Tonton Tom Cruise dan James Corden mempunyai ‘Top Gun’ menyanyi bersama pelayaran muzik

“Late Late Show” tuan rumah James Corden pastinya menjaga London melangkah minggu ini. Dia telah melakukan “Mary Poppins” di jalan-jalan dengan Ben Kingsley, dan pada malam Rabu dia memutuskan untuk mengambil perjalanan yang lebih santai ke bawah jalan yang berbeza: ke bawah Thames.

Nah, mungkin tidak begitu santai: Lagipun, temannya untuk menaiki bot tidak lain adalah Tom Cruise!

Ia adalah satu kejutan kepada bintang “Mummy”, yang telah dibawa ke sebuah kapal penumpang kapal terbang di dalam poster gergasi kepala dan kepala Corden, dengan tanda baca “Tom Cruise” – yang sudah tentu sedang berlayar ke sungai Thames Corden.

Tom's Cruise on the River Thames Corden
Tom’s Cruise!Youtube

Wordplay! Dapatkannya? Namun, Cruise kelihatan lebih teruk daripada apa-apa lagi kerana Corden membawanya melalui kawasan pedalaman, di mana bilik semuanya dinamakan sempena filem besar Cruise. Terdapat bilik “Anda Tidak Dapat Mengendalikan Kebenaran” daripada “Beberapa Lelaki Baik,” dan kawasan Corden’ed off di atas dek untuk temu duga kemudian.

“Saya tidak akan berbohong, saya sedikit gugup mengenai perkara ini,” kata Cruise, berdiri di sebelah bilik “The Last Samurai”. Kemudian tanda itu jatuh, mendedahkan bahawa ia sebenarnya tandas.

Tetapi itu hanya permulaan, kerana mereka menyambut penumpang di atas kapal untuk pertandingan “Risky Business”, selepas itu Cruise mendapat parti itu bermula dengan mencampurkan banyak minuman berwarna-warni dengan “Cocktail”.

“Ini adalah idea terbaik yang pernah anda miliki,” Cruise akhirnya memberitahu Corden, yang mengatakan sesuatu: Pada tahun 2016 pasangan itu kembali mencipta karier keseluruhan Corden dalam masa kurang dari 10 minit pada pertunjukan.

Tom's Cruise on the River Thames Corden
James Corden dan Tom Cruise, mendapatkan kembali “Feelin ‘Feeling.”Youtube

Malangnya, Corden merasa sedikit di tempat pembuangan sampah: Tiada siapa yang mahu melawat kawasan kordennya di atas untuk temubual. Nasib baik, Cruise hanya penyelesaiannya: White Navy untuk mereka berdua dan duet The Righteous Brothers ‘”Anda telah kehilangan perasaan yang Lovin’ – seperti Cruise dan co. bernyanyi dalam “Top Gun”!

“Tidak ada Maverick tanpa Angsa!” kata Cruise, menunjuk ke Corden. “Angsa!”

“Walaupun Goose mati di tengah-tengah filem,” kata Corden.

Nah, itu baik ketika ia berlangsung!

Ikut Randee Dawn di Twitter.