Trevor Donovan: Bermain watak gay pada ‘90210’ membuat saya gadis

Penampilan yang kelihatan sempurna? Semak. Bingkai tudung? Semak. Peranan dalam filem “Savages” filem Oliver Stone yang akan datang? Semak.

“90210” bintang Trevor Donovan mempunyai semua ini dan banyak lagi, jadi tidak hairanlah dia tidak mempunyai masalah mendapatkan tarikh. Tetapi dalam satu temu bual bahawa Life & Style berkongsi secara eksklusif dengan TODAY.com, pelakon muda itu mendedahkan bahawa ia adalah peranannya sebagai Teddy Montgomery pada drama CW yang benar-benar menarik wanita.

Donovan memberitahu majalah itu – yang dijual Jumaat – sejak wataknya, Teddy, keluar sebagai gay di pameran itu, kehidupan kencannya semakin baik.

“Ia bagus untuk saya,” kata pelakon itu kepada Life & Style. “Gadis mahu mencabarnya, mereka menganggap saya (gay dalam kehidupan sebenar) dan cuba mengubah saya kembali.

Donovan pertama kali mendarat peranan pada tahun 2008 dan dinaik taraf menjadi siri biasa pada tahun 2010. Ia adalah semasa musim ketiga “90210” bahawa orientasi seksual Teddy diturunkan pada drama remaja.

“Saya tidak boleh lebih bahagia,” kata pelakon itu kepada Life & Style tentang menjadi contoh kepada remaja yang mungkin keliru tentang seksualiti mereka.

Malangnya peminat “90210,” Donovan’s Teddy tidak lagi menjadi biasa, tetapi akan muncul dalam kira-kira lima episod semasa musim empat, menurut TVLine. Drama ini kembali pada 13 September pada pukul 8 pagi.

Adakah anda terlepas Teddy pada “90210”? Kongsi pemikiran anda di halaman Facebook kami.

 

Kandungan yang berkaitan:

  • Tandakan kalendar anda! Tarikh perdana TV jatuh
  • Hottie ‘90210’ boleh memainkan Ken dalam filem Barbie