10 produk terbaik untuk melindungi rambut berwarna sepanjang musim panas

Hari-hari yang dihabiskan untuk berehat di tepi kolam renang dan pantai akhirnya di sini!

Tetapi bersama dengan keseronokan musim panas ini adalah beberapa faktor yang boleh menimbulkan tekanan dan merosakkan rambut. Kami akan menyukai kerja pewarna berambut perang kami untuk terus segar dan helai kami tetap sutera, tetapi dengan haba, kelembapan dan klorin, ramai di antara kami berakhir dengan rambut kering, keriting dan rosak. Yuck.

Untungnya, terdapat beberapa produk yang akan melindungi rambut anda sebelum kerosakan bermula. Gaya TODAY menanyakan ahli silap mata hairstylists suka berkongsi produk kegemaran mereka yang boleh melindungi dan mengekalkan warna rambut dan tekstur walaupun di bawah keadaan musim panas yang paling buruk – dan anda boleh menemui kebanyakan mereka di kedai ubat tempatan anda!

1. NatureLab. TOKYO Perfect Haircare Smooth Oil, $ 16, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

NatureLab. TOKYO Perfect Haircare Smooth Oil

$ 16Amazon

Juga boleh didapati dari eBay.

“Saya tidak boleh mendapatkan minyak rambut yang mencukupi. Saya fikir mereka adalah yang paling rendah dari produk rambut di luar sana. Saya baru-baru ini menyulam rambut saya kepada si rambut coklat daripada menjadi berambut perang, jadi saya mula menggunakan ini sebagai rawatan yang mendalam sebelum tidur pada waktu malam. Ia sangat menarik untuk gaya, juga: Ia boleh digunakan sebagai alat untuk melicinkan rambut atau sebelum menggunakan alat panas (ia mempunyai perlindungan panas, yang sangat penting untuk mengekalkan kesihatan rambut klien saya!). Ia juga mempunyai ekstrak alga, yang memberikan perlindungan UV, jadi ia sempurna untuk digunakan sebagai cuti untuk musim panas apabila kita semua di pantai.

“Selain itu, ia berbau yang luar biasa, ia mempunyai bau cahaya, citrus-y yang tidak berlarut-larut dalam rambut,” kata hairstylist selebriti Andrew Fitzsimons, yang bekerja dengan Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Halsey dan Shay Mitchell.

2. Kepakaran Rambut L’Oreal Syampu Penebalan EverStrong, $ 6, Amazon

Kepakaran Rambut L’Oreal Syampu Penebalan EverStrong

$ 6Amazon

Juga terdapat dari Target, Bed Bath & Beyond, Walmart dan Walgreens.

“Saya sukakan Kepakaran Rambut L’Oreal Syampu Penebalan EverStrong kerana ramuan itu tidak mengandungi. Tiada sulfat kasar, garam atau surfaktan dalam formula yang boleh menyekat dan merosakkan rambut. Ia juga selamat untuk rambut yang dirawat warna, yang merupakan bonus tambahan. Ia juga cukup lembut untuk semua jenis rambut, walaupun pada musim sejuk ketika rambut kurang kelembapan dan kelihatan tidak bermaya, “kata penata rambut selebriti Arsen Gurgov.

3. SheaMoisture Shea Butter Treatment, $ 13, Amazon

Rawatan SheaMoisture Shea Butter

$ 13Amazon

Juga terdapat dari Sasaran, Walmart dan AllBeauty.

“Saya sentiasa mengesyorkan topeng penyaman udara di rumah, seperti ini dari SheaMoisture. Ia mengandungi minyak argan, yang sangat melembapkan kerana molekul minyak cukup kecil untuk menembusi batang rambut untuk menghidratkan kesan yang kuat, “kata Gurgov, yang pelanggannya termasuk Emmy Rossum, Julianne Moore, Hoda Kotb dan Kathie Lee Gifford. Dia juga pengasas Arsen Gurgov Salon di New York City.

4. Suave Profesional Infusi Maghribi, $ 17, Amazon

Profesional Suaves Infusi Maroko

$ 17Amazon

Juga terdapat dari Walmart, Bed Bath & Beyond, Walgreens dan Jet.

“Saya suka menggunakan minyak gaya ini untuk menyiapkan rambut dan juga selepas pengeringan meniup untuk memberikan bersinar. Ia mengandungi minyak argan untuk menyejukkan rambut dengan serta-merta tanpa mengecilkannya, “kata Gurgov.

5. John Frieda Frizz Ease Extra Strength 6 Serum Kesan, $ 10, Amazon

John Frieda Frizz Ease Extra Strength 6 Serum Kesan

$ 10Amazon

Juga terdapat dari Sasaran, Walmart dan eBay.

“Yang asal dan masih yang terbaik. Saya suka kerana ia mendapat jauh ke dalam rambut, menyegel kutikula untuk menolak kelembapan dan kelembapan. (Ia) sangat mudah digunakan dan berfungsi setiap kali dengan menimbang rambut ke bawah atau membuatnya terasa berminyak, “kata selebriti rambut selebriti Kieran McKenna dari Kieran McKenna Salon di New York City.

6. Mizani Therma Smooth Shine Extend Anti-Humidity Spray, $ 12, Amazon

Mizani Therma Smooth Shine Extend Anti-Humidity Spray

$ 12Amazon

Juga terdapat dari Walmart dan JC Penney.

“Sebaik sahaja saya mendapat keriting seperti yang saya mahukan, saya memberikan rambut yang kusut dengan produk ini, ia menenangkan keriting dan formula yang tidak berminyak. Sedikit produk ini pergi jauh dan insurans tambahan untuk membantu mengekalkan gaya bebas kerudung sepanjang hari, “kata McKenna, yang pelanggannya termasuk Stephanie Seymour, Kate Moss, Tilda Swinton, Kate Hudson, Kim Catrall dan Rebecca Romijn.

7. Garnier Fructis Style Frizz Guard Anti-Frizz Dry Spray, $ 3, Amazon

Garnier Fructis Style Frizz Guard Anti-Frizz Dry Spray

$ 3Amazon

Juga boleh didapati dari Walgreens, Walmart dan Target.

“Saya suka ini kerana ia adalah semburan kering. Perkara terakhir yang anda ingin gunakan pada rambut keriting adalah semburan basah apabila anda cuba mengelakkan kelembapan yang menyebabkan keriting. Ia benar-benar mengalahkan tujuan itu. Ini memegang yang baik tetapi masih mengekalkan rambut yang lembut dan melenting; ia tidak kaku atau ditetapkan. Ia juga baik untuk menjinakkan orang-orang yang terbang, “kata McKenna.

8. Macadamia Hair Blow Dry Lotion, $ 20, Amazon

Macadamia Hair Blow Dry Lotion

$ 20Amazon

Juga terdapat dari Dermstore dan JC Penney.

“Produk ini melindungi warna dari pudar dan daun rambut yang halus dan halus,” kata guru rambut selebriti Felix Fischer, yang pelanggannya termasuk Kelly Clarkson, Marisa Tomei dan Kate Winslet.

9. Pai Shau Biphasic Infusion Rejuvenating Concentrate, $ 37, Amazon

Pai Shau Biphasic Infusion Rejuvenating Concentrate

$ 37Amazon

Juga boleh didapati dari eBay dan Walmart.

“Saya suka produk ini kerana rambut menjadi sangat kering dari matahari dan air. Rambut anda sebenarnya ‘meminum’ Infus Biphasic untuk menambah dan menerima kelembapan. Ia adalah produk yang paling kuat dan terbaik (dan pasca penggayaan!) Yang pernah saya gunakan, “kata selebriti gaya rambut selebriti Marshall Lin.

10. Cinta Kecantikan dan Hari Planet Dua Syampu Kering, $ 13, Amazon

Cinta Kecantikan dan Planet Matahari Dua Syampu Kering

$ 13Amazon

Juga boleh didapati dari Walmart.

“Selepas anda bekerja keras untuk mendapatkan gaya yang baik, anda tidak mahu merosakkannya dengan mencuci, bukan? Cinta Kecantikan dan Planet Dry Shampoo memberikan anda hari kedua gaya tanpa mencuci, “kata Lin, yang pelanggannya termasuk Gabrielle Bernstein, Lindsay Ellington, Caroline Wozniacki dan Selita Ebanks.

Anugerah Kecantikan dan Kecantikan Rakyat: Produk rambut kedai ubat terbaik

Disember.01.201704:00