18 dolar kedai kecantikan membeli selebriti pakar menyimpan dalam stok

Tidak ada alasan untuk rutin kecantikan anda untuk mengambil tol di dompet anda. Seperti yang diketahui banyak pakar, kedai dolar mungkin menjadi lombong emas utama untuk banyak keperluan rambut dan solek anda. Berikut adalah beberapa kegemaran mereka untuk mencuba sekarang.

1. CoverGirl Lash Blast Maskara, $ 7, Dolar Umum

DollarGeneral.com

“Semua syarikat kosmetik utama mempunyai nama ‘tiada nama’ atau ‘nama lain’ dengan rumusan produk yang sama. Mereka hanya dicipta untuk mendapatkan lokasi pengedaran diskaun tambahan,” kata Michelle Bouse, artis solek selebriti yang telah bekerja dengan Jeff Bridges dan Virginia Madsen . “Ketika ping di kedai dolar baru-baru ini, saya melihat maskara CoverGirl, saya sudah mencubanya, dan sekarang ia adalah maskara saya, saya dapati ia semata-mata kerana saya melakukan ping kecantikan pintar di kedai diskaun dolar.”

Apa 3 produk solek anda akan dibawa ke pulau yang sepi?

Ogos.03.201602:05

2. Balsem Bibir, $ 1, Dollar Dollar

DollarTree.com

“Balsem bibir mestilah membeli untuk saya di kedai dolar dan juga penting untuk mengetahui bahan-bahan anda dan memastikan keindahan dalam bakul anda adalah kualiti yang baik. Pembungkusan lama produk jenama nama adalah mencari biasa di kedai ini juga sebagai produk yang tamat – selalu semak tarikh, “kata Richard Collins, seorang penari selebriti yang bekerja dengan bintang-bintang yang termasuk Selena Gomez dan Zac Efron.

3. Gelap dan Fade Tolak Indah, $ 5, Dolar Umum

DollarGeneral.com

“Saya sangat suka menggantikan penampilan pelanggan saya dengan warna rambut. Cara mudah untuk mencapai warna rambut baru di rumah adalah dengan Dark and Lovely Fade Resist. Mereka mempunyai senarai warna yang hebat dan mengandungi perapi besar untuk melindungi rambut daripada pecah dan kekeringan, meninggalkan rambut yang halus dan berkilat, “kata Derick Monroe, seorang stylist peminat untuk acara ceramah siang hari” The View. “

BERKAITAN: 5 pewarna rambut berkualiti yang membolehkan anda melangkau salon

4. Penyelesaian Asas Unbekalan Set Combs Keluarga, $ 1, Dollar Dollar

DollarTree.com

“Kedai dandanan sangat bagus untuk semua keperluan kecantikan plastik anda. Tiga produk plastik utama saya yang saya beli di kedai dolar ialah botol semburan air, sikat dan berus rambut, “kata Kym Douglas, seorang pakar kecantikan Hollywood dalam rancangan TV” Rumah dan Keluarga. “

BERKAITAN: 15 solek mata kedai mata memilih artis solek selebriti membeli secara pukal

5. Jeli Petroleum Penjagaan Peribadi, $ 1, Dollar Dollar

DollarTree.com

“Produk kedai dadu kegemaran saya adalah yang sudah ada selama beberapa dekad dan mempunyai pelbagai kegunaan: 100 peratus jeli petroleum. Ia mengekalkan siku kering, kaki, bibir dan tangan lembap sepanjang musim sejuk dan bukannya membeli penghapus solekan mata harga-y , ia adalah cara yang selamat dan lembut untuk menghapuskan maskara, pelapik dan bayang-bayang, “kata Erin Guth, seorang artis solek yang bekerja di” The Voice “dan” Shark Tank. “

6. Mandi April dan Show Mask Mata Revitalizing, $ 1, Dollar Dollar

DollarTree.com

“Simpan mereka di dalam peti sejuk dan bawa mereka keluar 15 minit sebelum anda mahu meletakkannya di mata anda. Keadaan yang menenangkan akan membantu mengurangkan kesakitan dan menyiapkan permohonan solek,” kata Georgi Sandev, artis solek berasaskan New York City telah bekerja dengan jenama antarabangsa seperti Givenchy, Chanel dan Dior.

7. Sassy + Spekes Bros kosmetik Chic Latex, $ 1, Dollar Dollar

DollarTree.com

“Saya mengambil hampir semua keperluan aplikasi solek saya dari kedai dolar,” kata Sandev. “Dari petua Q-ke pad kapas, tisu muka hingga tisu dan juga span kosmetik disertakan.”

Disematkan pada Pinterest.

8. Set botol perjalanan, $ 1, pokok dolar

DollarTree.com

“Kedai-kedai dolar adalah tempat yang bagus untuk mengambil botol, botol bersaiz perjalanan dan bekas. Dengan cara itu, anda boleh mengelakkan membeli solek bersaiz perjalanan yang mahal, “kata Takisha Sturdivant-Drew, selebriti rambut selebriti yang pernah bekerja dalam filem, set televisyen dan teater, termasuk filem yang dinamakan Oscar” Ray. “

BERKAITAN: 15 membeli kedai ubat bersaiz perjalanan yang digunakan oleh artis solek selebriti

9. Penyelesaian Asas Black Bobby Pins, $ 1, Dollar Tree

DollarTree.com

“Ambil barangan penyelenggaraan rambut yang selalu anda perlukan dan tidak boleh mencukupi, seperti pin rambut dan pin bobby,” kata AJ Crimson, seorang artis solek yang bekerja dengan pelanggan seperti Fergie dari Black Eyed Peas dan Hilary Duff.

BERKAITAN: Anda telah menggunakan pin bobby semua yang salah (jangan berasa buruk, jadi kita ada)

10. Queen Helen Mint Julep Masque, $ 3, Dollar General

DollarGeneral.com

“Jika anda sedang mencari cara yang murah untuk memberi diri anda wajah yang cepat pada waktu pagi, saya cadangkan Mint Helene’s Mint Julep Facial Masque,” kata Michael St Michael, stylist untuk selebriti seperti Debby Ryan dan Tyga.

11. A Spray-Remover DIY, $ 4 total, lokasi kedai dolar

“Saya akan berkongsi dengan anda rahsia rahsia Hollywood yang terbaik untuk pejuang noda berjimat dan ini sesuatu yang semua orang boleh membuat diri mereka dengan bahan-bahan dari kedai dolar.

“Apa yang anda perlukan ialah satu botol hidrogen peroksida, sabun pinggan mangkuk, baking soda dan botol semburan berwarna gelap (peroksida adalah sensitif cahaya), ia adalah $ 4 jumlah untuk bahan-bahan yang akan menampung beberapa isi semula. menghilangkan kesan yang paling kejam dan saya bersumpah untuk kit gaya saya, “jelas Brittney Ward, artis solek selebriti yang berpangkalan di New York City, yang pelanggannya termasuk Tamron Hall, Skylar Stacker dan Naomi Campbell.

12. L.A. Warna Lip Gloss dan Lipstik Duos, $ 1, Dollar Dollar

DollarTree.com

“Ini adalah salah satu daripada produk saya yang paling disukai kerana saya menyukai warna intensiti tinggi yang juga mempunyai kelembapan dan bersinar,” kata Carola Gonzalez, artis solek yang berpengkalan di Los Angeles yang bekerja dengan Eva Longoria, Zoe Saldana, Padma Lakshima dan Kerry Washington.

https://www.instagram.com/p/3cLhdbzE41

13. L.A. Colour 6-Color Expressions Eyeshadow Palettes, $ 1, Tree Dollar

DollarTree.com

“Saya suka palet bayang-bayang mata ini kerana mereka sangat berpigmen, tahan lama dan mempunyai tekstur yang hebat dengan beberapa warna yang benar-benar unik. Big bang untuk wang anda,” kata Marsha Bialo, seorang manicurist selebriti yang memenangi anugerah yang telah bekerja dengan pelanggan runcit seperti Nordstrom, Estee Lauder dan Victoria’s Secret.

BERKAITAN: 15 solek mata kedai mata memilih artis solek selebriti membeli secara pukal

14. Pelepasan Epsom Salt, $ 1, Pokok Dollar

DollarTree.com

“Ini adalah salah satu produk kecantikan yang paling mahal di pasaran, tidak kira jika anda seorang selebriti, atau orang biasa pada anggaran. Garam Epsom mempunyai banyak kegunaan,” kata Gregorio Ruggeri, selebriti rambut selebriti yang kerja telah dipamerkan di W, Vanity Fair, Time Out New York dan senarai “Best Of” Allure.

15. Lampu Chroma, $ 9, HEB

HEB.com

“Ini adalah satu warna kilat yang hebat dalam sekejap. Betul-betul, ia adalah pembetulan yang cepat dan sementara – dan kita semua boleh lakukan dengan sedikit warna dari semasa ke semasa,” kata Alicia Hunter, pakar lanjutan selebriti.

16. Suave Professionals Replenishing Spray Lotion, $ 1, Dollar Dollar

Walmart.com

“Ini adalah keindahan pagi saya mesti! Walaupun saya menyedari pelembap keluar dari bilik mandi adalah sangat penting untuk kulit yang sihat, tugas mengerjakannya dengan tangan adalah rasa sakit ketika saya terburu-buru. Versi Suave adalah persis apa yang saya diperlukan, “kata Hunter.

BERKAITAN: 17 kedai kecantikan membeli ahli selebriti suka

17. L.A. Warna Ekspresi Makeup Cecair dan Concealer, $ 1, Dollar Dollar

DollarTree.com

“L.A. Warna Makeup Cecair di True Beige adalah satu lagi penemuan yang hebat! Ia meluncur dengan indah, kekal tanpa rasa berat dan datang dalam beberapa warna,” kata Hunter. “Saiz kecil menjadikannya mudah untuk digunakan untuk poket dan perjalanan.”

BERKAITAN: 13 artis penyusun dadah selebriti artis bersumpah demi

18. L.A. Warna Ekspresi Berkilat Loose Eyeshadows, $ 1, Dollar Dollar

DollarTree.com

“Produk ini adalah satu periuk kebahagiaan yang berwarna keemasan dan berkilauan dan bahkan dilengkapi dengan kuasnya sendiri, saya menggunakannya untuk menangkap cahaya yang cerah bukan sahaja pada penutup saya, tetapi juga debu pada bahu saya dan décolleté.”