Watch Justin Timberlake membantu 1 peminat bertuah mengumumkan kehamilannya

Setiap ibu harus berharap untuk membuat pengumuman kehamilannya menjadi detik istimewa. Dan ada banyak cara untuk melakukannya: Pengeluaran video besar! Satu masa kejutan yang berlaku virus! Penghormatan kepada filem kegemaran anda!

Dan kemudian anda mempunyai orang yang bertuah yang mendapat bantuan daripada seorang selebriti. Itulah yang berlaku semalam malam di konsert Justin Timberlake di Detroit semasa lawatannya “Man of the Woods”.

Darcell Baxtresser, seorang peminat pop diehard dan sepanjang hayat penyanyi pop, duduk di atas panggung semasa pameran Timberlake di Little Caesars Arena apabila dia melihatnya. Dia memegang satu tanda kecil yang berbunyi, “Adakah anda akan membantu saya mengumumkan kehamilan saya?”

Tonton konsert Justin Timberlake mengganggu kehamilan peminat mendedahkannya

April.04.201800:41

Timberlake, yang berkongsi anak lelaki berusia 2 tahun, Silas, dengan isteri Jessica Biel, mendekati Baxtresser dan kumpulannya (menjerit!) Rakan-rakan untuk merebut tanda.

“Saya terpaksa menghentikan pertunjukan sebentar,” katanya kepada orang ramai. “Detriot, ini sangat keren … Adakah anda bersedia? … Baby Bax, 1 Nov, 2018! Tahniah, Darcell!”

Baxtresser berkongsi video mengenai keseluruhan pertemuan di Facebook, yang telah mengumpulkan lebih daripada 18,000 paparan.

“Ini adalah masa yang paling menakjubkan, ajaib, tidak dapat dilupakan dalam hidup saya !!” dia menulis dalam kapsyen. “Cinta pertama saya untuk mengumumkan kehamilan saya adalah gila !!! Memori yang benar-benar istimewa yang saya akan buat selama-lamanya !!”

Baxtresser memberitahu E! Berita, “Saya telah menyayanginya sejak saya berumur 6 tahun jadi jika saya mahukan sesiapa di dunia untuk mengumumkannya, itu dia.”

Justin Timberlake membuka mengenai Super Bowl, anaknya dan berjaya

02.02.201801:03

Sekarang itu apa yang kita panggil pengumuman kehamilan yang lebih istimewa!

Loading...