Adakah bulu mata magnetik berbaloi? Inilah yang berlaku ketika saya mencuba mereka

Balsem palsu boleh meninggalkan anda dalam keadaan lekat … secara harfiah!

Sekiranya anda mendapati diri anda merobek sebatan anda sendiri atau menarik diri di sisa goo dua hari kemudian, maka izinkan saya memperkenalkan anda kepada konsep bulu mata magnetik.

Apa yang membuat sebatan magnet begitu menarik adalah bahawa ia boleh diguna semula, mereka tidak memerlukan gam yang rosak dan mereka kurang cenderung untuk merobek sebatan semulajadi anda. Pada dasarnya, mereka kelihatan seperti versi yang sejuk, rendah penyelenggaraan versi asal, gam-pada.

Adakah bulu mata magnetik produk yang anda harus tahan?

Mac.08.201802:59

Walaupun terdapat beberapa jenis mewah di pasaran (sekitar $ 70), Ardell baru sahaja melancarkan versi kedai ubat yang jauh lebih murah (pada $ 13).

Daripada dua magnet (seperti versi generasi pertama), Ardell mencatat bahawa ini mempunyai mana-mana dari tiga hingga lapan yang lebih kecil, magnet yang hampir tidak kelihatan tertanam ke akhir sehingga ia akan meletakkan dengan lancar pada garis lashline dan tidak akan menonjol di tengah.

Syarikat itu melancarkan kedua-dua jalur penuh serta aksen, yang diletakkan di sudut luar mata. Pada gaya TODAY, kami terpaksa memberi mereka semua percubaan!

Perkara pertama dahulu …

Jenama mengesyorkan memohon lapisan maskara sebelum permohonan. Ini memberikan sebatan cengkaman dan juga membantu menyamai sebatan semula jadi.

Lashes ditandakan sebagai bahagian atas dan bawah dalam setiap pakej. Saya tidak tahu apa yang akan berlaku sekiranya anda bercampur-campur (pemikiran ini memberi saya terangsang), oleh itu mari kita ingatkan kita semua akan dengan hati-hati dan minda meletakkannya kembali ke rumah mereka yang sesuai selepas setiap penggunaan.

Baik luck not confusing upper lashes from the lower!
Nasib baik tidak mengelirukan sebatan atas dari bawah!Caroline Sincaruk

Mari berani!

Saya bermula dengan Accent Magnetic 002, yang lebih berani daripada dua aksen.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Accent Magnetic Profesional Ardell 002

$ 13Amazon

Nampaknya cukup mudah: Dengan jalur atas, anda meluruskan bahagian luar lash dengan tepi luar garis lash anda. Seterusnya, anda membawa bulu mata bawah untuk memenuhi bahagian atas dan apabila mereka cukup dekat – klik – magnet bergerak bersama dan anda emas.

Saya tidak akan berbohong, ada pasti lengkung pembelajaran. Itu lash atas pasti akan jatuh di tanah, bahagian bawah tidak akan berlaku, tetapi selepas beberapa percubaan, saya mula mendapat kedudukan kedudukan kedua-duanya. Bahagian yang paling memuaskan adalah mendengar ia sebenarnya klik pada tempatnya. Kejayaan!

Di sana's definitely a bit of a learning curve!
Pasti sedikit keluk pembelajaran!Caroline Sincaruk

Sekiranya anda perlu menyusun semula atau mulakan semula, culikkan magnet di pangkal lashline anda dan gulung jari ibu jari dan jari telunjuk anda ke arah yang bertentangan untuk membuka kunci mereka. Kemudian, perlahan-lahan melicinkan mereka dari sebatan anda.

Perkara seolah-olah berjalan lancar sehingga … baik, sehingga saya melihat di cermin. Yikes. Mereka agak berani untuk saya! Strash tidak menyatu dengan saya sendiri dan saya dapat dengan jelas melihat magnet di bahagian bawah lash. Jika saya berkedip perlahan-lahan saya dapat merasakan magnet sejuk pada bola mata saya.

Ini perasaan yang sukar untuk dijelaskan, tetapi sudah tentu tidak sesuai.

Anda can see the magnets from this angle ... not a good look.
Anda boleh melihat magnet dari sudut ini … bukan rupa yang baik.Caroline Sincaruk

Saya, untuk satu, bersyukur bahawa penyingkiran adalah cepat dan mudah. Tidak ada cara saya akan pergi ke mana-mana sahaja dengan ini.

Saya look insane -- and I could feel the cold magnet on my eyeball.
Saya kelihatan gila – dan saya dapat merasakan magnet sejuk pada bola mata saya.Caroline Sincaruk

Seterusnya …

Versi yang lebih bijak, Accent Magnetic 001, kelihatan agak lebih semula jadi daripada kotak itu. Saya rasa seperti ini berlaku dalam arah yang lebih baik.

Accent Magnetic Profesional Ardell 001

$ 14Ulta

Ia agak mudah untuk mengambil mereka selepas sesi amalan dari set pertama. Rambutnya lebih dicampur dengan semulajadi ke hujung rambut saya dan wajah terakhir adalah peningkatan yang besar. Malah, saya akan memakai semua hari ini, setiap hari!

Jadi much better!
Jauh lebih baik!Caroline Sincaruk

Sekarang untuk jalur penuh!

Peletakan magnet adalah sangat penting untuk versi jalur penuh. Ia boleh benar-benar salah tanpa tetulang yang betul di sepanjang keseluruhan panjang. Ardell tidak bersimpati pada Double 110 jadi saya mempunyai harapan yang tinggi untuk bulu mata penuh.

Cinta Lash Magnetic Faux Lash Extension Set

$ 69Pengeluar Bandar

Kemunculan kejutan! Saya fikir saya adalah seorang pemain pro-magnetik, tetapi ini sebenarnya satu cabaran besar. Saya hampir melemparkan mereka selepas percubaan ke-23 saya untuk menyatukan mereka dan snap mereka bersama-sama dengan cukup dekat untuk hamba saya.

Ini was as close as I could make it hug my lashline. I give up on the full lashes!
Sejauh ini saya dapat memeluk pinggang saya. Saya menyerah pada sebatan penuh!Caroline Sincaruk

Ada kemungkinan, tetapi masalah yang saya dapati adalah bahawa pemalsuan tidak mengikuti lengkung semulajadi dari garis kecil saya. Kedua-dua bahagian dalam dan luar bulu mata saya telanjang, memberikannya satu kemasan yang tidak teratur dan tidak realistik.

Tiada apa-apa gam lash kecil tidak dapat diselesaikan, tetapi tidak mengalahkan tujuan itu?

Pengambilalihan terakhir

Saya sangat suka inovasi ini!

Strip magnetik untuk menarik perhatian: Bobbie’s Buzz

Mac.23.201703:32

Saya akan, bagaimanapun, memilih versi yang lebih bijak dan melepaskan jalur penuh sama sekali. Ia boleh kelihatan sangat luar biasa jika ia tidak bercampur dengan sebatan semula jadi anda. Saya suka betapa mudahnya mereka keluarkan dengan hanya sapu tangan jari yang mudah.

Bercakap tentang magnet, selalu gunakan jari anda untuk memohon! Pinset dan alat lash adalah logam dan bulu mata akan berpaut kepada mereka dan bukan satu sama lain. (Ya, saya telah belajar ini dengan percubaan dan kesilapan.)

Selain itu, jika anda mempunyai sebarang alergi kepada besi atau nikel, anda mungkin mahu duduk satu ini.

“Sekiranya anda mempunyai sejarah alahan pada perhiasan pakaian atau butang seluar jeans anda, saya tidak mengesyorkan menggunakan bulu mata magnet,” kata Joshua Zeichner, pengarah penyelidikan kosmetik dan klinikal di dermatologi di Hospital Gunung Sinai, kepada TODAY. Nikel adalah penyebab biasa alahan kulit dan terdapat pada bulu mata magnetik. Mereka yang mempunyai sejarah ekzema juga harus berhati-hati kerana mereka lebih cenderung untuk mengembangkan alahan kulit di sekeliling mata juga.

Semua dalam semua, wispies aksen telah menjadi sebahagian daripada putaran solek saya dan saya belum lagi mengorbankan apa-apa sebatan semula jadi saya dengan memakai berulang. Mana-mana jenama yang anda pilih untuk mencuba, pastikan bulu mata mempunyai sebanyak mungkin magnet untuk mengelakkan pecah keluar dan bulatan.

Sekarang snap kepadanya! Saya mengesyorkan mengambil kesempatan daripada faedah “pinggiran” teknologi kecantikan baru ini.

Cara mendapatkan bulu-bulu yang kelihatan kurang untuk saya

Apr.24.201705:03

Untuk lebih banyak sebatan, kami beralih kepada beberapa kecantikan kegemaran kami. Di bawah adalah penjual terbaik dari Amazon, Ulta dan banyak lagi!

Nylea 8x Bulu Mata Magnetik

$ 16Amazon

Ini adalah nombor satu yang paling laris menjual bulu magnet di Amazon dengan lebih 1,400 ulasan.

LEDitBe Bulu Mata Palsu Magnetik

$ 12Amazon

Penjual terbaik kedua di Amazon adalah sangat berpatutan dan dilengkapi dengan 4 set.

ARDELL Magnetic Lash Demi Wispies

$ 14Ulta

Versi ini dari Ardell adalah penjual terbaik dalam semua set bulu mata dari Ulta. Sekarang itulah sesuatu yang patut dicuba!