‘Undang-undang & Perintah: SVU’ pertama kali dilihat: Kes dingin meninggalkan sirip di dalam sejuk

Perkara akan menjadi sejuk pada episod seterusnya “Undang-undang & Perintah: Unit Mangsa Khas.” Bukannya bermula dengan kejahatan biasa yang masih dalam proses, tindakan itu bermula dengan kes yang sangat sejuk.

Dalam paparan eksklusif pertama dari episod ini, Fin memecah masuk melalui gerakan di pejabat (sebanyak enam kaki dari kedudukan terdahulu), ketika Munch memasuki tempat kejadian dengan memimpin tidak panas.

“Anda tahu, semua orang mengatakan bahawa bank DNA di negeri itu adalah satu perkara yang baik,” kata seorang lagi yang perlu meneruskan kes ini, “jelasnya selepas melakukan perkara itu. “Di atas, saya mendapat hit atas pembunuhan rogol yang tidak dapat diselesaikan dari ’87.” 

Rollins menolak kes itu sebagai “betul-betul”, tetapi dengan suspek yang dibebaskan dari penjara (atas caj lain) pada hari berikutnya, ada sebab untuk tergesa-gesa.

Nah, terdapat sebab bagi beberapa orang detektif untuk tergesa-gesa. Kapten mengarahkan Benson dan Amaro ke Miami untuk tinggal di atas suspek. Tetapi dia mengarahkan Fin yang sudah rancak untuk terus meletakkan, walaupun hujah lelaki terbaik tentang “rasa untuk Miami” selepas semua kerja yang menyamar dia lakukan.

Ketahui bagaimana kes itu berlaku dan lihat jika ada apa yang boleh mengubah mood Fin sekitar ketika “Undang-undang & Perintah: SVU” disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. pada NBC.

Kandungan yang berkaitan:

  • Mike Tyson mengenai ‘Undang-undang & Perintah: SVU’: Pemerkosaan yang dihukum memainkan mangsa

Lebih dalam The Clicker:

  • ‘Remaja Ibu 2’ mengejutkan pengembara: Leah mahu mantannya kembali … dan lebih banyak bayi
  • Peserta ‘Loser Terbesar’ merasakan kalori sebanyak 1.000 kalori
  • Bintang ‘Buckwild’ ditangkap dalam serbuan dadah