9 sarung bantal untuk membantu anda bangun dengan rambut yang sempurna pada waktu pagi

Pada penghujung hari yang panjang, tiada apa yang boleh berlaku di antara anda dan katil anda. Kadang-kadang itu bermakna hanya menjatuhkan ke bawah, melangkau setiap rutin kecantikan malam. Ia boleh berasa mulia.

Tetapi berurusan dengan kepala katil di pagi hari tidak mulia sama sekali. 10 minit tambahan cuba menyelamatkan gaya rambut anda mungkin membuat anda menyesal melangkau rutin rambut malam. Nasib baik, pembaikan untuk katil katil adalah penyelenggaraan yang sangat rendah – melabur dalam sarung bantal yang baik. “Ia bukan hanya untuk rambut anda, tetapi juga untuk kulit anda,” kata Nicole Pearl, pengasas TheBeautyGirl.com.

Sesetengah kes bantal lebih baik daripada yang lain. Mutiara dan pakar kecantikan lain bersetuju sarung bantal terbaik diperbuat daripada sutera. Bobby Eliot, seorang penata rambut yang bekerja dengan pelanggan seperti Rachel McAdams, Lily Aldrige dan Busy Philipps, berkata sarung bantal sutera yang baik boleh membantu menjaga rambut yang sihat jangka panjang dan memelihara gaya rambut, seperti blowout, bermalam.

“Keuntungan mempunyai sarung bantal sutera yang baik ialah ia menghasilkan kurang geseran pada rambut dan membolehkan rambut menjadi permukaan yang lembut,” kata Eliot. “Gesekan boleh mengganggu lapisan kutikula rambut, yang menyebabkan kepala katil dan rambut keriting.” Gentian sutera juga kurang menyerap daripada kebanyakan bahan lain, menjaga rambut dan kelembapan kulit anda utuh.

Untuk mengambil langkah pertama untuk menghilangkan kepala katil (dan mencapai kulit yang lebih baik dalam proses), kami mendapat beberapa cadangan daripada pakar kecantikan untuk sarung bantal yang besar untuk dicuba.

1. Slip Slip Silk Pure Silk Pillowcase, $ 79- $ 99, Nordstrom

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Slip Slipsilk sarung bantal tulen tulen

$ 79Nordstrom

Ini juga boleh didapati dengan harga $ 85 di Dermstore.

Salah satu kegemaran Eliot, sarung bantal 100 peratus ini membantu mencegah penuaan, lipatan semalaman dalam rambut dan kepala katil. “Mereka cukup murah dan mereka sangat halus dan lembut. Mereka datang dalam pelbagai warna dan merasa seperti mewah sebagai sarung bantal $ 200 dolar, “kata Eliot. Selain itu, kedua-dua Kourtney Kardashian dan Kerry Washington bersumpah dengannya.

2. Drybar Slumber Party Silk Pillowcase, $ 45, Nordstrom

Sarung bantal kain sutera langsir tidur

$ 45Nordstrom

Jennifer Macdougall, pakar kecantikan dan selebriti gaya rambut selebriti yang bekerja dengan jenama dan pelanggan seperti Gucci, Vogue dan Naomi Campbell, mencadangkan untuk menyedari kualiti sutera ketika membeli sarung bantal. “Terdapat banyak jenama yang berbeza di sana yang akan mengatakan mereka sutera atau satin jenis sarung bantal,” kata Macdougall. “Dari pengalaman saya, anda ingin memastikan ia mempunyai sutera mulberi.” Tetapi, jika anda tidak cuba untuk berbelanja secara Royal, Jennifer menyarankan produk Drybar ini. Sarung bantal itu menawarkan sutera semulajadi 100 peratus dan ia melindungi terhadap kehilangan minyak dan kelembapan semula jadi.

3. The Hollywood Silk Solution Slip Pillowcase, $ 45, Amazon

Solong Hollywood Silk Solution

$ 45Amazon

Satu lagi pilihan murah yang dicipta oleh jenama sarung bantal sutera Slip ialah Penyelesaian Sutera Hollywood. Sarung bantal ini mempunyai satu sisi sutera mulia, manakala yang lain diperbuat daripada kapas berkualiti tinggi. Setengah sutera bermaksud separuh harga, menjadikan anda kembali hanya $ 45. Tetapi, pastikan untuk tidur di sebelah sutera, tentu saja.

4. Sekeliling Lembut Silk Bantal, $ 35- $ 43, Sekeliling Lembut

Selimut Lembut sarung bantal sutera

$ 35Persekitaran Lembut

Seperti sarung bantal ShhSilk, ini juga boleh menjadi monogram untuk sentuhan yang lebih peribadi. Satu lagi kegemaran Bobby Eliot, sarung bantal ini memegang kepala katil. Anda mungkin menghadapi masalah untuk memutuskan antara angin lilac, margarita, lumut laut atau mana-mana lebih daripada selusin warna.

5. Yala Luxury Silk Bedding, $ 115, Amazon

Sarung sutera mewah mewah Yala

$ 115Amazon

Lain-lain membeli-belah Eliot mengesyorkan adalah sarung bantal sutera dari Yala. Diperbuat daripada sutera yang berkualiti, sarung bantal hipoallergenik ini menyesuaikan diri dengan suhu badan anda, menurut laman web Yala. Oleh itu, ia boleh membantu anda tidur dengan selesa semasa musim sejuk atau musim panas.

6. Spasilk Facial Beauty Unill, $ 23 (biasanya $ 36), Amazon

Sarung bantal kecantikan muka Spasilk

$ 23Amazon

Mencari lebih murah Pearl mencadangkan adalah sarung bantal Spasilk ini. Sarung bantal ini, yang diperbuat daripada sutera serata 100 peratus tulen, datang dalam pelbagai warna – termasuk biru muda, bijaksana dan harimau. Jika anda bukan peminat mencuci tangan, sarung bantal ini cukup tahan lama untuk masuk ke mesin basuh pada keadaan yang halus. Walau bagaimanapun, Spasilk mencadangkan udara mengeringkannya untuk mengelakkan kerosakan haba berlebihan pada sutera di dalam pengering.

7. Shhh Silk Silk Bedding, $ 145, Shhh Silk

Sarung sutera sutera Shhh

$ 145Shhh Silk

Macdougall mencadangkan pil ini, yang dikasihi oleh Kim Kardashian, Chrissy Teigen dan Kylie Jenner. Sarung bantal ini menawarkan semua manfaat tradisional sutera, dan anda juga boleh menambah sentuhan peribadi dengan membayar sedikit tambahan untuk mendapatkannya monogram. Direka dalam corak seperti marmar putih dan marmar hitam, ini juga adalah satu perkara jika anda mencari sesuatu yang lebih daripada sekadar warna biasa. Setiap pembelian dilengkapi dengan satu set dua sarung bantal.

8. Bantal Anti Penuaan Malam oleh Discover Night, $ 150, Amazon

Bantal anti-penuaan Malam oleh Discover Night

$ 150Amazon

Satu pilihan Pearl mencadangkan yang hebat untuk kedua-dua kulit dan rambut adalah Bantal Malam. Bantal busa memori ditutup dengan campuran 95 peratus sutera mulia dan 5 peratus spandeks untuk menambah kelenturan dan ketahanan. Selain menghalang kerosakan rambut, sutera di dalam bantal ini juga menghalang liang tersumbat dengan melindungi daripada alergen alam sekitar yang kadang-kadang boleh menetap di kulit anda. Oleh kerana ia datang dengan bantal busa memori dan sarung bantal sutera, ia mungkin bernilai pelaburan.

9. Manito Luxury Silk Bedding, $ 141, Manito

Manito sarung sutra mewah

$ 141Manito

Jika anda tidak bimbang dengan menjimatkan wang, maka Eliot berkata rambut anda akan mencintai anda jika anda pergi untuk jenama Manito Luxury. Sarung bantal ini dibuat dengan kain tenun tradisional dan diperbuat daripada sutera mulberi. Mereka masing-masing mengandungi cuff 4-inci di hujung terbuka dan datang dalam pelbagai warna termasuk arang, plum dan merah jambu lembut. Setiap set dilengkapi dengan dua sarung bantal.