Tonton Britney Spears berumur sebelum mata anda

Kami kadang-kadang merasa seperti kita dapat menonton selebriti tumbuh di hadapan mata kita ketika mereka pergi dari bintang kanak-kanak ke bintang dewasa – atau tiada siapa dewasa. Video yang hebat di YouTube, melalui Buzzfeed, mendapat proses keseluruhan untuk Britney Spears daripada jalan dalam lebih dari satu minit.

Kami dapat melihat bayi Britney morph dari kanak-kanak kecil hingga remaja bermasalah … sekarang. Skor muzik dramatik menambah ketegangan kerana wajah dan rambutnya (dan kekurangan rambut!) Terus berubah. K-Fed dan salah seorang daripada anak-anak membuat penampilan. Begitu juga Paris Hilton.

Gawker bertanya di mana semuanya menjadi salah dan menunjuk kepada fedora di: 42 mark. Itulah ketika pencukur kepala bermula, diikuti oleh Britney yang mengetuk kepala botak yang menyerang paparazzi dengan payung pada bulan Februari 2007.

Tetapi selepas fog merah jambu fizikal, bintang pop muncul untuk menetap ke dalam tempoh atau normal, dan ke dalam gambar datang satu pengurus masa dan sekarang tunang Jason Trawick.

Dan di sana anda memilikinya. A 1:09 masa anda untuk menonton kira-kira 30 tahun evolusi selebriti.

41 gambar

Tayangan slaid

Tahun-tahun Spears

Dari puteri pop kepada isteri dan ibu yang bermasalah, naik turunnya Britney Spears.