‘The Loser Terbesar’ kembali dengan tiga anak dan satu penghapusan

Ia telah kembali! Selepas berehat lebih lama daripada musim, pertandingan berat badan NBC yang lama, “The Loser Terbesar,” kembali ke malam Ahad malam. Dan jelas, sementara beberapa perkara tetap sama pada persembahan, yang lain tidak boleh lebih berbeza.

Suatu perubahan tentu saja, pemulangan pelatih pull-no-punch Jillian Michaels, yang membuat kehadirannya diperbaharui diketahui dengan segera – lebih lanjut kemudian.

Tetapi perubahan terbesar sejauh ini adalah penambahan anak-anak kepada “The Loser Terbesar” campuran. Tuan rumah Alison Sweeney memperkenalkan mereka sebagai “tiga orang yang akan mengubah segala-galanya” – Biingo (13), Lindsay (13), dan Sunny (16). Mereka menyertai pertunjukan sebagai peserta dan duta, tetapi tidak memanggil mereka peserta.

Dalam usaha untuk mengatasi masalah obesiti kanak-kanak yang semakin meningkat, remaja kadang-kadang akan mengambil bahagian dalam cabaran dan melawat ladang, tetapi mereka tidak perlu menimbang atau menghadapi penghapusan seperti orang lain di acara itu. Tujuannya adalah belajar untuk menjalani gaya hidup sihat dan memberi inspirasi kepada orang lain untuk pulang ke rumah.

Walaupun anak-anak tidak bersaing secara rasmi dalam erti kata yang sama dengan orang tua, mereka adalah sebahagian daripada pasukan. Biingo ada di Team Blue, yang diketuai oleh jurulatih Bob Harper. Lindsay berada di Team Red, dengan Dolvett Quince. Dan Sunny mendapat tempat di pasukan putih Jillian.

Uh oh?

Nah. Tidak perlu risau bahawa Sunny atau yang lain akan didedahkan kepada ceramah yang tipis di gim yang sering mendengar orang ramai. Pendekatan Jillian dengan anak-anak muda – serta pendekatan yang digunakan oleh semua pelatih – lebih memahami dan bersimpati.

“Saya berasa sangat kuat bahawa kami akan membuat kesan yang positif dan kuat,” kata Jillian.

Bagi orang dewasa, sementara hasil akhir masih bertujuan untuk memberi kesan positif, jalan yang ada tidak akan hampir seperti lembut.

Hari pertama di gim itu melihat pesaing berulang kali jatuh dari treadmill, runtuh di bawah usaha mereka sendiri dan muntah pada kadar yang membimbangkan. Jackson, ahli pasukan Dolvett, menyerang sepenuhnya dan memerlukan oksigen. Dan TC, seorang lelaki yang mencuba untuk persembahan itu berulang kali sebelum membuat potongan kali ini, tersandung banyak kali Jillian menendangnya keluar dari gym – bersama dengan Nate dan Nikki, dua pertuduhan yang lain.

“Saya mempunyai tugas untuk melakukan,” katanya kepada TC. “Anda menghalang kemajuan saya!”

Tetapi kemajuan akhirnya dibuat. Selepas cabaran pertama permainan, yang melihat anak-anak berkarisma memimpin jalan untuk rakan sepasukan dewasa mereka sebelum pemain muda pulang ke rumah, semua orang sepertinya memiliki tenaga diperbaharui.

Nah, semua orang tetapi Nikki.

Nate dan TC bersatu ketika mereka kembali ke gym, sementara Nikki kelihatan lebih tertekan dan kurang bermotivasi. Dia mengakui dia tidak bersedia menghadapi cabaran emosi permainan itu.

“Pilihannya adalah milikmu,” kata Jillian yang tidak sabar. “Apa yang kamu mahu lakukan? Jangan katakan, ‘Saya tidak tahu.’ Ia sangat mudah: Ada pintu, atau anda melakukan senaman. “

Itulah ketika Nikki membuat pilihan yang mengejutkan.

“Saya akan ambil pintu,” dia menangis.

Dengan itu, sebelum pertama kali menimbang, pertandingan turun satu pemain – dan tidak lama lagi akan turun dua. Apabila berat badan akhirnya diputar, ada empat orang anggota pasukan Jillian yang berisiko, kerana mereka mempunyai peratusan keseluruhan berat badan yang paling rendah.

Tidak seperti kebanyakan keluar malam-malam, tiada undi yang ada, tidak ada garis kuning dalam permainan. Garis merah yang tidak mengenepikan, yang berakhir secara tiba-tiba untuk pemain individu dengan peratusan terendah dalam pasukan kalah, mendakwa mangsa pertama – TC. 

Ia adalah satu perlawanan yang sukar dan tiba-tiba bagi pemain yang berusaha keras mendapatkan tempat di ladang itu.

Lihat apa yang berlaku seterusnya untuk baki “Losers” apabila episod berikutnya akan disiarkan pada Isnin jam 8 malam. pada NBC.

Apa malam! Apa yang anda fikir akan keluar dari pertunjukan musim ini? Kongsi pemikiran anda di halaman Facebook kami.

Kandungan yang berkaitan:

  • Jillian: ‘Saya akan tinggal selama anda akan mempunyai saya’
  • Tayangan slaid: Bertemu dengan pemain ‘Biggest Loser’ 14
  • Tuan rumah ‘Loser Terbesar’ berharap peserta kanak-kanak akan mencetuskan ‘perbualan kebangsaan’
  • Jillian Michaels: ‘The Loser Terbesar’ adalah ‘campur tangan hidup atau mati’

Lebih dalam The Clicker:

  • Omarosa: Piers Morgan ‘sangat jahat’ pada ‘All-Star Celebrity Apprentice’
  • Courteney Cox: Saya akan ‘menunjukkan buah dada saya’ pada ‘Cougar Town’
  • ‘Downton Abbey’ musim 3: 5 baris cerita untuk teruja
  • David Letterman bercakap skandal seks: ‘Saya tiada siapa yang boleh menyalahkan diri saya sendiri’
Loading...