11 produk rambut kedai ubat terbaik untuk rambut yang paling sihat dan paling kacau

Bagi kebanyakan daripada kita, cuaca musim sejuk bermaksud rambut kering dan kusam. Suhu sejuk, udara kering dan banyak angin semuanya boleh merosakkan kesihatan dan penampilan kunci kami.

Hairstylists dan profesional tahu ini semua sangat baik, dan mereka datang bersenjata dengan produk kegemaran mereka untuk menambah bersinar karpet merah siap untuk pelanggan selebriti mereka. Beruntung untuk kami, semua produk rambut ini boleh didapati di kedai ubat tempatan kami!

1. Revlon Uniq One ​​Hair Mask, $ 13, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Revlon Uniq One ​​Hair Mask

$ 9Amazon

“Ini memberikan kelembapan sengit untuk rambut yang berkilat dan sihat. Ia bagus untuk apa-apa tekstur dan panjang apa-apa,” kata Nevsy Zee, pengasas dan pemilik bersama Custom Hair Lounge di Chicago.

Anugerah Kecantikan dan Kecantikan Rakyat: Produk rambut kedai ubat terbaik

Disember.01.201704:00

2. Semi Di Lino Diamond Illuminating Essential Oil, $ 26, Jet

Semi Di Lino Diamond Illuminating Essential Oil

$ 26Jet

“Ini adalah salah satu rahsia saya untuk membaiki rambut dan menutup kutikula rambut, ia juga mewujudkan kilauan segera yang boleh berlangsung sehingga seminggu, kini boleh didapati di Amerika Syarikat, saya menghantarnya dari Eropah sehingga ia boleh didapati di sini,” kata Nevsy, pelanggan selebriti termasuk Lionel Richie dan Sandra Bernhard.

3. John Frieda Frizz Ease Serum, $ 9, Amazon

Pad pembersih muka Andrea Mata

$ 5Amazon

“Saya mencadangkan John Frieda Frizz Ease Serum untuk rambut yang berkilat dan terkawal. Serum membentuk penghalang untuk mengelakkan keriting tetapi juga untuk menjaga rambut anda berkilat sepanjang musim sejuk, ia adalah prefek untuk musim sejuk,” kata Felix Fischer, guru rambut kepada Marisa Tomei , Jennifer Lopez, Kate Winslet dan Cate Blanchet.

4. Miss Jessie’s Leave In Condish, $ 25, Jet

Miss Jessie’s Leave in Conditioner

$ 25Jet

“Saya suka menggunakan produk ini sebagai styler rawatan.Ia adalah penentu hebat dan memberikan keriting satu ton kelembapan (tanpa membosankan berminyak) Plus, ia memakai keriting dan menyediakan lapisan pelembab perlindungan.Dalam musim sejuk – semula di dalam bilik yang terlalu panas, kering atau di luar dalam keadaan dingin yang keras – rambut anda memerlukan sedikit cinta tambahan, jadi saya menggunakan produk ini pada semua gadis keriting saya untuk memberikan mereka rambut lembut, lembap dan berkilat, “kata Andrew Fitzsimons, yang gaya Shay Mitchell, Janet Mock, Joan Smalls dan Kourtney Kardashian.

5. Suave Professionals Keratin Infusion Smoothing Conditioner, $ 6, Jet

Suave Professionals Keratin Infusion Smoothing Conditioner

$ 6Jet

“Ia akan memberikan rambut kelicinan yang diperlukan untuk melayari flyaway dan memberi bersinar!” kata hairstylist selebriti Daniel Robb dari Guest House A Salon for Hair di Sherman Oaks, California.

6. Ia adalah 10 Masker Rambut Miracle, $ 22, Jet

Ia adalah 10 Topeng Rambut Miracle

$ 22Jet

“Rawatan penyejuk yang kaya ini akan membasuh rambut anda dalam kelembapan sementara bahan-bahannya berfungsi untuk melawan rambut musim kering yang kering dan rapuh. Ia meninggalkan belakang perisai untuk menambah bersinar dan melantun,” kata Robb, yang pelanggannya termasuk Melissa Gilbert dan Reed Taylor.

7. Neutrogena Anti Residue Shampoo, $ 8, Amazon

NEUTROGENA ANTI SHAMPOO RESIDUE

$ 8Amazon

“Ini hebat untuk digunakan sebagai syampu penjelasan sekali seminggu untuk menghapuskan sebarang pembentukan produk atau liang-liang sesak,” kata Steve Lococo dari B2V West Hollywood.

8. Luseta Argan Oil Masque, $ 15, Jet

LUSETA ARGAN MINYAK RAMBUT MASQUE

$ 15Jet

“Rutin masker biasa akan membantu memastikan rambut anda tetap sihat sepanjang musim sejuk,” kata Lococo, yang pelanggannya termasuk Kirsten Dunst, Lily Tomlin dan Christina Sturgeon.

Lihat semua pemenang dari Anugerah Kecantikan Rakyat dan HARI INI

Disember.01.201702:30

9. L’Oreal Elnet Satin Spray, $ 10, Jet

L’Oreal Elnet Satin Spray

$ 10Jet

“Ini merupakan rahsia stylist selama bertahun-tahun. Ia bagus untuk pelanggan editorial, on-set, runway dan ‘real life’,” kata Lococo.

10. Infiniti Pro oleh Conair 3QMS, $ 60, Amazon

Infiniti Pro oleh Conair 3 QMS

$ 60Amazon

“Ia sangat penting untuk mempunyai pengering yang baik pada musim sejuk. Antara pemanasan yang meletupkan rambut anda, udara kering di luar dan angin, kunci anda akan menjadi keriting, membosankan dan tidak bermaya .. Conair 3QMS memenangi pertempuran yang tidak berkesudahan di cara yang besar dengan memotong frizz sehingga 75 peratus, dan juga menyediakan lebih banyak kuasa (aliran udara) untuk mengurangkan masa mati. Ini bermakna kurang panas pada rambut anda, yang membantu rambut anda mengekalkan lebih banyak kelembapan. , semakin banyak bersinar, “kata Michael Duenas, pelanggan selebriti termasuk Noah Cyrus, Tiffani Thiessen, Abigail Spencer dan Petra Nemcova.

11. Ia adalah 10 Miracle Leave In, $ 10, Jet

Ia adalah 10 Miracle Leave In

$ 10Jet

“Produk ini jauh lebih baik daripada kondisioner! Ini adalah yang terbaik untuk menggunakan produk ini pada rambut yang bersih dan basah, tetapi anda boleh memohon pada rambut kering untuk mengawal dan melicinkan, juga.

“Tidak seperti cuti lain dalam kondisioner, ini menambah bersinar ke rambut anda, membantu menghalang perpecahan, menangkis rambut anda, memperbaiki kerosakan dan juga perlindungan termal,” kata pewaris warna dan pengasas Coast Color California, Jessica Sclamberg, yang selebriti pelanggan termasuk pemuzik dan media sosial yang berpengaruh.

HARI INI dan Anugerah Kecantikan Rakyat: Produk solek terbaik diturunkan

Nov.29.201704:32