Topanga mengikat simpulan! Bintang ‘Boy Meets World’ Danielle Fishel terlibat

Maaf Cory! Topanga diambil.

Walaupun watak-watak “Boy Meets World” menemui kejayaan mereka pada musim tujuh daripada kejayaan yang akan datang, bintang Danielle Fishel kini bersedia untuk mengatakan “Saya lakukan” dalam kehidupan sebenar.

https://www.instagram.com/p/BgpZ7y7l_c7

Pelakon itu berkongsi berita gembira di Instagram malam Khamis.

“Saya bangun hari ini memikirkan ia akan menjadi hari biasa dan ia adalah apa-apa tetapi biasa,” dia menulis bersama foto dia di dalam tangannya tunangnya sekarang, pengeluar Jensen Karp.

Fishel, 36, menerangkan bahawa dia pergi menemui Karp di tempat kerja dan kemudian, “Saya meneruskan cadangan perkahwinan yang sangat romantis dengan terlalu cekap (ini adalah jenama saya). Masa depan Encik dan Puan Karp kini terlibat dan tiada siapa yang lebih teruja daripada saya. “

Kecuali mungkin Encik Karp.

TBS' Drop the Mic and The Joker's Wild Premiere Party
Danielle Fishel dan tunangnya sekarang, pengeluar eksekutif Jensen Karp, dilihat di sini pada 11 Oktober 2017 di Hollywood, California.Getty Images

“Saya tidak mempunyai apa-apa kata lucu atau lucu untuk mengiringi gambar ini,” Karp menulis dalam kapsyen untuk pukulan yang sama. “Dia adalah orang yang paling hebat di dunia …”

Nah, dia mempunyai sesuatu yang lain katakan tentang pertandingan cinta mereka, dan itu betul-betul jenis perkara yang boleh dikatakan Cory mengenai Topanga kembali pada hari itu.

DANIELLE FISHEL;BEN SAVAGE
Topanga (Danielle Fishel) dan Cory (Ben Savage) menukar sumpah pada tahun 1999 di “Boy Meets World.”Getty Images

“Untuk membayangkan seseorang yang saya pergi ke sekolah menengah adalah selalu orang saya luar biasa,” tambah Karp. “Anda tidak tahu.”

Ini akan menjadi perkahwinan pertama untuk Karp dan kesatuan kedua (offscreen) untuk Fishel. Dia menikahi Tim Belusko pada tahun 2013, dan pasangan itu berpecah 2 1/2 tahun kemudian.

Danielle Fishel: Bintang ‘tidak selalu bersama’

08.08.201403:16