Tidak gembira selepas itu? ‘Sarjana Muda’ Ben mengetepikan perkahwinan kepada Lauren

Malah peminat terbesar dalam kesedaran berterusan “Sarjana Muda” (dan “Sarjana Muda”) siri mengakui bahawa hubungan cinta yang dipalsukan di televisyen nasional tidak selalu mempunyai peluang terbesar untuk bertahan hidup.

Tonton ‘Sarjana Muda’ Ben Higgins menangis ketika dia menelefon perkahwinan kepada Lauren Bushnell

Nov.17.201603:01

Saksi Ben Higgins dan Lauren Bushnell, yang berpasangan pada musim 2015-2011 “Bachelor” musim lapan tahun 2015 dan terus mengadakan pameran sendiri mengenai Freeform, “Ben dan Laura: Happily Ever After?”

BEN HIGGINS, LAUREN BUSHNELL
Ben Higgins dan Lauren Bushnell, yang baru membuat keputusan besar.

BERKAITAN: ‘Sarjana Muda’ Ben Higgins: Mencium pelbagai wanita membuat anda merasa sangat pelik ‘

Ternyata tanda tanya dalam tajuk itu penting, kerana pasangan itu menafikan perjumpaan mereka yang dirancang pada pertunjukan Selasa.

Semasa sesi terapi, Ben memberitahu Lauren, “Saya tidak mahu kita tergesa-gesa … Masih ada perkara yang perlu kita ketahui dan saya lebih suka berbuat demikian sekarang daripada masuk … selepas perkahwinan dan kemudian , tiba-tiba, duduk dan menjadi seperti, ‘Apa yang kita lakukan?’ “

Dia berkata, “Saya fikir perkara ini dapat dipercepat dengan cepat, dan kami tidak mempunyai masa yang kedua untuk bernafas, kami berdua saling mengenali antara satu sama lain, seperti kami, tetapi sudah tiba masanya untuk tidak tergesa-gesa apa-apa lagi . “

Ben & Lauren: Happily Ever After? 1x05 Sneak Peek:
Ben memberitahu Lauren bahawa dia memerlukan lebih banyak masa.Youtube

Ben menegaskan bahawa dia tidak memanggil segala-galanya selama-lamanya. “Saya tidak meninggalkan kamu,” katanya. “Saya tidak fikir.”

Tetapi dia memutuskan sekarang bukan masa. “Saya rasa kita mempunyai banyak perkara untuk mengetahui bahawa sukar bagi saya pada ketika ini untuk berasa selesa untuk berkahwin.”

Ini tidak dapat mengejutkan: Daripada 20 musim “Sarjana Muda”, hanya tiga pasangan (termasuk Ben dan Lauren) masih bersama; Peserta “Bachelorette” lebih baik – selepas 12 musim, empat pasangan masih bersama.

BERKAITAN: ‘Sarjana Muda’ Ben Higgins bercakap rancangan perkahwinan pada HARI INI: ‘Saya mahu menikahi Lauren dengan cepat’

Sementara itu, Lauren jelas membutakan. Tetapi persembahan itu menghantar pasangan itu dalam perjalanan ke Las Vegas, dan dalam perjalanan mereka duduk bersama pasangan (Ed dan Toots) yang sudah berkahwin selama 70 tahun, dan dia nampaknya berasa lebih baik selepas itu.

“Bertemu mereka dan bercakap dengan mereka meletakkan segalanya dalam perspektif,” katanya. “Ed mempunyai kaki yang sejuk juga, dan Toots memberinya masa yang diperlukan.” Dan ia membuat saya menyedari bahawa jika Ben memerlukan sedikit masa untuk berasa selesa untuk berkahwin, dia harus benar-benar memilikinya kerana pada akhirnya, ia menang Tidak mengapa perkahwinan ini sedikit kemudian. “

Maka tanda tanya tetap, tetapi hubungan itu sendiri nampaknya mempunyai masa depan. Semoga berjaya, anda berdua!

Ikut Randee Dawn di Twitter.