‘Tiga Lelaki dan Bayi’ … dan hantu? Tom Selleck menangani legenda bandar filem klasik

“Tiga Lelaki dan Bayi” adalah komedi klasik 1987 yang dibintangi Tom Selleck, Steve Guttenberg dan Ted Danson.

Ia berlaku tidak bintang hantu.

Tiga men and a baby, 1987
Poster klasik Steve Guttenberg, Tom Selleck dan Ted Danson dari “Tiga Lelaki dan Bayi.”Gambar Sentuhan

Namun, ia tidak menghalang legenda bandar tentang “budak hantu” yang mengintai di sekeliling set itu (dan muncul dalam imej dari filem) daripada bertahan selama tiga dekad yang lalu. Mujurlah, Selleck muncul pada “The Tonight Show Dibintangi Jimmy Fallon” pada malam Isnin untuk membersihkan semuanya.

Jenis.

“Kisahnya adalah bahawa kanak-kanak ini meninggal di rumah di mana kami menembak filem itu, anak kecil ini,” katanya. “Nah, kami menembak di stesen bunyi, mereka membina satu set dan semua.”

OK, tiada rumah, tiada tragedi. Tetapi bagaimana anda menerangkan imej yang cukup jelas tentang seorang kanak-kanak yang bersembunyi di belakang tirai dalam satu pukulan yang terkenal (yang ditujukan kepada Fallon)?

Tom Selleck on Jimmy Fallon talks about Three men and a baby
Adakah itu “budak hantu” di sebelah kiri dalam gambar dari “Tiga Lelaki dan Bayi”?The Tonight Show Dibintangi Jimmy

BERKAITAN: Apa yang berlaku kepada bayi dalam ‘Tiga Lelaki dan Bayi’? Lihat kembar semua orang dewasa

“Ia kelihatan sedikit menyeramkan, tapi cerita itu tidak masuk akal,” kata Selleck. “Hantu dari stadium bunyi?”

Ternyata anda boleh menyalahkan Ted Danson: wataknya dalam filem itu adalah pelakon dan dia mempunyai imej kadbod berdiri sendiri di seluruh apartmen. The “boy” di belakang tirai sebenarnya salah satu daripada cutouts itu.

Tom Selleck on Jimmy Fallon talks about Three men and a baby
Nope! Tiada budak hantu dalam “Tiga Lelaki” – hanya satu kadbod yang dipotong keluar. Atau mungkin tidak…The Tonight Show Dibintangi Jimmy

Yang mengatakan, ada peluang yang cukup baik bahawa khabar angin “budak hantu” memicu jualan filem itu apabila ia pergi ke video dan DVD, jadi mungkin baik untuk menyimpan khabar angin itu hidup.

“Saya akan memanggil Ted dan Steve kerana saya fikir kami mengambil bahagian dalam [kewangan] dalam jualan video,” katanya. “Ia hantu!”

Gembira itu telah diselesaikan!

Sementara itu, Selleck mempunyai dua bit remeh yang lain untuk dikongsi: Pertama sekali, dalam poster klasik untuk filem itu – itu sebenarnya kencing bayi pada dirinya. Yep, semasa gambar menembak bayi itu melepaskan dan jurugambar (Selleck mengatakan ia adalah legenda Annie Leibovitz) mahu mengekalkannya semula jadi. “Itu betul-betul pee pada saya!” katanya.

BERKAITAN: Jangan berikan kami bibir: Tom Selleck dan kumisnya masih sempurna

Bagaimana pula dengan susulan? Ia sudah 30 tahun, selepas semua. Selleck menyatakan bahawa dia telah mendengar idea yang terapung, semacam “Tiga Lelaki dan Pengantin Perempuan,” seorang “Bapa Pengantin Perempuan.” Tetapi “tiada siapa yang dipanggil dan tidak ada yang ditulis,” katanya.

Mungkin apa yang mereka perlukan adalah … penulis hantu?

Ikut Randee Dawn di Twitter.