Vanilla Ice, Salt-N-Pepa dan banyak lagi membawa nostalgia 90-an ke HARI INI

Jika anda membesar pada tahun 1990-an, nama-nama seperti Salt-N-Pepa, Vanilla Ice, Kid ‘N Play dan All-4-One benar-benar menyala hidup anda!

Itulah sebabnya kami membawa semua empat pakaian muzik, yang berada di jalan sebagai sebahagian daripada “I Love the ’90s” tour, ke plaza TODAY untuk beberapa persembahan khas yang dijamin untuk memulakan permulaan nostalgia anda pada hujung minggu!

Vanilla Ice menendang dengan “Ice, Ice Baby” yang dilanda tahun 1990 – dengan bantuan dari Teenage Mutant Ninja Turtles (tentu saja) – kombo yang mendapat semua orang menari.

Seterusnya: Cheryl “Salt” James, Sandra “Pepa” Denton dan Deidra “Spinderella” Roper, aka Salt-N-Pepa, mengingatkan kita semua bagaimana “Shoop”!

Salt-N-Pepa ‘Push It’ kembali ke ’90an di dataran TODAY

Apr.29.201603:51

Ketiga-tiga mereka juga berhenti di studio untuk menguji kuiz di mana TODAY’s Willie Geist, Al Roker dan Brooke Shields bertelagah satu sama lain untuk membualkan hak-hak pada pengetahuan trivia ’90-an.

Salt-N-Pepa kuiz HARI INI pada pengetahuan ’90-an mereka

Apr.29.201604:07

“Setiap konsert seolah-olah seperti perjumpaan sekolah tinggi,” Christopher “Kid” Reid, separuh daripada Kid ‘n Play (dengan Christopher “Play” Martin) diperhatikan semasa lawatan ke studio TODAY. Kita tidak boleh bersetuju lagi!

HARI INI merayakan ’90an dengan Kid’ n Play

Apr.29.201603:56

Pasangan itu kembali ke plaza TODAY kemudian untuk berkongsi lagu “Bukan Gonna Hurt Nobody” pada tahun 1991 dan “Rollin” pada tahun 1989 dengan Kid ‘n Play, “yang mana semua orang melambaikan tangan di tangan mereka ketika mereka ditendang kembali dengan selebriti lucu yang disegerakan langkah menari.

Anak 'n Play
HARI INI
Anak 'n Play
HARI INI

Kid ‘n Play menendang sekolah lama di plaza TODAY ini

Apr.29.201603:41

Akhirnya, untuk membungkus hari, All-4-One dihentikan untuk menjatuhkan kami ke hujung minggu dengan melanda “I Swear” pada 1994 mereka yang telah mencairkan semua orang.

All-4-One
All-4-OneHARI INI

Oleh itu pastikan anda memecahkan baju kemeja anda, lakukan Running Man dan menonton semua video hebat dari HARI INI. Kita semua tentang cinta ’90an!

Ikut Randee Dawn di Twitter.