10 hairstylists selebriti hairdryers bersumpah demi

Pengering pukulan adalah salah satu alat kecantikan yang kita semua mungkin tetapi tidak banyak berfikir – sehingga pagi yang terburu-buru apabila pengering rambut yang amanah itu pergi kaput.

Jujurlah: Opsyen untuk membeli yang baru tidak berkesudahan dan sukar untuk mengetahui apa yang bernilai wang. Itulah sebabnya gaya TODAY bercakap dengan selebriti rambut dan pakar selebriti untuk mendapatkan sudu pada pengering rambut yang terbaik di sekeliling.

1. BaBylissPro Rapido Dryer, $ 180, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

BaBylissPRO Rapido Dryer

$ 180Amazon

Juga tersedia untuk $ 173 di Walmart dan untuk $ 190 di Ulta.

“Saya benar-benar suka (BaBylissPro Rapido Dryer) untuk motor yang ringan dan berkuasa yang mengeringkan rambut dengan cepat, ionik untuk meningkatkan bersinar dan membantu mengurangkan keriting, pengering ini akan bertahun-tahun dan tahun penggunaannya. peniaga pukulan gred pada harga mesra pengguna, “kata hairstylist selebriti, Julius Michael, yang bekerja dengan” Real Housewives “bintang Ramona Singer, Kyle Richards dan Lisa Rinna.

2. BaBylissPro Ceramix Xtreme Dryer, $ 46 (biasanya $ 60), Walmart

BaBylissPro Ceramix Xtreme Dryer

$ 46Walmart

Juga tersedia untuk $ 60 di Amazon.

Hairstylist Melissa Parizot dari Cutler Salon di kejiranan SoHo di New York adalah peminat pengering keramik BaBylissPro, yang direka khas untuk melindungi rambut daripada kerosakan haba berkat empat tetapan suhu. Parizot telah bekerja dengan selebriti seperti “Real Housewives” bintang Dorit Kemsley dan model Hailey Baldwin.

3. BabylissPro Porcelain Dryer Seramik, $ 80, Amazon

BaBylissPRO Porcelain Dryer Ceramic

$ 80Amazon

Juga tersedia untuk $ 62 (biasanya $ 80) di Walmart.

“Saya secara peribadi menggunakan pengering porselin seramik oleh BaByliss Pro.Ia mempunyai elemen pemanasan porselen untuk panjang umur dan ia adalah 2000 watt, jadi ia panas dan cepat.Ia panas boleh menjadi sengit, jadi saya pastikan untuk menggunakan pelindung haba haba, jadi saya menjaga rambut yang sihat .. BaByliss juga mempunyai tali panjang supaya saya dapat bergerak dan harga sangat baik, “kata Tyson Daniel, Seven Salon stylist dan Seven educator platform penjagaan rambut.

4. T3 Featherweight 2 Hair Dryer, $ 200, Amazon

T3 Featherweight 2 Dryer

$ 200Amazon

Juga boleh didapati di Ulta.

“Saya suka pengeringan T3 Featherweight. Ia mempunyai ion terbina yang mengurangkan masa pengeringan dan memudahkan rambut berkilat, licin dengan sedikit rambut!” Kata Jennifer Yepez, Kestastase selebriti gaya rambut yang pelanggannya termasuk Alessandra Ambrosio, Salma Hayek dan Bella Hadid.

5. Solano Supersolano 3500 Lite Hair Dryer Profesional, $ 122, Walmart

Pengering Rambut Solano Supersolano 3500 Lite Profesional

$ 122Walmart

Juga tersedia untuk $ 190 di Amazon.

“Saya menyukai pengering rambut Solano Supersolano 3500 Lite yang mempunyai kuasa yang luar biasa dengan kawalan udara dan suhu yang hebat, ia adalah pengering rambut kelas profesional dengan harga yang sangat baik, dan juga memukul dan terus bertahan selama bertahun-tahun!” kata Michael Duenas, stylist penasihat perunding Garnier yang bekerja dengan Tiffani Thiessen.

6. Rusk Engineering W8less Professional 2000-Watt Dryer, $ 70 (biasanya $ 80), Amazon

Rusk Engineering W8less Professional 2000-Watt Dryer

$ 70Amazon

Juga tersedia untuk $ 60 di Walmart.

Savannah Fincher, pendidik korporat Blo Bloow Dry Bar, menyukai pengering rambut Rusk ini kerana ia ringan dan juga mengeluarkan haba inframerah jauh, yang membantu mengeringkan rambut lebih cepat tanpa menyebabkan keriting.

7. Velecta Paramount Temp XXP Blow Dryer, $ 140, Walmart

Velecta Paramount Temp XXP Blow Dryer

$ 140Amazon

Juga tersedia untuk $ 137 di Amazon.

“Velecta Tempo adalah pengering yang akhirnya saya pilih untuk salon itu. Kaki 10 kaki membuat semua perbezaan,” kata Monica Nguyen, pengurus besar Seven Salon di Bellevue, Washington. Sebagai pengurus umum, Nguyen bertanggungjawab memilih pengering yang pasukannya lebih daripada 60 profesional akan suka.

Nguyen juga berkongsi beberapa kegemarannya di pasaran:

8. Elchim Classic 2001 Dryer, $ 146, Amazon

Elchim Classic 2001 Dryer

$ 146Amazon

Juga tersedia untuk $ 85 di Walmart dan untuk $ 146 di Ulta.

9. Alat Alat Tourmaline Alat 2000 Turbo Ionic Dryer, $ 55 (biasanya $ 67), Amazon

Alat-alat Tourmaline Peralatan Panas 2000 Turbo Ionic Dryer

$ 55Amazon

Juga tersedia untuk $ 49 di Walmart dan untuk $ 85 di Ulta.

10. BaBylissPro Nano Titanium Dryer, $ 85, Amazon

BaBylissPro Nano Titanium Dryer

$ 85Amazon

Juga tersedia untuk $ 68 di Walmart dan untuk $ 90 di Bed Bath & Beyond.

Fincher juga mengesyorkan pengering BabyBliss Pro Nano sebagai pilihan mesra bajet.

Senarai penjual terbaik Amazon juga mempunyai beberapa pengering rambut di bawah $ 50 (satu serendah $ 9!) Yang pengulas bersumpah dengan.