10 warna bibir ubat terbaik untuk musim gugur, menurut artis solek selebriti

Tidak ada yang lebih baik daripada bibir berani untuk jatuh, tetapi mencari warna yang tepat boleh menakutkan … dan mahal.

Gaya TODAY ada di sini untuk membantu! Kami menanya artis artis solek untuk berkongsi warna bibir kegemaran mereka untuk membuat kenyataan musim ini. Bahagian yang terbaik? Segala-galanya boleh didapati di lorong kecantikan di kedai ubat tempatan anda.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

1. Burt’s Bee Satin Gincu dalam Doused Rose, $ 7, Amazon

“Salah satu jenama solekan kedai ubat kegemaran saya ialah Burt’s Bees. Formula semulajadi 100 peratus yang luar biasa dan segala yang saya inginkan untuk mengekalkan bibir yang indah semasa di set: kaya, boleh dicampur dan sangat melembapkan. Pemilihan warna yang boleh dipakai adalah setanding dengan jenama prestise, “kata Geoffrey Rodriguez, artis solek / artis solek, yang pelanggannya termasuk Padma Lakshmi dan Gigi Hadid..

2. Revlon Ultra HD Matte in Love, $ 7, Jet

Revlon
Amazon

“Revlon Ultra HD Mattes adalah salah satu produk bibir kegemaran saya, terutamanya jika anda mencari sesuatu yang tidak perlu digunakan semula secara berterusan. Cinta adalah teduhan sempurna apabila mencari bibir merah yang matte jatuh pada musim gugur ini. Formula ini menghidratkan dan tahan lama dan bagus untuk bibir kenyataan yang akan kekal sepanjang hari, “kata Michael Angelo, selebriti rambut artis, artis solek dan pengasas Wonderland Beauty Parlour.

3. Maybelline Loaded Bolds Lip Color in Pitch Black, $ 5, Amazon

Maybelline

“Bibir gelap pasti merupakan trend landasan untuk jatuh. Warna-warna dalam menambah nada bergaya untuk melihat anda! Maybelline Bolds menawarkan pelbagai warna, tapi cuba Pitch Black untuk kelihatan lebih sensual yang sempurna untuk perubahan musim, “kata Angelo, yang pelanggannya termasuk Brooklyn Decker, Adriana Lima dan Helena Christensen.

7 produk solekan kedai ubat atas yang diumumkan oleh majalah TODAY, People

Nov.29.201604:39

4. Bayi Maybelline Bibir Warna Balsem Crayon dalam Blush Burst, $ 4, Amazon

“Saya suka menggunakan Bibir Bayi untuk melembapkan dan mengekalkan bibir terhidrat, terutama apabila kekeringan jatuh dapat membawa bibir yang tidak diinginkan. Gunakannya sebagai warna bibir untuk mencapai rupa muka yang ‘tiada solekan’. Teduh kegemaran saya adalah Blush Burst kerana ia mewujudkan semata-mata, rupa bibir segar yang tidak terlalu kuat dan hebat untuk dipakai sehari-hari, “kata Angelo..

5. Kacang Gula Burt di Lautan Anggrek, $ 7, Amazon

“Saya fikir bibir berwarna wain dan berry begitu cantik pada musim gugur! Gincu Bees Burt adalah kedua-dua pelembab dan pigmen, jadi anda boleh batu naungan yang menakjubkan sambil mengelakkan bibir kering. Lautan Orkid yang teduh mempunyai campuran bujur coklat, mewujudkan naungan yang mendalam, yang sempurna untuk rupa musim luruh, “kata Angelo..

6. Milani Matte Color Statement Gincu dalam Matte Innocence, $ 5, Amazon

“Salah satu jenama kedai ubat kegemaran saya ialah Milani, saya suka gincu matte mereka di dalam warna yang tidak bersahaja, warna yang sempurna setiap hari, yang sepadan dengan apa sahaja yang anda pakai. Saya suka itu matte lembut, dan bukan warna matte kering,” kata Kelley Baker, artis solek dan artis alu selebriti yang terkenal dengan Kelley Baker Brows.

7. NYX Professional Makeup Gloss Butter Mentega dalam Apple Dumpling, $ 6, Belk

“Kosmetik NYX adalah jenama hebat yang boleh diakses oleh semua orang! Saya sangat mencintai semua lippies NYX. Mereka mempunyai banyak pilihan yang berbeza dalam tekstur dan warna. Salah satu kesukaan saya adalah lakaran mentega NYX. Saya kini memakai Apple Dumpling dan ia sangat licin dan melembapkan, yang hebat untuk jatuh apabila kulit kita cenderung kering, “kata Baker, yang pelanggannya termasuk Zendaya, Kourtney Kardashian, Ariana Grande dan Lea Michele.

8. NYX Cosmetics Lingerie Cecair Pakaian dalam Honeymoon, $ 9, Amazon

Jika anda tidak pernah pergi dengan bibir gelap, gincu cecair NYX ini adalah produk kecantikan yang sempurna untuk memulakan anda. Garis Lingerie mempunyai 12 seksi, warna neutral untuk setiap kulit nada, masing-masing ditanam dengan vitamin E untuk penghidratan yang mencukupi, “kata Kate Stromberg, artis solek memimpin di Salon Warna Michael Boychuck di dalam Caesars Palace di Las Vegas.

Produk kecantikan kedai ubat yang terbaik untuk membeli sekarang

Disember.27.201602:10

9. Maybelline New York Color Sensational The Buffs Pewarna Bibir dalam Bare Semua, $ 6, Amazon

“Maybelline mengeluarkan garis nudes, dan kami tidak bercakap apabila kami mengatakan ada pigmen yang mencukupi untuk memadankan setiap warna kulit. Pengumpulan ini mempunyai 10 warna yang dipenuhi dengan minyak berharga untuk memastikan pakaian yang bebas dan selesa,” kata Stromberg yang pelanggan selebriti termasuk Pelabuhan Whitney, Bebe Rexha dan Khloe Kardashian.

10. Milani Color Statement Gincu dalam Naturally Chic, $ 4, Amazon

“Cantiklah dengan pengasih kedai dadah ini dari Milani. Pilihlah pernyataan yang halus dengan salah satu warna bibir rendah, seperti merah jambu semulajadi, atau berani dengan sapu dalam warna violet atau rouge. Diperkaya dengan vitamin A dan C, ia adalah pilihan sempurna untuk pigmen kaya dan kulit yang sihat, “kata Stromberg.