Tidak pernah jadi kawan? Sarah Jessica Parker ‘kecewa’ oleh kenyataan Kim Cattrall

Drama yang mengelilingi bintang-bintang “Sex and the City” terus bermain bertahun-tahun selepas kejadian terakhir di skrin mereka.

Sarah Jessica Parker mendedahkan bahawa dia “hanya putus asa” selepas bintang Kim Star yang bertitah bersama dalam komen dalam temu bual Oktober lalu bahawa Cattrall tidak pernah berteman dengan rakan sebiliknya selama enam musim dan dua filem yang dijalankan dengan francais.

“Saya mendapati ia sangat mengecewakan kerana itu bukan cara saya mengingati pengalaman kami,” Parker berusia 52 tahun, yang bermain Carrie Bradshaw, berkata pada episode “Watch What Happens Live with Andy Cohen.”

“Sungguh sedih, tetapi saya selalu berfikir bahawa apa yang mengikat kita bersama adalah pengalaman tunggal ini, pengalaman yang profesional tetapi menjadi peribadi kerana sudah bertahun-tahun lamanya hidup kita, jadi saya berharap bahawa jenis gerhana apa pun baru-baru ini bercakap. “

Seks in the City
Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon dan Kim Cattrall sangat berjaya kerana bintang-bintang “Sex and the City.”AP

Komen Parker datang kurang dari empat bulan selepas Cattrall membahagikan bekas bintangnya pada “Cerita Kehidupan Piers Morgan” di U.K.

“Kami tidak pernah berteman,” katanya kepada personaliti TV British ketika itu. “Kami telah menjadi rakan sekerja dan dalam beberapa cara ia menjadi tempat yang sangat sihat.”

Cattrall, yang memainkan Samantha, telah dipersalahkan oleh orang dalam dalam laporan majalah People yang pedas untuk Warner Bros. ‘ keputusan untuk membongkar filem “Sex and the City” yang ketiga, yang sedang dalam pembangunan.

Pada pertunjukannya Rabu, Cohen mencadangkan pencipta Michael Patrick King memeriksa semula peran Samantha dengan Sharon Stone.

“Saya rasa anda bukan orang pertama yang mengatakannya,” kata Parker. “Saya rasa ia idea yang sangat menarik.”

Sarah Jessica Parker seberat ‘Sex and the City 3’

Januari.18.201800:44