‘Suara’ memperkenalkan twists baru: mencuri dan kalah mati

“The Voice” menambah sentuhan baru untuk persembahan untuk musim tiga, membolehkan hakim mencuri peserta dari satu sama lain.

Semasa pusingan pertempuran, fasa kedua pertandingan selepas pengauditan, jurulatih akan dapat mencuri seorang peserta dari pasukan jurulatih lain jika penyanyi itu tidak memenangi pertarungannya, pengeluar Mark Burnett mengumumkan hari Ahad.

“Ia berfungsi lebih baik daripada yang kami harapkan,” kata Burnett. “Ia pengalaman yang sangat baik. Kami cuba untuk mencipta pengalaman yang sangat baik dalam pameran ini di mana orang-orang yang layak tinggal, berpeluang untuk tinggal. “

Gambar dari THR: Emmys 2012: Tetamu meja bulat realiti mendedahkan semuanya

Pada majlis akhbar di rumah Malibu, Burnett berkata pertunjukan itu juga akan memperkenalkan pusingan “kalah mati” untuk berlangsung selepas pusingan pertempuran, untuk memecah pasukan kepada lima orang ahli sebelum pertunjukan langsung.

Pelatih Adam Levine, Cee Lo Green, Christina Aguilera dan Blake Shelton serta tuan rumah Carson Daly menyertai Burnett untuk acara akhbar pada hari Ahad.

Lebih dari THR: Bekas bekas ‘Suara’ Chris Mann melepaskan album Krismas

“Dalam tiga musim, DNA pertunjukan adalah sama, tetapi untuk pusingan pertempuran, badan format ini, kita perlu membuat beberapa tweak,” kata Daly kepada pemberita. “Ia seperti bola sepak fantasi. Anda menjadi insentif untuk menonton keseluruhan liga berbanding dengan pasukan anda sendiri. “

Pusingan pertempuran akan bermula dengan setiap jurulatih yang mempunyai 16 ahli dalam pasukan mereka. Mereka masing-masing mempunyai dua mencuri yang boleh digunakan. Jika, sebagai contoh, dua ahli pasukan Green bertarung, maka mana-mana jurulatih lain boleh memilih untuk mencuri orang yang Green tidak memilih untuk menyimpannya. Jika lebih daripada satu jurulatih memilih untuk mencuri seorang peserta, terpulang kepada peserta untuk memilih jurulatihnya.

Kemudian, persembahan akan bergerak ke pusingan kalah mati. Setiap pasukan akan mempunyai 10 ahli pada permulaannya. Para peserta akan memilih lagu mereka sendiri untuk tampil. Pada hari pertunjukan, mereka akan mengetahui siapa mereka yang dipasangkan, yang terpulang kepada jurulatih mereka. Salah seorang peserta akan duduk di sudut panggung dan menonton sebagai yang lain. Jurulatih kemudian akan memotong pasukan mereka ke lima orang untuk pertunjukan langsung.

Foto dari THR: peserta ‘Suara’ secara sukarela di bank makanan Los Angeles

“Musim ini, selain daripada perubahan yang dibuat dan kimia menjadi lebih baik di antara kita semua, saya mempunyai perasaan yang sama ketika saya sedang menembak musim satu, yang ini benar-benar yakin bahawa tidak kira apa yang berlaku dengan nombor, ia persembahan hebat, “kata Levine.

Musim ketiga perdana “Suara” pada hari Isnin, 10 September pada pukul 8 malam. pada NBC.

Apa pendapat anda terhadap perubahan? Beritahu kami di laman Facebook kami!

Kandungan yang berkaitan:

  • ‘Sesame Street’ spoofs ‘The Voice’ dalam mengintip menyelinap baru
  • Green Day Billie Joe Armstrong menyertai ‘The Voice’
  • Salah satu persengketaan ‘Suara’ Aguilera masih jauh

Lebih dalam The Clicker:

  • Foto eksklusif: heist yang luar biasa ‘Breaking Bad’
  • Klip eksklusif: Oh, madu! Di sini datang Elvis Boo Boo
  • ‘Grimm’ pulangan dengan isu mommy