6 hacks kecantikan musim panas: Berus gigi untuk melawan keriting, seluar dalam untuk menghentikan peluh

Musim panas hampir kepada kami, yang bermakna sudah tiba masanya untuk bersiap sedia untuk kesan peluh pelangsing, ketinggian retak dan kering, rambut lilitan dan banyak gaya bermusim yang lain. Pakar kecantikan Jenn Falik dihentikan oleh HARI INI pada hari Selasa untuk berkongsi beberapa hobi kecantikan yang tidak dijangka, tidak dijangka dan benar-benar berkesan untuk membantu anda tinggal bersama musim panas ini.

Buat sure NOT to put this particular toothbrush back in the toothbrush holder next to your sink though!
Hari ini

Berlari-balik dengan jala berus gigi
Hairstylists profesional akan menjadi yang pertama memberitahu anda bahawa salah satu senjata terbesar dalam senjata mereka terhadap flyaway di sekitar muka apabila rambut anda ditarik balik adalah berus gigi mudah. Ia bagus untuk mengawal jumlah produk yang dibekalkan pada rambut anda, dan bulu-bulu tidak akan merosakkan gaya yang ramping.

Hanya sembur penyiram rambut secara langsung pada berus gigi, memegang boleh kira-kira 6-8 inci jauh, kemudian perlahan-lahan menolak kembali rambut yang menyinggung.

Selesaikan static with a dryer sheet
Hari ini

Menyelesaikan statik dengan lembaran pengering
Mereka hebat untuk pakaian anda, tetapi siapa yang mengatakan sihir mereka terpaksa berhenti di sana? Hanya tarik lembaran pengering yang tidak digunakan keluar dari kotak dan lancar di atas rambut untuk menetapkan segera, atau sekadar sebagai langkah pencegahan.

Keluarkan deodorant marks
Hari ini

Setelah selesai, tahan pada lembaran pengering – yang sama boleh digunakan semula untuk menghilangkan tanda penentangan pada pakaian anda!

sudu
Hari ini

Curl bulu mata anda dengan satu sudu teh
Peralatan rata di muka anda? Ia mungkin terdengar sedikit pelik, tetapi hanya memegang semangkuk sudu teh (jadi berenang sudu sudu menghadap ke arah wajah anda) di belakang bulu mata atas anda dan bekerja di sepanjang garis lash anda dengan ibu jari anda, menekan rambut ke atas terhadap sudu selama beberapa saat pada satu masa.

Bahagian bawah sudu adalah apa yang memberikan bulu mata anda yang membungkuk mata, dan mangkuk sudu meningkatkan bentuk perlahan-lahan bergulung. Sapukan maskara secara langsung berikut untuk memegang curl.

Sekiranya anda mempunyai minit tambahan untuk ganti, memanaskan sudu antara jari anda akan meningkatkan hasilnya.

Lindungi your pits with panty liners
Hari ini

Melindungi liang dengan seluar panties

Hari yang panas ditambah dengan baju lengan sering membuat kombo berbahaya, tetapi anda boleh mengelakkan kesan peluh yang memalukan dengan melekatkan seluar panties yang sangat tipis ke kawasan baju di bawah lengan anda di setiap sisi.

Padding ultra-penyerap akan menyerap peluh, menjaga kulit anda kering dan membuat anda selesa. Letakkan pelapis ke dalam kemeja sebelum meletakkannya, dan tekan masing-masing pada kain selama 15-30 saat untuk memastikan penahan.

Jika anda memakai baju lengan pendek, potong seluar dalam seluar dalam sebelum memakainya – anda tidak mahu mereka mengintip!

Menetapkan up your feet with a potato and sea salt
Hari ini

Betulkan kaki anda dengan garam kentang dan laut
Sekarang musim flip flop adalah pada kami, anda akan mempamerkan tapak kaki anda, tetapi siapa yang ingin memanggil perhatian kulit yang memalukan di sekitar tumit anda? Walau bagaimanapun, penyelesaiannya adalah betul di dapur anda.

Potong kentang mentah separuh (untuk hasil terbaik, letakkan di dalam peti sejuk untuk sementara waktu, jadi sejuk dan tidak terlalu lembut). Sapu kentang di garam laut kasar dan gosok kulit mati untuk mengungkapkan kaki siap-sandal!

Lihat klip ini untuk demonstrasi yang lebih terperinci:

Petua untuk menghilangkan kasut kering, kering pada musim panas ini

Mei.27.201404:42