TMZ dibenarkan membentang semula sebahagian daripada pita seks Troyer

Wanita itu dalam pita seks yang memaparkan Verne Troyer – yang paling terkenal dengan peranannya dalam filem “Austin Powers” – mengatakan bahawa dia membenarkan laman web selebriti TMZ menyiarkan potongan pita.

Bekas teman wanita Troyer, Ranae Shrider, menandatangani perisytiharan yang difailkan di mahkamah persekutuan di Los Angeles yang menyatakan pita itu dibuat dengan kamera videonya. Kenyataannya mendorong seorang hakim untuk membenarkan TMZ memulihkan pos yang memaparkan potongan pita.

Hakim telah menghalang sementara TMZ daripada menunjukkan atau menyiarkan mana-mana bahagian pita di laman webnya atau rancangan TV. Jawatan itu dipulihkan pada petang Selasa.

Hakim masih menghalang seorang pengedar porno bernama dalam tuntutan $ 20 juta yang diajukan oleh Troyer dari mengedarkan atau menerima pesanan untuk pita 50 menit.

Troyer membintangi Mini Me dalam dua filem “Austin Powers”. Tuntutannya mendakwa pita itu dicuri. Kenyataan Shrider mengatakan dia percaya dia juga memiliki pita itu, tetapi setakat ini hanya memberi kebenaran kepada TMZ untuk menyiarkannya.