Wanita secara tidak sengaja menyuarakan keterangan Sarah Michelle Gellar tentang pertunangannya

Seorang wanita yang menganggap dia dengan gembira berkongsi berita mengenai keterlibatannya dengan kakaknya dan bukan menghantar teks yang tidak disengajakan.

Charlyn Willis, 28, menghantar gambarnya memakai cincin pertunangan pada 14 Disember yang akhirnya menjadi pelakon Sarah Michelle Gellar, yang kemudian berkongsi berita gembira dengan dunia.

“Ini adalah #CharlynWillis,” Gellar menulis di laman Facebooknya. “Dia bertunang semalam, dan bermaksud menghantar kakaknya, tetapi dalam semua kegembiraan, saya bukannya. Kakaknya tidak menjawab, tetapi saya lakukan. Jadi tolong bantu saya ucapkan tahniah, kepada Charlyn. (Dan tunangnya yang namanya saya tidak tahu). “

“Terima kasih Sarah!” Willis menjawab. “Nama beliau Dennis, terima kasih banyak untuk ini. Anda benar-benar membuat pengalaman pertunangan saya lebih banyak daripada penukar hidup!”

Gambar: Sarah Michelle Gellar Visits LinkedIn
Sarah Michelle Gellar memberikan pasangan dari Georgia pengumuman penglibatan mereka tidak akan pernah lupa. Getty Images

Pasangan dari Savannah, Georgia, tidak dapat merancangnya lebih baik daripada mempunyai bintang “Buffy the Vampire” mengumumkan perkahwinan mereka melalui kemalangan gembira.

“Saya rasa cara terbaik untuk mengumumkan pertunangan anda adalah untuk mempunyai seorang selebriti untuk melakukannya untuk anda, ” Willis menulis di Facebook.

Willis dan tunangnya, Dennis Aikens, sudah mengetahui sekurang-kurangnya empat orang di luar keluarganya yang akan termasuk dalam senarai tetamu untuk perkahwinan.

“Sila tahu bila kami menetapkan tarikh, saya akan menjemput anda, Freddie, dan anak-anak, ” Willis menulis di Facebook.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.