3 perkara yang sebenarnya kita dapat dari look makeup Golden Globes Jen Aniston

Ketika datang ke glam selera, Jennifer Aniston jarang mengecewakan.

75th Annual Golden Globe Awards - Show
Handout / Getty Images

Kes pada titik: gaun Schamitarelli Couture tanpa lengan dia memakai ke Golden Globes, selaras dengan tema #WhyWeWearBlack pada malam itu. Rambutnya hancur dan longgar, dan soleknya seolah-olah sangat emas dan bersahaja.

Tetapi semulajadi itu datang pada harga: ke atas $ 1,000, tepat.

Artis solek Jillian Dempsey menggunakan kebanyakan produk Chantecaille di Aniston, dan dalam satu kenyataan, dipanggil rupa “ikon tanpa usaha.”

Anda boleh melihat senarai produk penuh di bawah, tetapi kami memilih tiga perkara utama yang sebenarnya anda mampu. Jadi tidak, anda tidak akan mempunyai quad glam Aniston. Atau dia terkejut dengan poket. Atau Carol Burnett untuk hadir bersama anda. Tetapi anda boleh meniru bibirnya yang berkilat dan mata berasap.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Jillian Dempsey Khôl Eyeliner dalam Jet Black

$ 20Amazon

Dempsey memakai eyeliner gelap ini, dari garisannya sendiri, ke garis lash atas Aniston dan menggunakannya untuk “ketat” (artis solek bercakap untuk mengisi garis air kelopak mata) dan bingkai matanya.

Surratt Beauty Artistique Eyeshadow di Buttercream

$ 20Sephora

Dempsey menggunakan bayangan ini untuk menonjolkan mata Aniston dengan membersihkannya di atas tulang alis, tepat di bawah alisnya. Petua pakar ialah dengan warna yang sama pada sudut pedalaman mata anda untuk kelihatan lebih terjaga.

Chantecaille Brilliant Gloss in Moonlight

$ 36Nordstrom

Tiga produk secara keseluruhan digunakan pada bibir Aniston, tetapi ini mungkin kegemaran kami! Pertama, Dempsey berbaris bibir dengan Chantecaille Lip Definer in Nuuan ($ 26) dan menggunakan Chantecaille Lip Stick di Mirage ($ 38). Gloss ini digunakan di atas untuk menyerlahkan bibir busur Aniston’s Cupid, dan memberi mereka kilauan tambahan.

Selebihnya arsenal kecantikan dan penjagaan kulitnya

Sekiranya anda ingin pergi ke sini dan membuat Aniston kelihatan sendiri, inilah senarai lengkap produk kecantikan yang digunakan pada pelakon berusia 48 tahun. Dari topeng mata hingga empat bayang mata yang berbeza, produk ini akan membawa anda ke glam dan bercahaya dalam waktu singkat!

Chantecaille Gold Energizing Eye Recovery Mask

$ 195Nordstrom

Chantecaille Future Skin in Cream

$ 78Nordstrom

Chantecaille Radiance Gel Bronzer

$ 42Nordstrom

Chantecaille L’Arbre Illuminé Palette

$ 75Nordstrom

Chantecaille Philanthropy Cheek Color in Smitten

$ 40Nordstrom

Chantecaille Le Chrome Luxe Duo di Gardens of Marrakech

$ 58Saks Fifth Avenue

Chantecaille Le Chrome Luxe Eye Duo di Tibet

$ 58Neiman Marcus

Chantecaille Faux Cils Longest Lash Mascara

$ 72Nordstrom

Chantecaille HD Perfecting Powder in Bronze

$ 75Nordstrom

Untuk lebih banyak produk selebriti yang kita suka, periksa pelembap $ 11 Victoria Beckham bersumpah dengan, serum malam bahawa kedua-dua Kate, Duchess of Cambridge, dan editor Megyn Kelly kami suka dan produk rambut Julianne Hough menggunakan kunci berambut perangnya!