Victoria Beckham mengambil anak perempuan Harper ke sekolah – dalam topeng David Beckham!

Walaupun sekolah untuk musim panas untuk ramai pelajar, kelas masih dalam sesi untuk Harper Beckham yang berumur 6 tahun.

Anak bongsu dari Victoria dan David Beckham melangkau ke sekolah pagi Isnin dengan ibu tepat di sebelahnya. Tetapi ayah juga kelihatan.

Lebih kurang.

Pereka Victoria berkongsi video manis di Instagram memamerkan pengembaraannya dengan Harper, ketika mereka pergi ke sekolah.

Kemudian dia menyiarkan foto yang menampilkan wajah keluarga yang biasa.

“Lihat siapa yang kita jumpa sekolah hari ini!” Victoria menulis, sambil menambah beberapa emoji ketawa pada mesej itu.

Gambar itu mendedahkan Harper, masih memakai pakaian gingham dan kaus kaki lutut tinggi tetapi dengan tambahan satu lagi pakaian seragamnya – topeng wajah ayahnya!

Foto lucu itu hanyalah dot terbaru yang menarik daripada Harper.

View this post on Instagram

Happy Harper ✨✨✨✨kisses 🙏🏻

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Pada bulan April, ibu berkongsi video lain tentang gadis kecil itu di pakaian sekolahnya, hanya dia tidak bersekolah.

Klip itu, yang difilemkan di dapur keluarga, mendedahkan Harper membaca mesej tentang keluarganya yang dia tulis sendiri. Di dalamnya, dia menyimpannya kembali ke kamera, tetapi memberi penonton melihat kigtailnya ketika dia memperkenalkan dirinya dan memberikan shoutout kepada ibu bapanya dan trio saudara yang dikasihi.

“Hai, saya Harper,” katanya. “Saya berusia 6, hampir 7, dan saya suka buku dan keluarga saya juga, iaitu Cruz, Romeo, Brooklyn, mumia dan ayah.”

HARI INI suka … Beckhams

Mei.01.201701:01