Tom Hanks dan Rita Wilson meraikan ulang tahun ke-30 dengan gambar semula jadi epik

Tom Hanks dan Rita Wilson meraikan kejayaan besar 3-0.

Pasangan yang mengikat simpulan itu pada tahun 1988, menghormati hari istimewa mereka dengan foto epik kemudian-dan-sekarang yang sempurna menangkap semua keseronokan yang mereka hadapi bersama.

“30 tahun pada 30 April. ’88 Kepada ’18 nombor Magic Hanx dan @RitaWilson,” pemenang Oscar dua kali, 61, menulis di sebelah gambar itu, yang menyambung gambar pasangan tersenyum pada perkahwinan mereka hari ini dengan gambar pasangan gembira hari ini.

Wilson, 61, berkongsi foto yang sama pada tulisan Instagram, “April 30,1988 – 30 April, April 30. Tiga puluh pada Ulang Tahun Tiga Puluh Emas.

Sepanjang hujung minggu, yang lama suka disambut dengan pesta ulang tahun bertopeng bintang di Los Angeles, Orang melaporkan. Goldie Hawn, Kurt Russell, Kate Hudson, Oprah Winfrey, Jimmy Kimmel dan rakan-rakan terkenal lainnya muncul untuk bersulang untuk pasangan itu, yang bertemu sejurus selepas Hanks bercerai isteri pertamanya, Samantha Lewes, pada tahun 1987.

Hanks mendedahkan rahsia mudah di belakang kesatuan yang panjang dan gembira itu semasa wawancara Mac 2017 di podcast “Sooo Many Guys White.”

“Kami mempelajari rahsia kebahagiaan antara satu sama lain lama dahulu dan itu selalu mengatakan kebenaran,” katanya kepada tuan rumah Phoebe Robinson.

Sudah tentu, dia menambah, ia membantu bahawa dia dan Wilson sama-sama berkisar antara satu sama lain.

“Saya akan katakan yang betul dari perjalanan, saya fikir ada sesuatu yang hebat tentang dia,” Hanks mendesak. “Saya berjumpa dengannya dan saya fikir ‘Oh tuan’ … ada sesuatu yang masak di sini.”

Tom Hanks akan bermain Mister Rogers dalam biopik yang akan datang

30.30.201800:31

Loading...