Tayangan pameran kanak-kanak ‘dipecat selepas video ditemui

Jaringan PBS Kids Sprout telah melancarkan tuan rumah “The Good Night Show” setelah mengetahui dia muncul dalam video yang disebut “Technical Virgin.”

Tuan rumah, Melanie Martinez, telah memaklumkan pegawai rangkaian mengenai salah satu video lewat minggu lepas dan dia segera diambil dari udara.

“PBS Kids Sprout telah menentukan bahawa dialog dalam video ini tidak sesuai untuk peranannya sebagai tuan rumah program prasekolah dan boleh menjejaskan kredibiliti wataknya dengan penonton kami,” kata Sandy Wax, presiden jaringan.

Berlangsung selama tiga jam setiap petang, “The Good Night Show” menyiarkan cerita-cerita yang menenangkan dan kartun yang direka untuk mendapatkan penonton yang berusia 2 hingga ke-5 yang bersedia untuk tidur. Setiap malam, Martinez membimbing watak boneka ke alam mimpi. Martinez adalah pelakon panggung dan ibu seorang anak kecil.

Di dalam dua video “Virgin Virgin” – dibuat sebelum dia mendaratkan kerja persembahan kanak-kanak – dia menipu PSA tentang bagaimana wanita muda dapat menjaga keperawanan mereka.

PBS Kids Sprout menyiarkan pengaturcaraan kanak-kanak 24 jam sehari dan dilihat pada kira-kira 20 juta rumah 110 juta televisyen negara. “Pertunjukan Malam Baik” telah digantikan oleh kartun buat sementara sementara carian dilakukan untuk tuan rumah baru.