10 penyedia mandian sendiri yang akan memberi anda cahaya sebelum musim panas

Anugerah Kecantikan dan Kecantikan Rakyat: Produk penjagaan badan dan kulit yang terbaik

Nov.30.201704:17

Kami masuk ke musim lengan pendek dan celana pendek – sudah bersedia kakinya?

Penyamak yang tidak bersuara adalah kunci untuk membawa cahaya ke permukaan tanpa mendapat hamparan matahari, dan mereka telah datang jauh dari versi oren, berani beberapa tahun yang lalu.

Nasib baik, beberapa penyamak mandiri terbaik (walaupun untuk kulit yang saksama) boleh didapati di lorong kecantikan kedai ubat dan pakar kecantikan teratas berkongsi hasil kegemaran mereka dengan gaya TODAY.

1. L’Oréal Paris Sublime Self Tanning Towelettes, $ 9, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

L’Oréal Paris tuala sendiri penyamakan diri

$ 9Amazon

“Setiap tuala secara individu dibungkus untuk kegunaan sekali sahaja dan ditenggelamkan dalam jumlah yang banyak penyamak diri. Ia mempunyai aroma yang menyenangkan, ringan, pantai. Saya mendapati bahawa aplikasi tuala akan lebih merata daripada produk yang digunakan secara langsung dengan tangan , jadi saya tidak mendapat coretan yang biasa, produk ini menjadi warna yang kaya dengan warna yang kelihatan asli dan saya juga suka kerana anda boleh melemparkannya ke dalam beg peralatan mandian anda semasa bepergian untuk sentuhan yang tidak menyenangkan, “katanya. Marie Watkinson, pakar kecantikan, ahli terapi urut dan pengasas syarikat spa mudah alih Spa Chicks On The Go. Pelanggan selebritinya termasuk Joy Behar, Leslie Jones dan Allison Janney.

2. Neutrogena MicroMist Tanning Sunless Spray, $ 10, Jet

Neutrogena MicroMist menyamai semburan tanpa sinaran

$ 10Jet

“Ini adalah perkara terbaik untuk mendapatkan tan semburan salun profesional,” kata Karuna Chani, artis solek yang mempunyai pelanggan selebriti termasuk pelakon Priyanka Chopra dan penyanyi Kanika Kapoor. “Semburan ini dengan mudah merangkumi semua sudut yang boleh dibayangkan dan mengeringkan superfast yang bermaksud tempat kosong yang tidak dijawab dan tiada corak rawak. Bonus tambahan untuk kulit yang rawan jerawat: tanner kabus adalah pilihan kulit yang lebih sensitif berbanding dengan lotion yang dapat menyumbat liang-liang. keputusan yang optimum, mengelupas dan melembapkan malam sebelum rawatan anda. “

3. Freeman Merasakan Masker Cahaya Kelapa Cerah Cantik, $ 15, Amazon

Freeman Rasa Topeng kelabu bercahaya kelabu yang indah

$ 15Amazon

Saya suka topeng ini untuk warna yang sangat semulajadi. Anda perlu memohonnya dua atau tiga kali untuk benar-benar melihat kesan bronzing, dan ini membolehkan anda membina kesan tan yang anda inginkan. Ia juga sangat melembapkan, “kata Ramy Gafni, artis solekan dan pencipta Ramy Cosmetics.

4. Jergens Natural Glow 3 Days to Glow Moisturizer for Body, $ 9, Amazon

Jergens Natural Glow 3 hari untuk pelembap cahaya untuk badan

$ 9Amazon

“Kesan penyamakan secara beransur-ansur (daripada lotion Jergens) menghalangi melihat tiba-tiba terlalu tan dan formula itu menjadi dingin sehingga anda dapat melembapkan semasa anda tan,” kata Gafni, yang pelanggannya termasuk Kelly Ripa, Candace Swaenpoel, Denise Richards.

5. St. Tropez Satu Malam Hanya Cuci Losyen Muka / Badan, $ 18, Jet

St Tropez satu malam hanya mencuci losyen muka / badan

$ 18Jet

“St Tropez adalah kegemaran saya sepanjang masa, saya menggunakan lotion One Night Only pada setiap tangkapan tunggal apabila model perlu tan dan mereka kelihatan pucat,” kata Mary Irwin, yang pelanggan selebriti termasuk Katheryn Winnick, Nicole Scherzinger dan Hilary Rhoda.

6. L’Oreal Paris Sublime Bronze Self Tanning Serum, $ 9, Jet

L’Oreal Paris serum penyerapan diri gangsa

$ 10Jet

“Serum ini bukan hanya untuk badan anda, tetapi juga boleh digunakan di muka anda,” kata Cinthia Lomeli, yang pelanggannya terkenal termasuk Cheryl Hines dan Diana Madison.

7. BT Cosmetics Jet Set Sun Instant Tanning Mist, $ 25, Amazon

BT Cosmetics jet menetapkan matahari awan penyamakan segera

$ 25Amazon

“Ini adalah kegemaran saya yang mutlak! Ia tidak mencium bau, ia adalah percuma, mudah digunakan dan mampu dimiliki. Anda boleh menyemburkan badan anda selepas mandi untuk cahaya emas-tan atau anda boleh semburan di atas solek anda sebagai semburan dan menambah cahaya. Dan ia sempurna untuk digunakan pada dcolletage untuk beberapa cahaya tambahan sebelum keluar! ” kata Katherine Dorn, artis solek di salon Pierre Michel di New York City.

8. St. Tropez Self Tan Express Advances Bronzing Mousse, $ 37, Amazon

St Tropez menyuarakan kemajuan diri bronzing mousse

$ 37Amazon

“Produk ini cepat, tidak bertentangan dan berbau baik, Oh, dan ia kekal selama-lamanya Anda akan melihat hasil yang cepat dan kelihatan sangat semula jadi. kata Dorn, yang telah bekerja dengan model seperti Jessica Hart dan Sailor Brinkley Cook.

9. Jergens Natural Glow Firming Daily Moisturizer, $ 8, Amazon

Jergens semulajadi berkilauan menegangkan pelembap harian

$ 8Amazon

“Harus ada untuk menambah sedikit warna cerah, ini adalah cara yang mudah dan berpatutan. Tukar lotion normal anda dan pelembap dengan harian ini – menambah lapisan nipis pada kulit yang bersih dan kering – Hasilnya secara beransur-ansur dan lazimnya muncul dalam masa satu hingga dua hari. Bagi permohonan walaupun, mengelupas dengan semangat badan kegemaran anda sebelum digunakan, “kata Kate Stromberg, artis solek memimpin di Color, sebuah salon oleh Michael Boychuck di dalam Caesars Palace di Las Vegas.

10. Sally Hansen Airbrush Legs Makeup, $ 5, Jet

Sally Hansen berus kaki berus udara

$ 5Jet

“Pengubah permainan untuk malam musim panas, formula semburan segera ini adalah liputan penuh dan mudah digunakan untuk cahaya terakhir yang berlangsung sepanjang malam. Menggabungkan sejumlah kecil losyen dan licin seluruh kaki sebagai sempurna aksesori ke mana-mana musim bunga / musim panas, jangan hanya memukul kolam renang! Tan hanya akan bertahan sehingga mandi seterusnya. Ia mudah dikeluarkan dengan sabun dan air, “kata Stromberg, yang pelanggan terkenal termasuk Pelabuhan Whitney, Bebe Rexha dan Khloe Kardashian.

Lihat semua pemenang dari Anugerah Kecantikan Rakyat dan HARI INI

Disember.01.201702:30