Teruja! Darius Rucker berkata Hootie & Blowfish akan menyatukan kembali

Darius Rucker kini sibuk membakar carta negara dengan No 1 melanda “Homegrown Honey.” Tetapi crooner negara akan kembali ke akar rocknya – dan kepada rakan-rakan lamanya dari Hootie & the Blowfish.

Darius Rucker membuka album ‘Southern Style’

Mac.31.201501:30

Betul! Rucker menjelaskan semasa lawatan pagi Selasa ke HARI hari bahawa Hootie & Blowfish akan kembali dalam perniagaan.

“Orang masih bertanya kepada saya jika kita kembali bersama, dan kita,” katanya kepada Kathie Lee Gifford dan Hoda Kotb. “Ia hanya satu perkara untuk melakukannya pada masa yang sesuai.”

HARI INI

Rupa-rupanya, masa itu belum cukup tepat. Itu kerana Rucker baru sahaja mengeluarkan album terbarunya, “Southern Style.”

Darius Rucker rock Studio 1A dengan ‘Southern Style’

Mac.31.201503:34

Sudah tentu, peminat Blowfish mati-keras tahu bahawa band itu tidak terlalu jauh dari reunion mini. Mereka masih berkumpul untuk beberapa persembahan kebajikan setiap tahun walaupun berlaku pada tahun 2008.

Hootie & the Blowfish will be back together, sooner or later.
Hootie & the Blowfish akan kembali bersama-sama, lambat laun.AP

Apabila Rucker mula-mula mengumumkan pemecatan band tujuh tahun lalu, beliau berkata mereka tidak akan merakam atau pergi melawat sehingga dia mempunyai “tiga atau empat rekod negara” dengan namanya.

Mungkin sudah tiba masanya untuk teruja – “Southern Style” adalah pembebasan negara keempatnya.

Ikut Ree Hines di Google+.