Timberlake bukan peminat Taylor Hicks

Justin Timberlake tidak terkejut dengan bakat Taylor Hicks.

“Orang fikir dia kelihatan begitu normal, dan dia begitu manis dan dia begitu bersungguh-sungguh, tetapi dia tidak boleh membawa lagu dalam baldi,” Timberlake memberitahu Fesyen Rocks, tambahan Vanity Fair. Timberlake juga berpendapat bahawa kemasyhuran Hicks rapuh. “Jika [Hicks] mempunyai apa-apa rangka, jika Allah mengharamkan, dia gay, dan jika semua orang di Mississippi yang mengundi dia adalah seperti [maka dia mengambil aksen selatan tebal], ‘Ya tuhan saya, “Rasanya terlalu banyak.”

Penyanyi “Justified” mempunyai perasaan bercampur-campur tentang “American Idol,” persembahan itu membuatkan Hicks terkenal. “Saya mempunyai hubungan yang pelik dengan persembahan itu,” katanya. “Saya menghinanya, namun saya sangat terpesona.”

Daripada bekas kekasihnya, Britney Spears, dia berkata: “Saya bertarikh Britney setengah hidup saya, tetapi saya tidak tahu wanita itu lagi.”

Cinta di atas batu?Sepertimana percintaan antara Nick Lachey dan Vanessa Minnillo mungkin di atas batu.

Lachey pergi ke Australia awal bulan ini untuk mempromosikan albumnya, dan pemanisnya yang masih melantunnya tinggal di belakang. Kawan pertunjukan tayangan MTV, bagaimanapun, menegaskan dia lega untuk mempunyai sedikit masa sahaja. “Dia tidak dapat menunggu Nick pergi kerana keadaan menjadi terlalu berat,” sahabat Minnillo memberitahu Life & Style Weekly, mendakwa Lachey telah membesarkan perkahwinan dan anak-anak. “Vanessa berkata Nick sudah melepaskan emosi.”

Satu lagi sumber, bagaimanapun, memberitahu Scoop itu Lachey yang mahu masa yang lebih sedikit sahaja. Sama ada cara, Minnillo dilaporkan tidak membazir bila-bila masa mencari untuk mengisi kekosongan lelaki tersebut. Dia berpaling kepada bekas cintanya Derek Jeter untuk mendapatkan nasihat. “Dia membuat bunyi seperti perkara mereka tidak cukup,” kata L & S. “Derek boleh jadi sandarannya.” Sumber Scoop mengatakan Minnillo tidak seharusnya menahan nafasnya sama ada.

Nota dari seluruh dunia…Tom cruise membuat baik dengan keluarga neneknya. Selepas “pertunjukan emosi” di mana Katie Holmes menuntut Cruise membuat lebih banyak konsesi untuknya dan keluarganya, Cruise membawa keluarga Holmes dalam pesawat persendiriannya ke persembunyiannya di Telluride, Colorado, menurut National Enquirer. Keluarga “terikat” dengan Cruise, melaporkan tab, yang menyebutkan “sumber keluarga” sebagai berkata, “Dia tidak pernah bercakap Scientology sekali.” … Paris Hilton dan Tipper Gore tidak mempunyai banyak persamaan – tetapi mereka membawa beg tangan yang sama. “Ia adalah beg tangan bergaya mesra alam yang diperbuat daripada papan iklan lama dan pembalut bar Luna kitar semula, yang boleh didapati dari Ecoist.com,” kata seorang sumber. “Tipper membawa satu kerana minatnya terhadap alam sekitar dan Paris membawa satu kerana minatnya untuk kelihatan panas.” … Christina Ricci berkata dia tidak fikir dia akan menjadi bintang utama kerana dia terlalu pendek. “Saya tidak fikir itu akan berlaku untuk saya,” bintang “Black Snake Moan” memberitahu Premiere. “Saya lima perkara pertama pada waktu pagi, dan saya cenderung kelihatan sangat kecil di kamera. Saya mungkin boleh pergi sejauh Holly Hunter pergi, maka saya fikir itu akan menjadi. Saya mempunyai perasaan saya terlalu kecil. “

Jeannette Walls Menyampaikan Scoop Isnin hingga Khamis pada MSNBC.com