8 idea hadiah hebat untuk membawa nyonya rumah yang ramah

TotalBeauty.com / Hari ini

Oleh TotalBeauty.com

Adakah anda diajar untuk tidak pernah pergi ke rumah seseorang dengan tangan kosong? Walaupun Miss Behavior mengatakan ini bukan peraturan per se (dia lebih banyak terima kasih-nota-selepas jenis gal), hadiah nyonya rumah masih merupakan isyarat yang bagus. Terutama selepas anda mengambil alih sofa seseorang untuk hujung minggu, menyerbu peti sejuknya, dan secara tidak sengaja menumpahkan wain di sofa bekas murni.

Sekarang, pemikiran pertama anda adalah untuk pergi ke laluan standard (baca: membosankan) dengan hadiah anda. Anda boleh membeli houseplant, tetapi dia akan merasa bersalah apabila tidak dapat dielakkan. Atau lilin wangi, tetapi bilik mandinya sudah penuh dengan mereka. Atau mungkin sebotol anggur, tetapi sebenarnya, bagaimana orang asli itu. Pilihan yang lebih baik? Salah satu idea hadiah unik ini. Terdapat sesuatu di sini untuk setiap majlis, dari parti sepupu rakan sekerja yang anda tidak pernah tahu pelayan wanita itu, untuk bermalam selama seminggu di rumah teman terbaik anda. Teruskan membaca untuk melihat mana yang patut anda tunjukkan.

Untuk tuan rumah percutian hujung minggu anda

Hadiah itu:

21 Drops The Weekender Trio, $ 75

Untuk hujung minggu gadis di tempatnya, dapatkan gal arloji anda ini. Ia mempunyai campuran untuk membantu tidurnya (sesuai untuk ketika berdengkur anda mungkin menahannya), perpaduan hangover (sempurna selepas malam liar), dan campuran semangat (yang boleh digunakan untuk hookups selepas anda pulang ke rumah).

TotalBeauty.com / Hari ini

Untuk pelayan wanita yang sentiasa sibuk

Hadiah itu:

Sijil Hadiah Hairbar Happy Hair

Anda mungkin mempunyai rakan lebih baik yang merancang pesta di atas satu juta kewajipan lain. Entah bagaimana dia berjaya untuk sengaja menariknya, tetapi ia tidak meninggalkan banyak masa untuk mencucuk. Yang memalukan kerana nyonya rumah perlu kelihatan hebat – tidak tertekan – pada fetanya sendiri. Bantu dia keluar dengan memberinya sijil hadiah sebelum parti untuk pertunjukan keluar dari salon seperti Drybar atau mana-mana salon di kawasan anda yang menawarkan perkhidmatan. Dengan cara ini, walaupun dia meninggalkan segala-galanya pada saat-saat akhir, rambutnya masih akan kelihatan hebat.

Lebih banyak dari TotalBeauty:

  • Hadiah kecantikan yang ditetapkan begitu cantik anda tidak perlu membungkus ’em
  • 5 cara bergaya untuk memakai warna percutian
  • Ping percutian yang tidak memerlukan perjalanan yang membazirkan diri ke pusat membeli-belah
TotalBeauty.com / Hari ini

Untuk pelayan wanita yang anda tidak tahu

Hadiah itu:

Alighiero Campostrini Sabun, $ 10 setiap satu

Apabila anda dijemput ke pesta yang dilemparkan oleh kawan kawan, sabun sentiasa menjadi pertaruhan yang selamat. Lagipun, semua orang menggunakannya – dan orang-orang cantik seperti ini merapikan sebarang bilik mandi. Selain itu, mereka cukup murah sehingga anda boleh membeli pelbagai aroma – segala-galanya dari Violet dan Tuberose hingga Poppy dan Chili Pepper – jadi dia pasti menyimpan sekurang-kurangnya salah satu daripada mereka dan boleh memberi rehat yang lain.

TotalBeauty.com / Hari ini

Untuk tuan rumah yang ditekankan oleh pesta percutian kanak-kanak

Hadiah itu:

Hidangan beku yang sihat

Selepas mengorok sekumpulan kanak-kanak semua melompat di atas tongkat gula-gula dan halia terperangkap, perkara terakhir yang dilakukan oleh nyonya rumah ini adalah memasak. Oleh itu, bantu dia makan dengan hidangan yang sedia ada. Anda boleh membuat apa-apa sahaja selagi ia mudah dibekukan dan dipanaskan semula, tetapi kami amat menyukai resipi lasagna kalkun-bayam dari “Cooking Light.” Untuk menjadikannya sebagai hadiah, hanya memasang lasagna tetapi bukannya membakarnya, membekukannya. Kemudian berikan kepada rakan sibuk ibu anda dengan baguette segar dan arahan penaik.

TotalBeauty.com / Hari ini

Untuk kerusi perkongsian ski anda

Hadiah itu: 

Kiss My Face The Outdoor Collection, $ 49

Sekiranya anda cukup bernasib baik untuk mempunyai pal yang menjemput anda untuk tinggal di kabinnya untuk beberapa hujung minggu yang penuh dengan salji, bayar hadiah dengan hadiah kecantikan yang boleh digunakan dengan segera. Koleksi luar ini mempunyai balm SPF 30, pelindung matahari SPF 30, pelembap SPF 15, semburan sukan SPF 50, dan gel mandi dan mandi untuk melegakan sakit otot yang ketat.

TotalBeauty.com / Hari ini

Untuk rakan anda dengan rasa humor yang berpusing

Hadiah itu:

Poo-Pourri, $ 14.95

Pewangi mangkuk tandas ini adalah salah satu perkara yang tidak akan dibeli oleh mereka sendiri, tetapi semua orang boleh menggunakannya. Selain itu, ia adalah perkara yang sempurna untuk anak lucu anda untuk ditunaikan untuk tetamu masa hadapan. Sudah tentu, Poo-Pourri bukan sesuatu yang boleh anda berikan kepada mana-mana pelayan wanita sahaja. Anda akan mahu menyimpannya untuk kawan rapat, seseorang yang akan mendapat hadiah ini (tetapi yang berguna).

TotalBeauty.com / Hari ini

Untuk tuan rumah, anda tidak boleh mengucapkan terima kasih

Hadiah itu:

Gembira Set Lady Gift Set, $ 59.95

Dia membiarkan anda jatuh di atas sofanya, mengambil alih bilik mandinya dengan semua produk rambut anda yang melimpah, dan tidak meronta apabila beg roller anda meledak lantai kayu. Anda boleh mula berterima kasih kepadanya dengan set hadiah besar-besaran ini. Ia datang dalam hatbox indah dan penuh dengan kegemaran Lush seperti Creamed Almond dan Smoothie Mandi Kelapa, Krim Tangan Smitten, dan Potong Amal. Bonus: Anda boleh membiarkan dia tahu bahawa $ 8.50 dari harga pergi ke dana Lush’s Charity Pot, yang menyumbangkan kepada badan amal yang berjuang untuk hak-hak haiwan dan penyebab alam sekitar.

TotalBeauty.com / Hari ini

Untuk tuan rumah pihak glam

Hadiah itu:

Kit Decay Showboat Decay Urban, $ 28, atau SpaRitual Cuticle Fix Holiday Gift Set, $ 30

Bagi mereka yang berharap dapat memberikan kesan yang sangat baik, berikan pertunjukan anda kepada salah satu hadiah ini sebelum pesta. Dia akan memeluk orang-orang dan berjabat tangan, jadi manicure sempurna adalah suatu keharusan. Jika dia memerlukan beberapa asas TLC untuk tangannya, kit SpaRitual akan membantu. Ia mempunyai dua produk kutikula, satu untuk merawat kutikula yang rosak dan lain-lain untuk menghidrat kutikula kering, produk pertumbuhan kuku, dan fail paku mesra alam yang boleh dibasuh. Sekiranya tangannya sudah dalam bentuk yang baik, kit Decay Urban akan memberikan pilihan menggilapnya yang menyenangkan – sentuhan kemasan sempurna untuk mana-mana pihak.

Sekarang bahawa nyonya rumah gembira, bagaimana dengan mencari hadiah yang sempurna untuk seluruh orang tersayang pada senarai ping percutian anda.

Lebih banyak dari TotalBeauty:

  • Hadiah kecantikan yang ditetapkan begitu cantik anda tidak perlu membungkus ’em
  • 5 cara bergaya untuk memakai warna percutian
  • Ping percutian yang tidak memerlukan perjalanan yang membazirkan diri ke pusat membeli-belah