‘The Mindy Project’ hanya menjatuhkan treler untuk musim 6, dan kami meletus

Woohoo-lu! Musim keenam dan terakhir pameran hit Mindy Kaling, “The Mindy Project,” semuanya bersedia untuk memulakan streaming di Hulu 12 September.

Kami hanya mendapat treler, dan orang-orang … untuk menggunakan kata-kata Mindy, ia “suka, inspirasi gila.”

Acara itu mengikuti Mindy Lahiri, seorang OB / GYN yang mahir, “ketika dia mengejar impiannya menjadi wanita yang sempurna, mencari lelaki yang sempurna dan mendapatkan komedi romantis yang sempurna.”

Menurut watak Kaling, dia berjalan dengan lancar: “Saya mendapat pekerjaan yang hebat, saya mempunyai seorang anak lelaki yang hebat, ‘Will & Grace’ kembali … Saya melakukan yang baik!” dia mengisytiharkan menang dalam satu adegan.

(Harus suka berteriak kepada reboot “Will & Grace” yang akan datang. Kami bersama anda, Mindy!)

Dan semua orang di sana, termasuk peminat Adam Pally, Rhea Perlman, Mark Duplass dan Glenn Howerton.

‘The Mindy Project’ kembali ke Hulu untuk musim akhir: Lihat pratonton!

02.02.201700:31

Kehidupan sebenar Kaling, 38, duduk dengan Willie Geist HARI INI bulan lepas, mengesahkan kehamilan pertamanya dan berkongsi perasaan untuk menjadi seorang ibu.

“Ia tidak diketahui saya. Saya mempunyai banyak kawalan ke atas banyak aspek dalam hidup saya, dan ini adalah satu di mana saya suka, ‘Baiklah, itu keluar dari tangan saya’, yang merupakan perasaan yang menyeronokkan, “kata Kaling dalam pratonton dia berbual dengan Willie, yang akan disiarkan sepenuhnya pada hari Ahad, 10 September.

Tetapi kebanyakannya, dia teruja untuk mempunyai beberapa bahan baru. “Ia sangat mudah untuk mengkritik keibubapaan sehingga anda seorang ibu bapa, jadi salah satu perkara yang baik tentang menjadi ibu bapa adalah bahawa saya akan dapat secara terbuka mengkritik keibubapaan lain kerana saya akan mempunyai anak,” katanya bercanda.

Harus sayang rasa humor Kaling – dan harus membersihkan kalendar untuk perdana “Mindy Project”!