8 kegemaran kedai ubat untuk kaki musim panas yang licin dari pakar penjagaan kulit

Dengan musim panas di ayunan penuh, kami telah menunjukkan lebih banyak kaki. Ia memerlukan banyak pemeliharaan!

Untungnya, TODAY Style di sini untuk membantu.

Kami menanya pakar penjagaan kulit selebriti untuk berkongsi produk kegemaran mereka untuk menjaga kaki kami lancar dan disentuh sepanjang musim panas. Bahagian yang terbaik? Segala-galanya boleh didapati di lorong kecantikan di kedai ubat tempatan anda.

1. Shea Moisture Cukur Honey & Black Seed Healing Elixir for Women, $ 19, Target

“Cara terbaik untuk menjaga kaki anda daripada kerengsaan kulit dari waxing atau cukur adalah dengan menggunakan elixir ini, ia akan membantu menenangkan kulit dan menghalang rambut yang terbentuk daripada terbentuk,” kata Cinthia Lomeli, seorang estetis selebriti.

2. J.R. Watkins Lemon Sugar Scrub, $ 9, Amazon

“Pada musim panas, anda akan menggunakan pengelupasan gula ini beberapa kali seminggu untuk membantu menjaga kulit licin dan sihat,” kata Lomeli, yang pelanggannya termasuk Sean Diddy Combs, Annabelle Wallis, Cheryl Hines dan Kate Bekinsale.

Produk kecantikan kedai ubat yang terbaik untuk membeli sekarang

Disember.27.201602:10

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

3. NKD SKN Pelembap Tan Daily Glow, $ 14, Amazon

“Beri kaki anda cahaya matahari yang dicium dengan pelembap tan harian secara beransur-ansur ini. Untuk hasil terbaik, sapukan pada kulit yang bersih dan terkelupas,” kata Lomeli.

4. CeraVe Losion Badan Losyen SPF 50, $ 12, Amazon

“Perhatikan berapa banyak masa yang dibelanjakan terus di bawah matahari dan biarkan kulit anda terhidrasi untuk mengelakkan luka bakar. Kerosakan matahari boleh menyebabkan hiperpigmentasi, kulit kering, penuaan awal dan kanser kulit. Gunakan losyen ini untuk melindungi diri anda. losyen setiap hari 15 minit sebelum pendedahan matahari dan memohon semula beberapa jam kemudian, “kata Lomeli.

5. Schick Hydro Silk Razor untuk Kulit Sensitif, $ 16, Amazon

“Pencukur ini mempunyai serum yang diaktifkan air yang dirumus dengan mentega shea. Ia hebat untuk kulit sensitif dan memberi anda pencukur yang bagus – walaupun di kawasan yang sukar dicapai,” kata Marie Watkinson, ahli terapi urut selebriti dan pemilik Spa Chicks On The Pergi.

6. Jason Shave Lotion Anti-Razor Burn, $ 5, Amazon

“Saya suka menamatkan apa-apa proses cukur, tanpa menghiraukan pisau cukur yang digunakan, dengan losyen kulit. Saya suka ini oleh Jason kerana formula yang bagus, ringan yang membantu mengurangkan kemerahan dan meninggalkan kaki yang lembut dan licin,” kata Watkinson, yang pelanggannya termasuk Leslie Jones, Marcia Gay Harden dan Martha Stewart.

8 produk penjagaan kulit kedai ubat atas yang diungkapkan oleh majalah TODAY, People

Nov.30.201604:30

7. Sabun Pure Castile Dr. Bronner dalam Lavender, $ 19, Amazon

“Kaki licin adalah satu kemestian untuk bulan-bulan musim panas Saya suka menyiapkan kulit saya untuk bercukur dengan Sabun Pure Castile Dr. Bronner di Lavender Saya menambahnya kepada span badan dan membersihkan kulit di pancuran sebelum bercukur. sel-sel kulit mati dan membawa rambut ke permukaan, menyediakan epidermis. Seterusnya, sedikit titisan Dr Bronners ke kaki anda dan bercukur.

“Aroma lavender menenangkan dan minyak organik dalam pembersih melembutkan kulit. Kaki anda akan menjadi lebih lembut, boleh disentuh dan berbau besar!” kata artis solek selebriti Erin Guth, yang pelanggannya termasuk Zendaya, Kelly Ripa dan Sofia Carson.

8. Abra Therapeutics Scrub Penyulingan Kulit, $ 9 , Amazon

“Menggunakan gosok badan di bilik mandi beberapa kali seminggu adalah kunci untuk mengekalkan kulit tanpa benjolan. Saya jatuh cinta dengan Abra’s Scrub Penyulingan kerana ia sangat lembut dan menghidrat pada masa yang sama. Ia tidak mengeringkan kulit saya dan ia pasti tidak mengganggunya. Ia adalah pengelupasan kegemaran saya dan mesti ada untuk musim panas, “kata Dr Anna Avaliani, pakar bedah kosmetik dan laser, yang pelanggannya termasuk beberapa model landasan Victoria’s Secret.