‘Undercover Boss’ yang mengerikan menutup restoran

Mengenai rancangan realiti CBS “Undercover Boss,” seorang bos telah ditolak oleh kelakuan yang mengerikan seorang pengurus restoran yang keluar dari penyamar, mendedahkan identitinya, dan menutup seluruh restoran.

Ia adalah momen membalas dendam yang manis bahawa mana-mana pekerja yang pernah mempunyai boss yang buruk akan suka mengalami. Rick Silva, Ketua Pegawai Eksekutif rantai makanan segera Checkers & Rally, berpura-pura menjadi pekerja tetap di lokasi Florida Checkers pada episod Feb. 17.

Setelah dia menyaksikan pengurus besar baru itu mengulangi kakitangannya, dia cuba bercakap dengan lelaki itu.

“Saya datang ke syarikat ini seperti anda,” kata pengurus itu kepada Ketua Pegawai Eksekutif yang menyamar. “Ingin menjadi baik, nada rendah … ia tidak berfungsi, jika saya tidak menjerit kepada mereka, mereka tidak mendengarkan saya.”

Pengurus diminta untuk mengetahui kelayakan Silva untuk memberitahu dia apa yang perlu dilakukan, mengatakan bahawa dia tidak akan membiarkan dia terus memberitahu dia tidak menghormati pekerja.

“Pernahkah anda dalam perniagaan makanan segera sebelum ini?” pengurus itu meminta Silva secara mendadak.

Selepas mulanya cuba melindungi identiti rahsia, CEO itu menjadi bersih.

“Saya telah berada di perniagaan restoran selama lebih dari 20 tahun dan saya sudah berada di dalam perniagaan makanan segera lebih dari 20 tahun,” kata Silva. “Saya adalah CEO bagi syarikat ini, saya tahu apa yang diperlukan untuk menjalankan sebuah restoran seperti ini, dan rasa apa? Saya tahu cara yang betul untuk melakukannya, dan saya tahu cara yang salah untuk melakukannya. , sekarang, kita akan menutup restoran itu. “

Silva kemudian memberitahu Nation’s News News, “Kami menutup unit itu semasa peralihan malam Ahad itu. Keesokan harinya, ia dibuka semula dengan pengurus baru, dan ia berjalan hebat sejak itu.”

Tonton Silva mendedahkan dirinya kepada pengurus dalam video di bawah.

Apa yang anda fikirkan episod itu? Adakah “Undercover Boss” alat berharga untuk membiarkan CEO melihat apa yang sebenarnya berlaku di perniagaan mereka? Beritahu kami di Facebook. 

Lagi dari The Clicker:

  • Courteney Cox meminum mangkuk ranch
  • Sheen meminta maaf kepada Kutcher
  • Saman bilion dollar melawan Travel Channel ditolak
  • Apa yang harus dilihat sekarang bahawa ‘Downton Abbey’ sudah berakhir