9 kedai topeng kulit pakar mengesyorkan untuk jatuh

Walaupun almari pakaian anda sudah siap untuk jatuh, adalah rutin penjagaan kulit anda?

Masker muka ini akan membantu memulihkan dan menyegarkan kulit anda untuk musim baru, dan mereka semua diluluskan oleh artis solek selebriti, pakar penjagaan kulit dan pakar dermatologi.

Plus, mereka semua boleh didapati di kedai ubat tempatan anda!

Topeng muka arang

1. Derma-E Purifying Masking Wajah 2-dalam-1, $ 12, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Masker Wajah Arang Derma-E Purifying 2-in-1

$ 12Amazon

Juga boleh didapati untuk $ 20 di Ulta.

“Saya suka topeng arang yang menyetoksifikasi dari Derma-E kerana perlahan-lahan mengecilkan dan membersihkan liang-liang, yang sangat penting selepas solek berat untuk penggambaran atau permaidani merah,” kata Jamie Greenberg yang pelanggannya termasuk Chelsea Handler, Rashida Jones, Kristen Stewart, Kaley Cuoco dan Tracee Ellis Ross.

Masker Muka Menghidrat

2. Garnier Skin Active Bist Moisture, $ 13, Amazon

Garnier SkinActive Bist Moisture

$ 13Amazon

Juga terdapat di Target.

“Dua daripada penyebab utama kulit kering selama musim panas adalah pendedahan matahari dan penggunaan alkohol. Menggunakan topeng lembaran berasaskan air dengan asid hyaluronik ultrahidatri akan memberi kulit rangsangan dengan menarik kelembapan ke permukaan kulit. Asid hyaluronik juga menarik dan mengikat air, membantu kulit mengekalkan kelembapan, yang secara sementara mengisi garis pada kulit. Bom kelembapan Garnier melakukan semua ini dan sesuai untuk kulit kering, kulit akhir musim panas, “kata Diaz, yang pelanggannya terkenal termasuk Jamie-Lynn Sigler dan Whitney Port.

3. No7 Cantik Masker Penghidratan Kulit, $ 16, Amazon

No7 Mask Pengawetan Kulit Cantik

$ 16Amazon

(Nota editor: Oleh kerana artikel ini telah diterbitkan sebelum ini, masker yang pada asalnya dicadangkan telah dihentikan. Produk sejenis dari syarikat yang sama adalah No7 Instant Results Nourishing Hydration Mask, yang juga tersedia untuk $ 12 di Target dan $ 15 di Ulta .)

“Topeng ini sangat sesuai untuk orang yang mempunyai kulit yang kering atau kusam. Mentega kakao melicinkan sel-sel kulit yang kasar dan mengelupas serta mengandungi bahan-bahan yang membantu membaiki halangan kulit yang rosak, seperti lemak secara semula jadi seperti ceramida dan kolesterol. membantu menenangkan keradangan dan kecerahan, “kata Dr Joshua Zeichner, pengarah penyelidikan klinikal dalam dermatologi di Hospital Gunung Sinai di New York City. Pesakitnya termasuk Stacey Bendet, ketua pegawai eksekutif dan pengarah kreatif untuk jenama fesyen Alice dan Olivia.

4. Olay Luminous Semalaman Facial Mask Gel Pelembap, $ 24, Amazon

Olay Luminous Semalaman Facial Mask Gel Pelembap

$ 24Amazon

Juga boleh didapati di Walmart.

“Dengan meninggalkan topeng ini pada waktu malam, vitamin, ekstrak mulberry dan humectants akan menghidrat dan mencerahkan kulit anda yang rosak. Ia adalah topeng kulit yang berasaskan gel yang tidak meninggalkan kekacauan pada waktu pagi,” kata Gomez- Duplessis, yang pernah bekerja dengan Jennifer Aniston, Rashida Jones dan Queen Latifah.

Mengelupas topeng muka

5. Vichy Double Glow Peel Mask, $ 20, Amazon

Vichy Mineral Double Glow Peel Face Mask

$ 20Amazon

Juga terdapat di Dermstore.

“Bulan-bulan musim panas yang dibelanjakan di bawah matahari boleh mengambil tol pada kulit. Masker Double Glow Peel Vichy adalah pilihan yang sangat baik untuk membantu memulihkan kulit kerana ia mengandungi asid alpha hydroxy (AHAs) untuk membantu menghilangkan sel-sel kulit mati yang terkumpul di permukaan kulit dari peluh dan solek. Memilih topeng yang mengandungi AHA akan membantu mencerahkan kulit dengan serta-merta, “kata Dr John Diaz, pakar bedah plastik selebriti.

Topeng muka anti-penuaan

6. Epionce Enriched Firming Mask, $ 38, Dermstore

Epionce Enriched Firming Mask

$ 38Dermstore

Juga tersedia untuk $ 40 di Amazon.

“Topeng penghidratan ini digubal dengan bahan ramuan botani untuk membantu menenangkan dan memperbaiki penampilan yang ketara dan ketegasan kulit. Ini adalah topeng saya untuk pesakit yang datang dari pantai atau di luar cerun. Pendedahan matahari yang sengit dari salji atau pasir memerlukan regenerasi dermal dan perbaikan halangan untuk mengurangkan akibat jangka panjang yang terdapat di kulit kita. Topeng ini mudah digunakan dan diterima dengan baik oleh hampir semua jenis kulit dan boleh digunakan secara bersendirian atau dalam regimen penjagaan kulit, “kata Dr. Ryan Neinstein, pembantu yang menghadiri pembedahan plastik jabatan di Lenox Hill Hospital di New York City.

Topeng muka lumpur dan tanah liat

7. Kecantikan Pertolongan Kecantikan Kulit Penyegar Masker Red Clay, $ 30, Sephora

Pertolongan Kulit Kecantikan Pertolongan Kecantikan Penyegaran Red Clay Mask

$ 30Sephora

Juga boleh didapati di Ulta.

“Satu lagi topeng kegemaran saya untuk merawat kulit musim panas adalah Masker Red Clay Beauty First Aid. Formula ini unik dalam mengetatkan liang-liang, yang mana banyak pesakit mempunyai kebimbangan selepas musim panas yang panjang, “kata Neinstein, yang pelanggannya termasuk Dolores Catania dari” Real Housewives of New Jersey “dan Andrea Canning, wartawan untuk” Dateline “pada NBC.

8. SheaMoisture African Black Sabun Meliputi Mask Mud, $ 12, Amazon

Shea Moisture African Black Sabun Clarifying Mud Mask

$ 12Amazon

Juga boleh didapati di Walmart.

“Ini hebat bagi sesiapa yang mendapat sedikit banyak matahari pada musim panas ini, ia adalah 10 minit yang sempurna untuk merawat kulit kerana ia mengeluarkan kotoran dan meningkatkan penampilan kulit yang bermasalah dari matahari musim panas kerana produk ini dibuat dengan semulajadi , bahan-bahan organik, kulit anda akan kelihatan segar dan menyegarkan. Ciri-ciri Minyak Teh Tree akan membantu menyembuhkan sebarang kerosakan matahari manakala ekstrak semulajadi Tamarind akan mengelupas kulit yang meninggalkan kulit lebih cerah, “kata artis solek selebriti Brandy Gomez-Duplessis.

Kit topeng muka

9. Nügg Face Mask Glow Kit, $ 15, Amazon

Nügg Face Mask Glow Kit

$ 15Amazon

“Kulit anda berubah seiring dengan musim dan begitu juga dengan penjagaan kulit anda, Nügg membuat pelbagai topeng muka akan mengatasi semua kebimbangan anda, saya suka pek empat ini, yang mengandungi rawatan untuk menenangkan, mengelupas, menghidupkan semula atau menghidrasi. dalam kes-kes spa kami dan pada kesombongan saya, saya suka mengambilnya bercuti, anda boleh membeli mereka dalam pek pelbagai ini atau dalam lima pek satu jenis, “kata Marie Watkinson, pakar kecantikan yang dihormati dan pengasas syarikat spa mudah alih Chicks Spa On The Go. Pelanggan selebriti termasuk Leslie Jones, Cynthia Nixon dan Allison Janney.

Kisah ini pada asalnya diterbitkan pada 12 September, 2017.