Tukang gulung rekod dunia akan meniup anda dengan rutin epik

Anda mungkin mengingati kemahiran gimnastik hebat satu Angel Rice, yang meletupkan kami semua pada Ogos lalu apabila dia memperoleh Rekod Dunia Guinness di TODAY Plaza untuk melakukan twist penuh yang paling berganda dalam satu minit. Baiklah, dia tidak lagi mengingini kami!

Tonton juara bertahan Angel Rice dalam rutin yang menakjubkan

20.20.201600:46

Video baru keajaiban berusia 17 tahun (juara cheerleading yang berpejabat di Atlanta yang berada di pasukan pasukan kejatuhan Pasukan Amerika Syarikat) telah menyerang lebih daripada 15.7 suka di Instagram … dan anda pasti tahu mengapa selepas menontonnya.

View this post on Instagram

1st Place #elitechallenge

A post shared by Queen Angel Rice💋 (@qangel_rice) on

LEBIH: Sukan Olimpik Rio: 7 alasan kami teruja, dari Michael Phelps kepada pasukan gimnastik A.S.

Anda akan fikir dia mempunyai pegangan di tangan dan kakinya ketika dia mengeksekusi putaran, kembalinya kembali, kembali ke belakang, tiga cambuk berturut-turut berturut-turut (tangan bebas!), Tangan belakang dan sepasang ganda.

Pada bulan Ogos, beliau memberitahu HARI INI, “Mudah-mudahan, mereka meletakkan sukan saya di Sukan Olimpik.” (Kami terkejut untuk mengetahui ia belum ada!)

Cheerleader Angel Rice menetapkan rekod Guinness pada plaza TODAY

Ogos.31.201504:28

Persembahan terbaharu beliau adalah satu kejayaan yang luar biasa, kawalan dan kekuatan. Pastikan untuk melihat video lain yang luar biasa Rice, di mana dia mengubah semula perkataan “sengit.”

LEBIH: Bertemu dengan harapan Olimpik untuk pasukan Gimnastik Wanita AS

Awak pergi, Malaikat!

Ikut Randee Dawn di Twitter.