Tandatangan dia: Hoda Kotb membincangkan bagaimana dia bertemu dengan teman lelaki ‘lelaki’ itu

Lawatan Rabu malam oleh Kathie Lee Gifford dan Hoda Kotb kepada “Watch What Happens Live” penuh dengan detik-detik hebat. Tetapi selepas Kathie Lee membincangkan Caitlyn Jenner, ia adalah giliran Hoda Kotb dalam perhatian – menerangkan cara yang menyeronokkan, celeb-tastic dia bertemu dengan teman lelakinya selama dua tahun, Joel Schiffman.

KLG dan Hoda menjadi nyata pada ‘Watch What Happens: Live’

Jul.16.201500:41

Ia berlaku, dia memberitahu tuan rumah Andy Cohen, ketika dia tidak mengharapkannya sama sekali. Dia telah dijemput untuk bercakap pada acara dengan “lelaki Wall Street” yang “bosan,” dan selepas itu berakhir Hoda terjebak sekitar untuk menandatangani beberapa tanda tangan. Sudah cukup untuk kursus ini.

Setelah dia menandatangani beberapa orang, seorang lelaki muncul dalam barisan dan meminta sendiri. “Saya berkata, ‘Siapa yang saya perlu tulis?'” Dia teringat. “Dan dia berkata, ‘Bagaimana dengan saya?’ Dan saya berkata, ‘Bagaimana ‘pertarungan kepada kamu? ‘”

Bravo

Sambil tersenyum tetapi berhati-hati, Hoda mempunyai seseorang melakukan pemeriksaan latar belakang yang sedikit. “Dia tidak mempunyai cincin perkahwinan, tapi itu yang saya tahu,” katanya. Seorang kenalan dari acara itu mengemail lelaki itu – Joel – yang menghantar e-mel kepada Hoda. Terdapat tarikh, pasangan itu mengklik dan … “Kami sudah keluar selama dua tahun,” kata Hoda, yang menyimpan kencan di bawah bungkus pada mulanya, sehingga mereka menubuhkan hubungan.

“Kini ia sungguh kukuh bahawa [saya] berasa selesa,” katanya. “Dia comel.”

Dan jelas mempunyai rasa yang baik. Lihat semua video di sini untuk menikmati keseronokan!

Hoda mendedahkan gambar teman lelaki: ‘Saya berasa lega!’

20.20.201509:51

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.