10 produk anti-penuaan yang terbaik untuk digunakan, mengikut Good Housekeeping

Rak kedai diisi dengan produk penjagaan kulit anti-penuaan terkini yang menjanjikan untuk menjadikan anda kelihatan lebih muda tahun. Tetapi formula anti-penuaan benar-benar berfungsi?

Institut penyelidikan rumahtangga yang Baik telah melakukan kerja untuk mengesannya, menguji 84 produk sepanjang 11 bulan untuk membantu anda mengetahui produk mana yang bernilai wang anda. Berikut adalah pilihan utama mereka untuk serums anti-penuaan terbaik dan krim mata untuk mengelakkan keriput:

Cuba 10 krim anti-penuaan yang luar biasa ini

Ogos.13.201304:02

Penabung kulit

Pelembap Muka Dengan SPF 30: Pemenang Emas

Neutrogena Pembaikan Kedut Rapid, $ 16, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Neutrogena Pembaikan Kedutan Cepat

$ 16Amazon

Para pesaing … melembapkan dan menyampaikan bahan-bahan seperti peptida dan retinol untuk menegaskan, melancarkan dan bahkan mengeluarkan kulit semasa menyampaikan perlindungan sinaran spektrum luas dengan SPF 30, sejajar dengan garis panduan Akademi Dermatologi Amerika.

Masa ujian: 8 minggu

Pemenang emas: Mengejar pertandingan, Neutrogena Rapid Repair Pembersih Kedut SPF 30 ($ 21 untuk 1 oz.) Adalah hit dengan penguji, yang melaporkan bahawa ia meningkatkan nada kulit, melembutkan garisan halus dan menguatkan kulit. Ulasan sambutan: “Hands down krim kedutan terbaik yang saya telah cuba setakat ini.” “Saya suka bahawa kulit saya kelihatan lebih cerah dan berasa lebih kuat.” “Sehingga saya mencuba krim ini, saya meragukan bahawa krim hari itu benar-benar bekerja seperti yang diiklankan. Kulit saya kelihatan lebih muda – ia lebih kuat dan mempunyai kedutan yang kurang jelas.” Ujian makmal mengesahkan bahawa krim hari yang ditapis retinol menguatkan dan menghilangkan kulit semasa mengeluarkan dos hidrasi.

Krim Malam Dengan Retinol: Pemenang Emas

La Prairie Cellular Power Charge Night, $ 530, Nordstrom

Rawatan Malam Caj Kuasa Selular

$ 530Nordstrom

Para pesaing … mengandungi retinol untuk mengurangkan garis halus, kedutan dan bintik-bintik sementara juga melembapkan dan menegangkan.

Masa ujian: 8 minggu

Pemenang emas: Sedia untuk kejutan pelekat? Apabila angka-angka tersebut telah dilancarkan dan data diukur, La Prairie Cellular Power Charge Night ($ 272 untuk 1.35 oz.) Muncul sebagai kedua-dua krim retinol tempat pertama dan krim malam yang terbaik secara keseluruhan. Jika anda boleh berbelanja hebat, ini terbukti menjadi pelaburan yang berbaloi. Dalam ujian makmal, ia berfungsi dengan baik pada pengukuhan – kedua-dua selepas enam jam dan selepas lapan minggu – dan meningkatkan nada kulit. Penguji kami bersetuju: “Produk retinol ini tidak seperti apa yang pernah saya gunakan. Kelancaran dan nada kulit saya membolehkan saya pergi tanpa solek, yang biasanya saya tidak akan lakukan,” kata seorang lelaki. Mereka juga mendapati ia sebagai lembut pada kulit mereka sebagai pemenang emas krim malam retinol – prestasi sebenar, memandangkan kerengsaan adalah satu keluhan biasa di kalangan pengguna retinol.

Krim Malam Tanpa Retinol: Pemenang Emas

Boots No7 Lift & Luminate Night Cream, $ 27, Amazon

Boots No7 Lift dan Luminate Night Cream

$ 27Amazon

Para pesaing … melembabkan dan menegangkan kulit, walaupun keluar dari kulit dan mengurangkan garis halus dan kedutan dengan bahan seperti peptida.

Masa ujian: 8 minggu

Pemenang emas: Sebagai non-retinol yang terbaik, Boots No7 Lift & Luminate Night Cream ($ 25 untuk 1.6 oz.) Juga mendapat perbezaan sebagai krim malam kegemaran penguji kami. “Saya menerima pujian daripada rakan, keluarga dan rakan sekerja tentang cahaya di wajah saya,” kata seorang sukarelawan; yang lain memuji teksturnya dan pelembapan yang tahan lama. Kembali ke makmal, ia mendapat markah yang mengagumkan untuk pengukuhan, pelembab dan meningkatkan bintik.

Krim Mata: Pemenang Emas

AmorePeluang Masa Krim Pembaharuan Mata, $ 300, Amazon

AmorePeluang Masa Respon Rizab Mata Creme

$ 300Nordstrom

Para pesaing … Kurangkan garis halus dan kedutan di sekeliling mata. Selalunya lebih ringan dalam tekstur daripada pelembap muka, mereka melembapkan, licin dan boleh tegas juga.

Masa ujian: 4 minggu

Pemenang emas: Harga bukan untuk jantung yang lemah, tetapi AmorePacific Time Response Creme Pembaharuan Mata ($ 260 untuk 0.5 oz.) Memperoleh status berbelanja besar dengan prestasi cemerlang dalam makmal, termasuk skor yang sempurna untuk pengukuhan dan penghidratan. Penguji menduduki tempat terbaik untuk menghancurkan – “Ia menjadikan mata saya kelihatan lebih cerah dan kurang bengkak,” kata satu – dan menghargai teksturnya yang mewah dan bau yang lembut dan enak.

Serum: Pemenang Emas

Lancôme Visionnaire Advanced Skin Corrector, $ 80, Nordstrom

LANCÔME Serum Visionnaire

$ 80Nordstrom

Para pesaing … ringan dan mudah diserap ke dalam kulit. Anti-penuaan kuasa ini, dikemas dengan dos bahan aktif yang lebih tinggi daripada pelembap, meminimumkan garisan halus dan bintik-bintik dan juga kulit yang licin dan licin.

Masa ujian: 8 minggu

Pemenang emas: “Ia membuat peningkatan yang besar dalam kulit saya, saya suka produk ini dan akan memberitahu siapa saja untuk mencubanya,” kata seorang penguji juara, Lancôme Visionnaire Advanced Skin Corrector ($ 79 untuk 1 oz.). Ujian makmal membuktikan ia cemerlang: Ia adalah satu-satunya serum untuk menguatkan kulit dan menjadi nombor satu untuk melicinkan tekstur kulit. Plus, ia mengambil tempat kedua yang penting untuk mengurangkan bintik coklat dan meminimumkan rupa liang. Penguji, yang menilai ia terbaik untuk mengukuhkan kulit, juga menyukai rasa “sutera” – bagaimanapun, beberapa mengatakan bahawa ia buat sementara buat kulitnya redder.

Serum Gelap Titik Gelap: Pemenang Emas

L’Oréal Paris Youth Code Dark Spot Correcting & Illuminating Serum Corrector, $ 18, Amazon

L’Oréal Paris Kod Pemuda Gelap Titik Pembetulan & Pembetulan Serum

$ 18Amazon

Para pesaing … direka untuk mengurangkan saiz dan warna bintik-bintik dan mencerahkan keseluruhan kulit dengan bahan seperti niacinamide, vitamin C, retinol, asid kojik dan / atau hydroquinone.

Masa ujian: 8 minggu

Pemenang emas: Wanita melaporkan bahawa L’Oréal Paris Youth Code Dark Spot Correcting & Illuminating Corrector Serum ($ 25 untuk 1 oz.) Hidup sehingga namanya. “Ia benar-benar meringankan bintik-bintik gelap saya dan menenangkan nada kulit saya,” kata satu. Sukarelawan yang menggunakan serum ini semata-mata pada dada mereka melaporkan hasil yang lebih baik: “Ia benar-benar mengurangkan freckles saya di sana.” Ia juga mendapat pujian untuk formula bau cahaya dan tidak meniru.

At-Home Peel: Pemenang Emas

Falsafah The Microdelivery Triple-Acid Brightening Peel, $ 52, Amazon

Falsafah The Microdelivery Triple-Acid Brightening Peel

$ 52Amazon

Para pesaing … bergantung kepada bahan seperti asid alpha hydroxy (mis., asid glikolik) untuk mengelupas dan mencerahkan kulit dan meminimumkan bintik-bintik dan rupa liang-liang. Kebanyakannya terdapat pad yang mudah digunakan.

Masa ujian: 2 minggu

Pemenang emas: Menurut Penganalisis Kompleks Visia kami, Falsafah The Microdelivery Triple-Acid Brightening Peel ($ 70 untuk 12 pad, Sephora) meningkatkan kulit yang paling – meminimumkan liang, melicinkan tekstur dan sedikit mengurangkan bintik coklat. Selangkah dengan hasil tersebut, satu panelis menulis, “Pori saya kelihatan lebih kecil, dan nada kulit saya kelihatan lebih cerah.” Penguji memilih kulit ini yang paling lembut juga: “Tidak menyebabkan sebarang kerengsaan, pembakaran atau kesemutan, seperti yang dilakukan oleh kulit lain,” kata satu.

Segera Keriput-Smoothers: Pemenang Emas

Skyn Iceland Angelica Line Smoother, $ 65, Dermstore

Skyn Iceland Angelica Line Smoother

$ 65Dermstore

Para pesaing … berjanji untuk segera membuat garis halus (seperti kaki gagak dan kerudung dahi) kelihatan lebih lembut atau kurang jelas selama beberapa jam, tanpa campur tangan dengan solek.

Masa ujian: 15 minit di makmal; dua hari di rumah

Pemenang emas: Skyn Iceland Angelica Line Smoother ($ 65 untuk 1.5 oz.) Adalah kegemaran penguji dengan penguji, yang menduduki krim (yang mengandungi GABA, ramuan yang melegakan kontraksi otot) yang tinggi untuk meningkatkan kedut: “Saya ragu-ragu, tetapi ia nampaknya Saya perasan bahawa produk itu seolah-olah menghilangkan dan melembutkan garis-garis, terutamanya di dahi saya, di mana kedutan saya adalah yang paling ketara, “kata satu. Dalam makmal, ujian Visia mengesahkan kehebatan barisan yang santai.

Rawatan Lipatan: Pemenang Emas

Terapi Terapi Rawatan Gula Pati Segar, $ 26, Nordstrom

Gula Terapi Advanced Terapi Rawatan Bibir

$ 26Nordstrom

Para pesaing … dengan serta-merta licin dan melembutkan. Anti-penuaan seperti asid hyaluronik dan peptida juga mengurangkan garis bibir dan meningkatkan kenyang dan ketegangan dari masa ke masa.

Masa ujian: 4 minggu

Pemenang emas: Kegemaran yang tidak dapat dipertikaikan di kalangan penguji, Terapi Terapi Rawatan Gula Pinggang Segar ($ 26) diperolehi untuk kedua-duanya untuk kemampuan melembutkan segera dan untuk meminimumkan garis halus pada dan sekitar bibir selepas penggunaan sebulan. “Produk ini hebat! Garisan tipis di bibir saya telah hilang,” kata seorang sukarelawan yang gembira. Ciri-ciri lain yang lain: bau wangi dan rumus balsem yang mudah dipakai.

Produk anti-penuaan ini adalah di bawah $ 100

20.20.201404:23

Bagaimana kita memilih pemenang kami:

  • Kami melancarkan pelancaran baru dari 2012 dan 2011 (ditambah pelancaran utama untuk 2010) dalam 10 kategori ujian kami – sejumlah 349 rawatan penjagaan kulit. Ahli sains dan dewan penasihat kami kemudian menilai tuntutan, ramuan, aroma dan tekstur produk ini untuk mengurangkan jumlah ujian kami kepada 84 yang paling menjanjikan. (Kami meletakkan setiap pemenang dari Anugerah Anti Penuaan 2010 untuk ujian semula jika kategorinya tidak dihapuskan dan formulanya tidak dihentikan.)
  • Setiap produk diserahkan atau dihantar kepada sekurang-kurangnya 25 wanita berumur 35 tahun ke atas untuk digunakan antara dua hari dan lapan minggu. Wanita yang menguji krim malam, serum atau kulit juga menerima pelembap bebas minyak Neutrogena SPF 35, pemegang Seal GH, untuk melindungi kulit mereka dari kerosakan UV. Di makmal, kami menaikkan Pensil Kompleks Visia kami kepada model baru yang lebih tepat. Kami juga menggunakan Corneometer dan Cutometer untuk mengukur pelembab dan ketegaran kulit masing-masing. Sukarelawan mengisi borang soal selidik terperinci.
  • Banyak pengkritik dan analisis spreadsheet mammoth mendedahkan pemenang emas dan perak kami.

Baca lebih lanjut: Senarai Anugerah Anti Penuaan 2013 penuh

Kisah ini pada asalnya diterbitkan pada 13 Ogos 2013 di TODAY.com.

Untuk pemenang kecantikan lain:

  • Cahayakan mata anda yang lelah, kulit kusam dengan produk-produk yang memenangi Anugerah NewBeauty ini
  • 7 pemenang terhebat daripada senarai ‘Best of Beauty’ Allure
  • Ini adalah membeli ubat terbaik dari Anugerah Kecantikan Glamor tahun ini
  • 12 solekan kedai ubat terbaik membeli dari Anugerah Kecantikan Rakyat dan HARI INI