Tony Bennett bertukar menjadi 90 dan memberitahu HARI INI dia masih ‘belajar banyak’

Tony Bennett telah mengenepikan piawaian pop dan jazz selama hampir tujuh dekad, dan terdapat berita gembira untuk peminatnya yang lama – pada usia 90 tahun, dia merancang untuk terus melakukan apa yang dilakukannya dengan baik.

Rabu adalah hari lahir Bennett, dan dia duduk dengan Al Roker HARI INI untuk berkongsi rahsia untuk kejayaan dan kehidupannya yang panjang, termasuk hakikat bahawa dia tidak mempunyai masa untuk bersara.

Tony Bennett mendedahkan: Saya mahu menyanyi dengan Beyonce

Ogos.03.201603:06

“Doktor saya terus memberitahu saya, ‘Tidak ada yang salah dengan anda, teruskan saja,’ ‘katanya. “Saya selalu habis dijual di seluruh dunia, di mana sahaja saya bermain, dan ia cantik.”

BERKAITAN: Ketenaran, dengan berus: Lihat pertunjukan sampingan Tony Bennett yang mengejutkan

Pemenang Grammy 19 kali tidak dapat membayangkan pembungkusan semuanya untuk kehidupan refleksi yang tenang.

“Saya rasa saya mempunyai lebih banyak lagi untuk belajar,” tegasnya.

Dan penyanyi duet penyanyi masih memikat peluang untuk belajar bersama artis lain, seperti yang dilakukannya dengan Lady Gaga untuk album mereka pada tahun 2014, “Cheek to Cheek.”

“Nah, saya mahu melakukan sesuatu lagi dengan Lady Gaga – dia seorang bakat hebat,” katanya. “Tetapi saya suka Beyoncé … Ya, dia banyak mendapat bola.”

Tony Bennett.
Tony Bennett.HARI INI

BERKAITAN: Tony Bennett: Lady Gaga ‘akan menjadi lebih besar daripada Elvis Presley’

Tetapi walaupun album Queen Bey dan Tony B. tidak pernah berlaku, legenda hidup merancang untuk memanfaatkan masa beliau. Itulah sebahagian daripada rahsianya untuk kehidupan yang panjang.

“Saya percaya pada hakikat bahawa ia adalah hadiah untuk menjadi hidup,” jelasnya. “Saya suka hakikat bahawa saya diberkati di bumi, dan sepanjang hidup saya, saya suka apa yang saya lakukan.”

Dan apabila dia selesai dengan apa yang dia sebut sebagai “pengembaraan hebat,” dia tahu apa yang dia mahu dikenang kerana: “Itu saya membuat orang merasa baik.”

Tony Bennett membawa muzik kembali ke sekolah

08.08.201302:58

Ikut Ree Hines pada Twitter.