Adakah Meghan Markle mempunyai 2 gaun pengantin? Inilah yang Duchess Kate memakai

Apabila perkahwinan diraja British Prince Harry dan Meghan Markle mendekati, pasukan perhubungan awam Kensington Palace (datang, anda tahu ada!) Terus melakukan tugas menarik untuk menarik perhatian orang ramai. Kami mendapat tarikh! Dan tempat! Perkataan mengenai senarai tetamu! Seorang jurugambar! Cina perkahwinan!

Tetapi apa yang tidak kita miliki – dan apa yang kita inginkan dengan sepenuh hati – adalah apa-apa sudu pada pakaian perkahwinan Markle.

Sudah tentu, kerahsiaan kerahsiaan dijadikan wajar (unsur kejutan akan baiklah untuk gaun yang pada suatu hari nanti dapat hidup dalam buku sejarah), tetapi itu tidak berhenti spekulasi.

HARI INI akan berada di perkahwinan diraja Putera Harry dan Meghan Markle

Apr.11.201801:49

Buzz baru-baru ini? Firman menyatakan bahawa Markle dijangka akan debut bukan satu, tetapi dua pakaian perkahwinan pada hari besarnya.

“Dia akan mempunyai dua pakaian, satu untuk majlis itu dan satu lagi pakaian untuk malam itu,” kata sumber diraja kepada Vanity Fair. “Rancangan itu untuknya berubah selepas majlis itu supaya dia dapat berpesta malam itu dengan sesuatu yang glamor dan kurang ketat … Pakaian perkahwinan itu sendiri akan menjadi tradisional dan elegan. Ada ceramah tentang beberapa renda dan lengan dan Meghan telah bekerja sangat rapat dengan pereka yang telah bersumpah untuk kerahsiaan. “

Intel ini belum disahkan – tetapi boleh dilakukan dengan sempurna. Sekiranya kita lupa, bekas Kate Middleton memakai dua pakaian dalam perkahwinannya pada 2011 kepada Prince William.

Gambar: Image: Royal Wedding - Wedding Guests And Party Make Their Way To Westminster Abbey
Bekas Kate Middleton berjalan ke Westminster Abbey pada hari pernikahannya 2011, yang memakai lace lace Alexander McQueen.Pascal Le Segretain / Getty Images

Yang pertama, tentu saja, adalah pakaian Alexander McQueen yang kini ikoninya berjalan di lorong di Westminster Abbey. Kancing-kancing V-cut yang terukir, memberi inspirasi kepada banyak pakaian masa hadapan – walaupun H & M ini! – akan datang.

The Duchess of Cambridge kemudian memakai pakaian yang berbeza untuk resepsi perkahwinan malam. Dia jatuh ke dalam penciptaan Alexander McQueen yang lain, gaun satin dengan pinggang belted yang dipasangkan dengan bolero bersatu.

Gambar: Duchess of Cambridge, Duchess of Cornwall
Duchess Kate jatuh ke pakaian Alexander McQueen yang lain untuk majlis perkahwinannya.John Stillwell / AP

Lagipun, pakaian sambutan untuk pengantin perempuan tidak biasa. Ambil superstar tenis Serena Williams, yang membanggakan tiga gaun yang berbeza semasa perkahwinannya kepada pengasas Reddit Alexis Ohanian pada 2017. Duchess Kate sendiri, kakaknya, Pippa Middleton, juga dikhabarkan memakai dua gaun ketika dia mengikat simpulan tahun lepas.

Oleh kerana seluruh dunia telah diundang untuk mengagumi majlis perkahwinan diraja dari jauh dan jauh, kita dapat sepenuhnya bersama dengan Markle meletakkan fesyen terbaiknya. Lagipun, ini adalah peristiwa tahun ini.

Flashback: Perkahwinan Diraja Putera William dan Duchess Kate

Apr.29.201601:42