7 pemenang terhebat daripada senarai ‘Best of Beauty’ Allure

Ia adalah masa setahun lagi dan Allure berkongsi “Pilihan Kecantikan Terbaik” mereka untuk 2017.

Michelle Lee, ketua editor majalah itu, dihentikan oleh HARI INI untuk berkongsi beberapa produk terobosan yang membuat senarai tahun ini, termasuk segala-galanya dari pelembab hingga ke solek.

Dapatkan pandangan pertama di pemenang Anugerah Best of Beauty Allure

18.18.201704:13

Beli Bargain

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Aquaphor Advanced Therapy Spray Body Spray, $ 11, Amazon

Aquaphor Ointment Body Spray
Amazon

Tidak rahsia lagi bahawa salap penyembuhan Aquaphor adalah pekerja ajaib dan mesti membawa kepada artis solek. Sekarang, jenama itu menjadikannya semburan yang boleh digunakan di seluruh badan anda, terutamanya untuk membantu dengan kulit kering yang besar.

Jergens Natural Glow Wet Skin Moisturizer, $ 8, Amazon

Jergens Natural Glow Wet Skin Moisturizer
Amazon

Penyamakan diri ini boleh digunakan tepat pada kulit basah selepas anda keluar dari bilik mandi. Penguji Allure menyukai betapa cepat dan mudahnya digunakan, dan juga melaporkan bahawa ia memberikan tan yang semulajadi.

Essentials setiap hari

MAC Rollerwheel Liquid Liner, $ 21, Nordstrom

MAC Roller Eyeliner
Nordstrom

Pelapik ini adalah rahsia untuk mendapatkan garis lurus yang sempurna setiap kali. Hanya gulung roda merentas garis lash anda dan awak baik untuk pergi.

Hidup Proof In-Show Styler Hari Rambut Sempurna, $ 24, Sephora

Hidup Proof In Shower Styler
Sephora

Ini adalah satu produk yang anda perlukan untuk mendapatkan gelombang yang lembut dan berpasir sepanjang tahun. Anda hanya memohon produk di bilik mandi, bilas dan biarkan hawa rambut anda kering. Penguji allure dengan kedua-dua rambut halus dan tebal berkata gelombang mereka berlangsung sepanjang hari.

Made-2-Fit Foundation, $ 49, bareMinerals

bareMinerals foundation
bareMinerals

Mencari teduhan yayasan yang sempurna hanya mendapat lebih banyak kesilapan dengan aplikasi yayasan yang dibuat oleh bareMineral. Melalui aplikasinya, anda boleh membuat naungan asas tersuai yang kononnya sepadan dengan nada kulit anda dengan sempurna. Yayasan itu tiba dalam waktu kurang dari 24 jam. Penguji Allure melaporkan bahawa undertones telah dipadankan dengan sempurna dan kemerahan telah dihapuskan.

Rawat Sendiri

Profil Pintar Clarisonic Uplift 2-in-1 Pembersihan dan Peranti Urut Mikro, $ 349, Amazon

Clarisonic Smart Profile Uplift
Amazon

Clarisonic ini dikatakan memberikan kulit yang lebih licin dan lebih kuat selama 12 minggu. Walaupun orang mengatakan anda perlu bersabar, banyak laporan melihat hasilnya.

Clarisonic Smart Profile Uplift Anti-Aging Firming Massage Head, $ 54, Amazon

Clarisonic massage head
Amazon

Sekiranya anda sudah mempunyai Clarisonic di rumah, anda boleh membeli lampiran ini untuk yang sedia ada.

Juvederm Volbella XC, lebih kurang $ 500, diperlukan profesional

Pengisi bibir asid hyaluronik ini dikatakan menjadi kegemaran di kalangan ahli dermatologi, menurut Allure. “Ramai orang merasa kurang menyakitkan daripada pengisi lain,” kata Doris Day, ahli dermatologi di New York City, kepada Allure. Ia sepatutnya membantu mengisi kedutan dan garis tanpa benjolan, yang boleh menjadi biasa dengan jenis pengisi lain. Sila ambil perhatian bahawa seorang profesional diperlukan untuk rawatan ini.