Zobacz, jak wygląda ta buda po tym, jak Chip i Joanna Gaines miały z tym coś wspólnego

“Fixer Upper” niedawno wylansował swój finał 4 sezonu i nie zawiódł.

Chip i Joanna Gaines pomogły dać producentowi spektaklu Michaelowi Matsumoto i jego rodzinie wspaniały dom w Crawford w Teksasie, ale dramatyczny makijaż wymagał trochę więcej niż trochę smaru do kolan.

Utrwalacz Upper Season 4 finale
Na zewnątrz domu Matsumoto przed remontami.HGTV
Utrwalacz Upper Season 4 finale
Na zewnątrz odrestaurowanego domu Matsumoto. Jennifer Boomer / Getty Images

Nazwany przez Chipa “The Little Shack on the Prairie”, dom został całkowicie opuszczony i pogarsza się. Ale majątek i otaczająca go ziemia sprawiły, że był to pożądany zakup dla Matsumotos. I jeśli ktokolwiek ufa Chipowi i Joannie, to jest ich współpracownik.

utrwalacz
Dom Matsumoto przed remontami, jak widać na Fixer Upper. (Przed)HGTV

Ta renowacja domu różniła się nieco od innych faktem, że zdekonstruowali oryginalną strukturę i przerzucili materiały, aby stworzyć otwarty plan z połączoną kuchnią i salonem ze sklepionymi sufitami i odsłoniętym drewnem.

Utrwalacz Upper Season 4 finale
Jak widać na Fixer Upper, główny pokój z przebudowanego domu Matsumoto ma otwarty plan konceptu, betonową wyspę i sklepione sufity. (Po)Jennifer Boomer / Getty Images

Joanna nie wstrzymywała się z powrotem w kwestii wyposażenia wnętrza, nadając mu charakter gospodarstwa przemysłowego. Chrupiące białe ściany dobrze kontrastują z odsłoniętymi belkami drewnianymi o ciemnych, bejcowanych podłogach.

W oszałamiającej kuchni znajduje się duża wyspa z wodospadowymi betonowymi blatami, zawieszonymi półkami przemysłowymi i wyjątkowo wysokimi szafkami. Stołki barowe w czarnych oprawach dodają nowoczesności i pasują do szafek i półek.

Utrwalacz Upper Season 4 finale
Jak widać na Fixer Upper, salon odrestaurowanego domu Matsumoto ma ściany typu shiplap, sklepione sufity i drewniane podłogi. (Po)Jennifer Boomer / Getty Images

W salonie Joanna dodała elegancki i nowoczesny czarno-biały dywanik, na którym umieszczono ciemną, węglową sofę, w której rodzina może się ułożyć. Archiwalna mapa wisi na ścianie powyżej, zapewniając wyjątkowe i uderzające tło dla pokoju.

Zobacz więcej zdjęć z dramatycznego remontu domu w HGTV.

Chip i Joanna Gaines dzielą się poranną rutyną

18 października 2016 r01:03