‘X Factor’ konte Don Philip: Saya ‘dibuli’ untuk mendedahkan bahawa saya gay

Terdapat banyak drama pada perdana musim “The X Factor” pada malam Rabu, terutama ketika seorang penyanyi dari masa lalu Britney Spears – Don Philip – memukul panggung.

Don, yang berduet dengan penyanyi itu pada “I Will Still Love You,” dari album pertama Britney, “… Baby One More Time,” dikurangkan sehingga menangis selepas diberitahu bahawa dia tidak akan meneruskan panel itu – termasuk Spears yang mengatakan suaranya tidak “sampai kepada standard piawai ‘The X Factor.”

PELUANG FOTO: Apa-apa tetapi mengerikan! Gambar tembakan panas Simon Cowell!

Namun, pada hari Khamis, Philip memberitahu Access Hollywood lebih daripada sekadar melihat Spears lagi, ada sebab lain untuk masa panggung emosinya.

Philip mendakwa pertunjukan itu memotong 10 minit wawancara di mana dia mengakui dia adalah gay, selepas apa yang dikatakannya adalah buli.

Pandangan FOTO: Puteri Pop Britney Spears

“Ia adalah sejenis perkara peribadi yang dipaksa keluar dari saya,” Philip mendakwa Access pada hari Khamis. “Saya akan mengatakan dibuli dari saya.”

Philip memberitahu New York Post bahawa selepas uji bakatnya, yang dirakamkan pada 16 Jun di San Francisco, dia telah hancur.

“Selepas itu, saya pulang dan berfikir tentang (bunuh diri). Saya telah dimusnahkan sehingga mereka menetapkan saya, “katanya kepada Post.

Pandangan FOTO: Tahun-tahun awal Britney Spears – melihat kembali!

Bercakap kepada Access, Philip mendakwa dia memberitahu pengeluar “X Factor” yang dia tidak mahu bercakap tentang menjadi gay pada program realiti.

“Di belakang pentas, saya telah bercakap dengan pengeluar mengenai rahsia saya. Dan saya menyebut bahawa rahsia saya adalah gay, tetapi saya tidak mahu bercakap mengenainya. Jadi, beberapa minit kemudian ketika saya naik panggung, L.A. Reid berkata, ‘Apa rahsia itu? Apa rahsia? ‘Berulang-ulang kali. Dan saya terpaksa mengatakannya, “kata Philip. “Saya rasa seperti mereka akan mengatakannya, jadi saya rasa saya perlu mengatakannya terlebih dahulu. Dan, saya sangat merasakan emosi, saya tidak dapat menariknya untuk menyanyi.

LIHAT FOTO: Gila! Sexy! Percuma! Bintang-bintang pop terpanas di planet ini mengambil peringkat

“X Factor” tidak menyentuh bahagian yang dikatakan oleh Philip.

Mengulas kenyataan Philip kepada media, FOX mengeluarkan kenyataan.

“Para hakim tidak diberi sebarang maklumat tentang Encik Philip sebelum uji bakatnya. Maklumat peribadi yang diberikan oleh Encik Philip dengan cepat pada awal pemeriksaannya adalah kejutan kepada para hakim, yang bertanya apa yang telah terjadi dalam masa 10 tahun yang lalu, kerana mereka berminat dengan kerjaya Encik Philip. Semasa kita memahami keputusannya untuk membincangkan kehidupannya, orientasi seksual Encik Philip tidaklah sesuatu yang dirasakan oleh mana-mana hakim atau pengeluar relevan dengan ujian ini, “kata kenyataan itu. “Apabila iklan dan mempromosikan uji bakat terbuka, beribu-ribu orang dimaklumkan tentang cara untuk memasuki rancangan tersebut. Encik Philip sendiri memilih untuk memenangi kontrak rakaman lima juta dolar. “

Semasa pemerhati Philip membuat tajuk utama, Spears kelihatan tidak mengingatnya semasa di permaidani merah di pesta premier “The X Factor” awal minggu ini.

“Adakah anda menghadapi sesiapa dari masa lalu sebagai seorang hakim seperti Christina Aguilera melakukan ‘The Voice’?” Pengeluar Access Hollywood meminta Spears, merujuk ketika Aguilera tidak mengenali Tony Lucca, bekas “Mickey Mouse Club” semasa ujian “Suara” dalam Musim 2.

“Um, tidak, sebenarnya,” kata Spears kepada Access. “Saya tidak. Tidak. “

Dalam berita “X Factor” yang berkaitan, selepas ucapan yang sangat disiarkan dari Simon Cowell, yang kecewa ketika NBC meluaskan “The Voice’s” Season 3 premiere hingga tiga malam, mengetuknya, pada hari Rabu bertentangan dengan “The X Factor’s” Season 2 perdana, pemenang dimahkotai dalam pertempuran awal untuk penarafan.

“Suara,” dengan Christina Aguilera, Blake Shelton, Adam Levine dan Cee Lo Green, mengalahkan “X Factor” dalam jumlah sekitar 3 juta penonton. Sekitar 10.5 juta ditonton “The Voice,” manakala 7.5 menyaksikan “The X Factor.”

Kandungan yang berkaitan:

  • Remaja yang dilahirkan Jillian meninggalkan Demi Lovato dengan menangis di ‘X Factor’
  • Simon Cowell berkata Khloe Kardashian dalam menjalankan ‘host X Factor’
  • Simon Cowell: Britney Spears adalah ‘sukar untuk menyenangkan’ pada ‘X Factor’
  • Demi Lovato: Simon Cowell terperanjat oleh saya pada ‘X Factor’

Lebih dalam The Clicker:

  • Dr. Phil ke Dina Lohan: Anda telah ‘menipu’ pada rancangan saya
  • Adakah Katie Couric mengesahkan hakim baru ‘Idol’ sebelum Fox?
  • Nancy Grace menangis ke ibu rokok ‘Toddlers & Tiaras’
  • Remaja yang dilahirkan Jillian meninggalkan Demi Lovato dengan menangis di ‘X Factor’