Tom Hanks ” Big ‘kembali ke pawagam untuk merayakan ulang tahun ke-30

Selamat ulang tahun untuk “Besar”!

Komedi 1988 yang dibintangi Tom Hanks bertukar menjadi 30 tahun ini. Untuk merayakan, Turner Classic Movies dan 20th Century Fox membawanya kembali ke bioskop selama dua hari ajaib musim panas ini.

“Big” akan kembali ke lebih daripada 700 teater di seluruh A.S. pada 15 Julai dan 18 Julai. Teater dan tiket acara yang terlibat boleh didapati di laman web Fathom Events.

Tom Hanks' famous piano scene in
Berikut adalah peluang anda untuk menonton adegan piano terkenal di skrin besar sekali lagi.Everett Collection

Pelik yang diarahkan oleh Penny Marshall yang menggerunkan itu menceritakan kisah Josh Baskin, seorang budak lelaki berusia 12 tahun (David Moscow) yang membuat harapan untuk menjadi “besar”, dan kemudian bangun di dalam badan berusia 30 tahun lelaki (Hanks).

Bersama bersama penulis dan pengarah “Ocean’s 8” Gary Ross (dengan penulis skrip Anne Spielberg), “Big” memperoleh Hanks yang pertama daripada lima pencalonan Oscarnya – dan ia juga menandakan salah satu filem ciri paling awal di Moscow.

Pelakon ‘Big’ David Moscow kembali bermain bermain Tom Hanks muda, mencipta semula sajak

April.30.201803:10

Pelakon dan pengarah berusia 43 tahun itu berkata Hanks yang berbahagia membantu menenangkan sarafnya yang frazzled.

“Dalam adegan pertama, saya mengambil 37 dan saya benar-benar kacau, saya seperti, ‘Oh, saya suka melakukan ini, saya akan dipecat?'” Moscow memberitahu HARI INI pada bulan April. “Dan Hanks datang untuk melihat saya hari itu dan dia menarik saya ke belakang dan dia seperti, ‘Dengar, (Penny Marshall) suka mendapatkan segala yang mungkin dia inginkan. Semalam, saya melakukan adegan 57 dan saya suka , “Oh.” ‘Jadi dia pasti menenangkan saya. “

David Moscow in
Young Josh Baskin (David Moscow) membuat hasratnya terhadap Zoltar dalam “Big.”Saham Alamy

Hari-hari ini, Moscow berasa tidak bernasib baik kerana telah bekerja dengan Hanks pada “Big.”

“Maksud saya, melihat ke belakang … sekarang, kita tahu siapa Tom Hanks dalam budaya kita, dia seperti legenda, seperti Jimmy Stewart dan Cary Grant, dan dia adalah ikon, tetapi pada masa itu, ia hanya permulaan. , Saya fikir anda melihat permulaan bakat yang luar biasa ini. “

Beliau menambah, “Ia adalah jenis kismet: Semuanya datang bersama-sama pada satu ketika ini. Ia adalah menakjubkan bahawa saya adalah sebahagian daripadanya.”