Wendy Williams melancarkan TV live selepas terlalu panas dalam kostum Halloween

Tuan rumah televisyen Wendy Williams menimbulkan rasa takut pada hari Selasa selepas dia pingsan semasa episod Halloween khas rancangan ceramahnya yang popular.

Williams, 53, berpakaian seperti Patung Liberty dan bercakap dengan kamera mengenai pertandingan kostum Halloween menjelang akhir pertunjukan apabila dia mula goncang, tersandung kata-katanya dan akhirnya jatuh ke tanah. Kakitangan dilihat berjalan untuk membantunya.

Program itu segera dipotong untuk rehat komersial dan ketika ia kembali, Williams berkata, “Itu bukan aksi. Saya terlalu panas dalam pakaian saya. Saya meninggal dunia. “Dia menambah,” Saya seorang juara dan saya kembali. “Dia kemudiannya meneruskan acara itu.

Namun, peminatnya menyatakan keprihatinan terhadap media sosial, dan ada yang menyuruhnya pergi ke hospital.

Kenyataan telah diposkan ke akaun Twitter Williams, dengan mengatakan “Wendy berasa lebih baik. Dia terlalu panas kerana kostumnya yang berat, solek, dan lampu. Dia dapat menyelesaikan persembahan semangat Wendy sejati. Terima kasih atas kehendak anda. “

Williams kemudian memuatkan satu lagi kemas kini di Twitter, memberi jaminan kepada peminat bahawa dia mendapat “air dan elektrolit” yang sangat diperlukan dan menjanjikan, “Lebih banyak pada hari ini.”