerana marilah saya memecahkan ini, saya juga sangat mudah, suka, lebih mudah daripada yang saya fikirkan.”

“Saya masuk ke bilik … lelaki adalah seperti, oh, orang berambut perang dengan buah dada!” tambahnya. “Ia begitu cepat dan kanak-kanak lelaki hanya menyedari kepala rambut pirang di dalam bilik.”

Bekas brunette Allison Williams shows off her new blond hair.
Bekas si rambut coklat Allison Williams menunjukkan rambut pirang yang baru. NBC / NBCU Photo Bank melalui Getty Images

Williams memberitahu HARI SATU bulan lepas bahawa ramai orang tidak mengiktirafnya sebagai berambut perang.

“Ia amat histeris,” katanya dalam temu bual dengan Matt Lauer. “Kerana saya kini dapat melihat apa yang dilakukan orang apabila seseorang memeluk mereka dengan sangat hangat sehingga mereka tidak fikir mereka tahu.”

Dia juga membayangkan bahawa suaminya mungkin merindukannya sebagai si rambut coklat. “Dia selalu suka, ‘Saya suka, tapi bila awak fikir anda akan kembali?'” Katanya.

Allison Williams: Saya tidak seperti watak ‘Girls’ Marnie

21.20.201704:57

Pada “The Late Show Akhir dengan James Corden,” Williams berkata bahawa dia sebelum ini “berjalan planet ini sebagai si rambut coklat mousy dengan jumlah tidak mahu disebutkan namanya.” Kami fikir ia mungkin menjadi regangan, tetapi mungkin pelakon itu ada sesuatu.

Dia bukan satu-satunya bintang yang mencadangkan warna rambutnya memberi kesan terhadap persepsi orang lain terhadapnya. Amy Adams berkata bahawa mengubah rambutnya dari berambut merah menjadi merah menyebabkan dia mendapat peranan yang lebih menarik.

“Semenjak saya menjadi merah, ia adalah unik dan seronok daripada menggoda dan bodoh,” katanya pada majlis New York Times TimesTalk tahun lepas. “Ia hebat, saya suka itu.”

BERKAITAN: Amy Adams tentang bagaimana menjadi seorang lelaki berkulit merah membantu kerjayanya

“Ia sangat menarik untuk melihat hanya satu elemen diri anda yang mengubah tanggapan orang ramai dan itu menjadi alat yang sangat kuat untuk saya bertindak,” katanya..

The New York Premiere Of The Sixth & Final Season Of
Pelakon itu berkata dia mendapat perhatian lebih sebagai seorang berambut perang. Jamie McCarthy / Getty Images

Olivia Wilde juga membincangkan bagaimana mengubah rambutnya memberi impak kepada peranannya.

“Saya menghabiskan beberapa tahun pertama kerjaya saya sebagai berambut pirang yang sangat berambut perang,” kata Wilde kepada Into The Gloss pada tahun 2013. “Dan kemudian saya pergi si rambut coklat untuk peranan, dan tiba-tiba semua tawaran saya berubah – jenis peranan orang mendekati saya dengan benar berubah. “

23 foto

Tayangan slaid

23 gaya rambut panjang yang diilhamkan oleh pemotongan selebriti

Mencari yang baru ‘lakukan, tetapi tidak mahu longgar longgar? Gaya rambut panjang yang diilhamkan oleh selebriti adalah sumber inspirasi hebat.

Bukan kebetulan. Penyelidikan menyokong teori bahawa rambut kita memberi impak kepada orang lain tentang apa yang kita fikirkan. Orang dengan rambut lurus diambil lebih serius daripada mereka yang mempunyai rambut kerinting, dan orang dengan rambut panjang boleh kelihatan kurang profesional berbanding dengan rambut pendek, menurut pakar. Dan ya, memang benar: Brunettes memang dianggap lebih serius daripada blondes.

Jadi, adakah blondes lebih menyeronokkan? Mungkin, tapi mungkin kita hanya berfikir mereka buat.

Loading...