Tom Hanks mendapati ID hilang Fordham pelajar, mahu memberikannya kembali

Banyak pelajar kolej telah mengalami tekanan kehilangan kad ID, tetapi bagi seorang wanita muda yang kehilangan pengenalan Fordham University, Tom Hanks berada di sana untuk membantu.

“Lauren! Saya dapati ID Pelajar anda di taman ini, jika anda masih memerlukannya, pejabat saya akan sampai kepada anda. Hanx,” pelakon berusia 59 tahun itu menulis tweet pagi Selasa, bersama foto kad yang ditemui (Hanks diam-diam dikaburkan Nama akhir Lauren dengan ibu jarinya dalam imej).

Jawatan itu menghasilkan puluhan jawapan (belum lagi, lebih daripada 5,000 pengikut dan 11,000 kegemaran) dalam masa beberapa jam sahaja.

Tetapi Lauren mengambil sedikit masa untuk bertindak balas, kerana dia tidak di Twitter.

“Saya menyemak e-mel saya, dan saya mempunyai e-mel dari salah seorang profesor saya,” katanya kepada TODAY Wednesday melalui Skype. “Jadi saya membukanya dan berkata, ‘Kamu terkenal!'”

Dia memberitahu kami dia juga telah mendengar dari kawan-kawan lama yang dia tidak berhubung selama bertahun-tahun sejak tiba-tiba mendapat kemasyhuran Internet.

“Ia agak keren,” kata Lauren.

Memang pasti!

Tom Hanks
Pelakon Tom Hanks menghadiri Gala New York City Rangkaian Kanak-kanak SeriousFun di Avery Fisher Hall, Lincoln Center pada 2 Mac 2015 di New York City.Dimitrios Kambouris / Getty Images

Ini bukan perbualan yang pertama yang hangat Hanks telah membuat tahun ini.

Pada bulan Mac, pelakon yang baik itu mengejutkan tiga Pengakap Girl di Los Altos, California, ketika dia berhenti untuk membantu mereka menjual kuki mereka.

BERKAIT: Panggil dia, mungkin? Tom Hanks melangkah bergerak semasa membuat penggambaran video Carly Rae Jepsen baru

Dan bulan lepas, dia juga memberi respons kepada rancangan sekolah tinggi California untuk minggu homemoming Tom Hanks bertemakan, memberi jaminan kepada pelajar bahawa dia “bekerja pada sesuatu untuk perayaan,” ditetapkan pada 9 Oktober.

Tom Hanks ke sekolah menengah: ‘Gear up’ untuk lawatan!

02.02.201503:29