10 produk terbaik untuk rambut nipis, menurut pakar selebriti

Anugerah Kecantikan dan Kecantikan Rakyat: Produk rambut kedai ubat terbaik

Disember.01.201704:00

Walaupun kita semua suka bangun dengan rambut syampu-komersial, ramai di antara kita mempunyai nipis, rambut halus yang hanya tidak membenarkan tahap kelantangan dan daya hidup.

Tidak kira apa tekstur anda, ada produk yang dapat membantu menaikkan dan menambahkan kelantangan bahkan dengan rambut terbaik. Berikut adalah beberapa kegemaran dari pakar.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Big Sexy Hair Root Pump Plus

$ 13Jet

“Saya suka Big Sexy Hair Root Pump Plus. Ia betul-betul seperti apa yang berlaku. Ia dengan serta-merta mengangkat rambut dari kulit kepala, mencipta jumlah kelantangan, yang penting untuk pelanggan saya yang telah menipis rambut. Puncaknya mengagumkan dan boleh memberikan gaya rambut yang banyak yang mereka mahu berjam-jam dengan hanya beberapa semburan, “kata Temur, stylist memimpin di Sharon Dorram Color di Sally Hershberger Salon, yang pernah bekerja dengan Kate Hudson.

VOLOOM Rootie The Rootlifter

$ 129Amazon

“Untuk volume terbaik yang akan berlangsung selama beberapa hari, Voloom adalah alat rambut terbaik yang pernah saya gunakan. Kelantangan berlangsung selama beberapa hari, dan akan membolehkan anda melangkau membasuh rambut anda, yang menjadikan rambut anda sihat. Produk ini bukan sahaja memberi anda jumlah untuk hari, tetapi ia juga tidak akan membahayakan rambut anda, “kata Felix Fischer, selebriti rambut selebriti, yang pelanggannya termasuk Maria Tomei, Kate Winslet, Cate Blanchett dan Natalie Portman.

Got2b POWDER’ful Volumizing Styling Powder

$ 6Jet

“Volume bermula pada akar. Fokus pada menambahkan tekstur dan ketinggian kepada rambut rata dengan menggunakan serbuk gaya Got2b di mahkota rambut. Campurkan sejumlah kecil ke dalam telapak tangan anda dan gosokkan bersama-sama, flip rambut terbalik dan mengurut kulit kepala dengan lembut untuk memohon produk. Berus rambut melalui untuk kemasan besar, bertekstur, “kata Michael Boychuck, colorist selebriti dan pemilik Warna Salon di dalam Istana Caesars.

Schwarzkopf Thicker Fuller Hair Weightless Volumizing Hair Spray

$ 5Jet

“Barisan kedai ubat Schwarzkopf menawarkan kualiti salon seperti harga berpatutan. Semburan semburan mereka semula memberi tenaga kepada helaian rambut yang menggunakan ekstrak tumbuhan dan kafein untuk memberikan kelantangan, gaya rambut yang tidak bermaya dan tahan untuk jenis rambut yang lebih nipis, “kata Boychuck, yang pelanggannya terkenal termasuk Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Lady Gaga, Kendra Wilkinson dan Paris dan Nicky Hilton.

Batiste Original Clean Dry Shampoo

$ 9Jet

“Rambut tidak perlu dimandikan untuk memakai syampu kering. Tambahkan pada akar langsung selepas gaya untuk memutihkan helai dan tambah tekstur dan pergerakan ke rambut yang boleh ditimbang. Rambut berasingan ke bahagian-bahagian, semburkan terus pada akar dan berus untuk mencipta lif dan kemasan mewah, “kata Boychuck.

R + Co Dallas Thickening Shampoo

$ 24Amazon

“Anda boleh memulakan penebalan di dalam pancuran dengan syampu yang hebat ini, ia bagus untuk rambut halus dan rata, dan ada beberapa perkara lain yang luar biasa, seperti perlindungan terma dan UV, yang akan membuatkan rambut anda kelihatan penuh dan melenting,” kata Kacey. Welch, pakar lanjutan dan pewarna kanan di Roil Salon di Beverly Hills, California.

R + Co Dallas Thickening Spray

$ 28Amazon

“Ini adalah semburan sempurna untuk digunakan untuk mendapatkan jumlah sebenar sebelum menggunakan alat panas untuk gaya rambut anda,” kata Welch, yang pelanggannya termasuk Erin Andrews, Alli Webb, Kate Hudson, Goldie Hawn, Alison Sweeney dan LeAnn Rimes.

Suave Luxe Style Volume Blow Dry Spray

$ 13Amazon

“Ia tidak beralun dan haba diaktifkan dan akan menambah hanya jumlah yang betul jumlahnya! Sembur sebelum anda meniup kering dan anda akan bersedia untuk pergi dengan kedua-dua jumlah dan tahan,” kata Welch.

Dove Refresh + Care Dry Shampoo

$ 5Jet

“Ada beberapa formula syampu kering ini dan ia adalah salah satu produk ubat terbaik di luar sana, ia sangat berpatutan dan memberi tumpuan dan jumlah semasa menyalut minyak. Ia sangat indah semasa musim sejuk untuk meregangkan letupan anda dan menghalang statik yang kita semua dapatkan dari ekstrem panas dan sejuk, “kata Welch.

Serge Normant Spray Volumizing Segera Besar

$ 20Amazon

“Ini semburan yang jelas dan kering yang bukan sahaja menambah jumlah, ia menguatkan rambut juga. Rambut anda akan dapat disentuh lama selepas anda menyusunnya!” Kata Welch.

Lihat semua pemenang dari Anugerah Kecantikan Rakyat dan HARI INI

Disember.01.201702:30