Vanessa Hudgens kelihatan bersih tentang foto-foto bogel

Bintang “Musuh Sekolah” Vanessa Hudgens akhirnya telah mencatat rekod tentang skandal foto bogelnya dari kejatuhan lepas.

Dalam wawancara baru dengan majalah Seventeen, Hudgens membuka tentang apa yang ia suka untuk mengetahui bahawa gambar peribadi bingkai bogelnya membuat pusingan di internet.

“Saya lebih baik sekarang. Tetapi dengan jujur ​​saya tidak suka bercakap mengenainya, “kata Hudgens kepada majalah itu. “Ia sangat traumatik, dan saya sangat kecewa. Saya harap semua peminat saya boleh belajar dari kesilapan saya dan membuat keputusan pintar. Tetapi saya tidak akan mampu meneruskannya jika bukan untuk keluargaku, kawan dan peminat, yang menyokong saya sepanjang perjalanan. ”

Hudgens mendapati bahawa gambar-gambar yang dia kata pada asalnya diambil untuk seseorang yang pernah berkencan dengannya, memukul Internet semasa dia berada di Australia.

Walaupun Down Down membantu dia menghindari beberapa kebimbangan dia percaya dia akan merasakan jika dia telah menyatakan, ia masih merupakan masa yang sukar. Bahkan lebih keras, memberitahu ibunya tentang hal itu.

“Saya hanya terbuka dengannya, dan dia hanya begitu comel. Dia seperti, ‘Baik semua orang boleh telanjang jika mereka mahu,’ “kata Vanessa. “Ibu bapa saya sangat menyokong saya. Dan mereka tahu saya seorang remaja, dan ya, anak-anak kadang-kadang melakukan perkara-perkara bodoh. ”

Pelakon berusia 19 tahun itu berkata dia belajar pengajaran berharga daripada skandal foto, yang dia cuba menyampaikan kepada wanita muda lain.

“Saya memberitahu gadis-gadis setiap masa: ‘Jangan hantar perniagaan peribadi anda untuk melihat dunia!'” Katanya. “Anda hanya perlu berhati-hati.”

Bagi sebab yang lain dia menjadi makanan tabloid – hubungannya dengan “HSM” cutie Zac Efron – Hudgens mengatakan bahawa sebagai teman lelaki, Efron adalah apa yang diperintahkan doktor.

“Dia sentiasa membuat saya bahagia. Dia benar-benar tahu apa yang perlu dilakukan untuk membuat saya ketawa, “katanya.

Walau bagaimanapun Hudgens mengakui, ia boleh menjadi sukar untuk bertempur dengan lelaki bermata biru itu, terutamanya kerana dia sangat popular dengan wanita.

“Ia sukar apabila anda mempunyai seorang teman lelaki yang cantik,” katanya. “Anda mahu lelaki anda menjadi lelaki anda. Anda tidak mahu semua gadis-gadis ini naik dan dia seperti itu. “

Walaupun mereka mungkin berkencan, mereka tidak memikirkan masa depan.

“Senang ada teman lelaki. Dia kawan dan kawan comel yang anda suka. Bagus. Tetapi hanya masa yang akan diberitahu, “katanya. “Saya masih muda, dan saya mempunyai teman wanita saya dan saya mempunyai keluarga saya.”